Görüstüğüm kişinin benden sakladıgı sır

Cevap veriyorum size ne? Konunun benim ogremenligimle ne alakasi var? Ben burada bambaska bir konudan bahsediyorum. Bazilari sanki pusuda bekliyor hayrettin bisi yeahh. Bu klasik cevap hic sasmaz konu sahibi yorulmasin diye ben yazayim dedim :) sonra hep suclu biz oluyoruz.

Ay ne spordayım bide nerden girdim bu konuya evlendikten sonra mı başkalarıyla beraber olmanın istiyormus?

Ben birini sevip sevmedigimi kıskanıp kıskanmadıgımı grup hayal ederken buluyorum aklım alıyosa sanırım sevmiyorum diyorum ama aklım almıyosa ayvayı yedik diyorum. Adam sizi cinsellik arkadası olarak görüyor bence

Takıntı dediğine göre eski sevgilisini unutamıyor olma olasılığı yüksek gibi geldi..Burcu teraziyse direk kaç baya psikolojik deli oluyor terazi erkekleri

yalnızken burnunu karıştırıp duvara sürüyordur

Arkadaslar söyledi biz evliyken benim başkalarıyla birlikte olduğumu hayal edip tahrik oluyormuş bunu istiyormuş bu bir hastalık mı
abowww seni gruba sokup milletle töbe estağfurullah. kaç kaç arkana bile bakma keşke burnunu karıştırıp duvara sürseymiş daha sevimli gelirdi gözüme sapık

Bu veledin burcu neyyyyy

konu sahibi niye girişteki konuna adam evlenince başkaları seni biplerken izlemek istiyorum öyle tahrik oluyorum dedi yazmıyorsun da milleti yoruyorsun. dağılın arkadaşlar adam sapık okeye 4. arıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…