• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gösteriş manyagı

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Esimin arkadaşının eşi oluyor bu kadın. Haliyle arada bi görüşüyoruz. Kızın muhabbeti su temalar uzerinden dönüyor surekli; kocam istemezsem onu yapmaz bunu yapmaz, sevgiliyken sunu bunu yapmıştı, biz boyleyiz sunu severiz buraya gideriz. En mutlu biziz demek istiyor kısacası. Birbirlerini seviyorlar mutlular bunu biliyoruz hani olmayan bir şeyi söyleyip oyle mutlu oluyor desem degil. Daha da mutlu olsunlar insallah. Ama bayiyor cidden muhabbet. Kız bazen abartıp diğer kızın esiyle olan ilişkisine bile üstü kapalı elestiri yapabiliyor ben sinir oluyorum ortamda.

Birkac kisi de farkında bu gösterişten. Kimse kendini bu kız kadar övmüyor. Ortamdaki her cift bunları yapıyor kocasiyla. Ama bakıyorum bunca ovunecek neyimiz var bulamıyorum cidden :/ Ortalama her ciftin yaptığı şeyler nesi var bu kadar abartilacak şaşıyorum. Normalde esli görüşüyoruz. Ama kızlar ayrı bi yere gecmeyegorelim kız başlıyor.. Bu ara kızlar başbaşa gorusme durumları var. Esim de görüşün değişiklik olur diyor. Baştan bahaneler uydurup kendimi izole mi etsem yoksa kızın bu tavrını torpuleyebilir miyim zamanla?

Dert degil. Yazdım rahatladim sonunda da bi soru sordum. O var diye kendimi diger birkaç kisiden de mi soyutlamam lazim?

Ortamdaki herkes az çok bunu yapıyormuş anladığım kadarıyla. Bu, sizi rahatsız eden bir davranış türüyse görüşmezsiniz.

Diğerleriyle bağlantıyı kesmemek istiyorsanız da, ya ötekine lafı çarpın ya da hiç aldırış etmeyin, dinlemeyin.

Zira kendini törpülemez. Can çıkar huy çıkmaz.

Onu takmayın toplu olarak .
Kendin gibi rahatsızlıktan kıvranan biriyle muhabbeti kur .
Sıkılan sizin muhabbete gelecektir :-)

Onu takmayın toplu olarak .
Kendin gibi rahatsızlıktan kıvranan biriyle muhabbeti kur .
Sıkılan sizin muhabbete gelecektir :-)

Az kişiyiz. Kız muhabbeti açıyor mesela ordan yürüyoruz. Yani herkes dahil muhabbete. Başkasıyla konuşayım olmuyor.

Törpüleyemezsiniz kadın onunla besleniyor çünkü. Görmezden duymazdan gelin.
Konu değiştirmeye çalışın. Yok herkes o kızın muhabbetinde devam ediyorsa uzak durun o boş ortamdan.
Evde kitap okuyun daha kaliteli.

Olabilir, kimi insanlar fazla fazla övünmeyi sever . Burada sizi de bizi de ilgilendiren bir şey yok. Ananız değil, babanız değil, çocuğunuz değil. Katlanamıyorsanız görüşmezsiniz. Bu kadar basit.
Onun huyunu "törpülemek" size düşmez, onu seven böyle seviyordur.

Ben olsam o konu actiginda "yaa onu boşver de sen sunu ne yaptın?" Diye masadaki başka birine can alıcı bir soru yöneltirdim.

Bunu yapabilmen icin ilgi çekici konular açan ve masayı domine edebilen biri olman lazim.

Konuyu yine kocasına mı getirdi?
Yaa neyse kocanı birak şimdi, haftasonu ata binmeye gidelim mi? Derdim.

Bence arkadaş gösteriş manyağı değil siz evliliğinizde mutsuz olunca o size övünüyor gibi geliyor eşinizi törpülerseniz başkasını törpülemeye gerk kalmaz

Siz daha da abartın sussun.Aynısını yapmak en etkilisidir.Umarım eşinizi veya ailesini şikayet etmiyordunuzdur buna istinaden bildigi için yapıyor olabilir.Çünkü kadın kadının kurdudur derler.

Ben olsam o konu actiginda "yaa onu boşver de sen sunu ne yaptın?" Diye masadaki başka birine can alıcı bir soru yöneltirdim.

Bunu yapabilmen icin ilgi çekici konular açan ve masayı domine edebilen biri olman lazim.

Konuyu yine kocasına mı getirdi?
Yaa neyse kocanı birak şimdi, haftasonu ata binmeye gidelim mi? Derdim.
+10000

türpüleyemezsiniz de anladığım kadarı ile 5 kişiyiz diyosun. herkes sus pus bu kızı mı dinliyor? ben olsam yanımdkai ile birebir muhabbet eder hiç tınlamazdım. ya da sözünü keserim. 4 kişi bir olup bi kızı susturamıyosanız o da sizin ayıbınız.

Esimin arkadaşının eşi oluyor bu kadın. Haliyle arada bi görüşüyoruz. Kızın muhabbeti su temalar uzerinden dönüyor surekli; kocam istemezsem onu yapmaz bunu yapmaz, sevgiliyken sunu bunu yapmıştı, biz boyleyiz sunu severiz buraya gideriz. En mutlu biziz demek istiyor kısacası. Birbirlerini seviyorlar mutlular bunu biliyoruz hani olmayan bir şeyi söyleyip oyle mutlu oluyor desem degil. Daha da mutlu olsunlar insallah. Ama bayiyor cidden muhabbet. Kız bazen abartıp diğer kızın esiyle olan ilişkisine bile üstü kapalı elestiri yapabiliyor ben sinir oluyorum ortamda.

Birkac kisi de farkında bu gösterişten. Kimse kendini bu kız kadar övmüyor. Ortamdaki her cift kizin anlattigi seyleri yapıyor kocasiyla. Ama bakıyorum bunca ovunecek neyimiz var bulamıyorum cidden :/ Ortalama her ciftin yaptığı şeyler nesi var bu kadar abartilacak şaşıyorum. Normalde esli görüşüyoruz. Ama kızlar ayrı bi yere gecmeyegorelim kız başlıyor.. Bu ara kızlar başbaşa gorusme durumları var. Esim de görüşün değişiklik olur diyor. Baştan bahaneler uydurup kendimi izole mi etsem yoksa kızın bu tavrını torpuleyebilir miyim zamanla?

Bi kiskanclik sezdim sizde neden bilmem..
Karsinizdakini dinlerseniz anlatir, kural basit dinlemeyeceksiniz

Bence denemeye değer , ne kaybedersiniz ki. Belki bakarsınız iyi bir arkadaş kazanırsınız. Ona açık açık rahatsız olduğunuz durumu söyleyebilirsiniz güzel bir dille , insanız illa ki yanlışlarımız olacak

Back
X