- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 27.581
- 798
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
Başka ne istiyormuş ? Konularınız iyice, "anlat anlat, heyecanlı oluyor vb" kıvamına geldi.
Tüm konularınıza bakarak: gerçekten bir Eğitim Fakültesinin, Öğretmenlik bölümünden mezun oldunuz mu ? Gerçekten öğretmen misiniz ?
Evet. Aynen bildiniz evlendiğimizde benim baskalarıyla birlikte olmamı istiyorm
Engellediniz miiiiiiiiiEvet. Aynen bildiniz evlendiğimizde benim baskalarıyla birlikte olmamı istiyormuş
Üyenin adını unuttum ya ilişkiye 3. Arıyorlardı şimdi gelir belki. öğretmenden temizEvet. Aynen bildiniz evlendiğimizde benim baskalarıyla birlikte olmamı istiyormuş
Bende aynisini düşündümHala unutamadıgi çok sevdiği biri var bence beraber olmasalar da takıntı haline getirdiği bir kadın olduğunu düşünüyorum
Takıntı dediğine göre eski sevgilisini unutamıyor olma olasılığı yüksek gibi geldi..Burcu teraziyse direk kaç baya psikolojik deli oluyor terazi erkekleri
Bence orada kalın daha fazla kirlenmeden kaçın kurtarin kendiniziBende aynisini düşündüm
Sadece bunu mu dediniz? Konuşmayı devam mı ettiriyorsunuz sapık biriylebu düşünceye engel olamıyomuş aklından cıkmıyomus ben asla olmaz öyle bişey dedim
Niye nolduki :)Bence orada kalın daha fazla kirlenmeden kaçın kurtarin kendinizi
yalnızken burnunu karıştırıp duvara sürüyordurMerhaba herkese iki hafta biriyle görüşüyorum buluştuk falan her şey güzel ama benden sakladığı bir şey varmış ve bunu bana söyleyemiyor utanıyormuş benden soğuyacağını düşündüm korkuyorum söyleyemem Sonuçta elimde olan bişey değil diyor aştıgım bir şeydi ama senden sonra depreşti takıntı gibi bir şey oldu demiş evli misin dedim hayır çocuğun mu var hayır gay mısın hayır hepsine hayır dedi söylemiyor ne olduğunu baska tahminde bulunamıyorum sizin aklınıza Birşeyler geliyor mu
abowww seni gruba sokup milletle töbe estağfurullah. kaç kaç arkana bile bakma keşke burnunu karıştırıp duvara sürseymiş daha sevimli gelirdi gözüme sapıkArkadaslar söyledi biz evliyken benim başkalarıyla birlikte olduğumu hayal edip tahrik oluyormuş bunu istiyormuş bu bir hastalık mı
Adam g.vat çıktı rıza babaNiye nolduki :)
Bu veledin burcu neyyyyyMerhaba herkese iki hafta biriyle görüşüyorum buluştuk falan her şey güzel ama benden sakladığı bir şey varmış ve bunu bana söyleyemiyor utanıyormuş benden soğuyacağını düşündüm korkuyorum söyleyemem Sonuçta elimde olan bişey değil diyor aştıgım bir şeydi ama senden sonra depreşti takıntı gibi bir şey oldu demiş evli misin dedim hayır çocuğun mu var hayır gay mısın hayır hepsine hayır dedi söylemiyor ne olduğunu baska tahminde bulunamıyorum sizin aklınıza Birşeyler geliyor mu
Yok artik daha neler .valla diyecek söz bulamadimAdam g.vat çıktı rıza babakonu sahibini başkasıyla sevişirken görmek istiyormuş.
Konu sahibi de ne demiş. Asssla olmaz öyle şey
Ülke de bi gavatımız eksikti o da oldu..artık hiçbirşeye şaşırmıycamAdam g.vat çıktı rıza babakonu sahibini başkasıyla sevişirken görmek istiyormuş.
Konu sahibi de ne demiş. Asssla olmaz öyle şey
Sağolasın bizim 5 li çetemiz var deseydin üstüne para veriyokkkEvet. Aynen bildiniz evlendiğimizde benim baskalarıyla birlikte olmamı istiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?