Görüstüğüm kişinin benden sakladıgı sır

En nefret ettiğim şey söyleyecekse söylesin bu ne gizemli haller müneccim misin müneccim miyiz?

Kılıç canım fıstık istedi ama galiba burada midemin almayacağı bir ironi var agshsh şu tüy dikme ile ilgili olan bişey değil inşallah avshdj
Vallahi bir şey diktiği kesin de dikey mi dikmiş, yanal mı dikmiş, elle mi makine ile mi dikmiş onu ben de bilemiyorum. İnşallah konu sahibi görüşmez bu terzi arkadaşla.

Ay banlanacağım ya

yalnız komik olan tarafı şu başka erkeklerle paylaşma fantezisi neden sizinle tanışınca depreşmiş? Oysaki çok namuslu bir erkekti hep senin yüzünden sapıklaştı bu adam
Konu sahibini görünce çok etkilenmiş, ufff tam başka erkeklerle paylaşılacak kadın demiş.

yalnız komik olan tarafı şu başka erkeklerle paylaşma fantezisi neden sizinle tanışınca depreşmiş? Oysaki çok namuslu bir erkekti hep senin yüzünden sapıklaştı bu adam
Cem Karaca üstad der ki; Ben eskiden uslu idim seni görünce azdım.Böyle bir şarkısı var bilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…