• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gösteriş manyagı

Benimde boyle bir arkadasim vardi. 3.sene sonunda sevgilisine binbir turlu triple ilk cicegini aldirip birde yuzuk aldirmisti. Whatsapp grubu, instagram her yere foto koymustu. Bende kizin adina sevinmistim ancak yuzyuzeyken bile ayni seyi 18372891 defa anlatinca kusacak gibi oluyordum. Şöyle bir çözüm bulmuştum zamaninda:
Arkadasim anlatmaya basladigi anda telefonu elime aliyorum, sosyal medyada takiliyorum. Arkadasim anlatirken "Aa, hadi ya, iyiymis, aynen vs" gibi kelimelerle tepki verip, takmiyordum. O da susuyordu.

Bence hoşlanmıyorsan görüşmeyi kes. Tabii bunu azaltarak yap. Eşinin de arkadaşlarıymış. Ayıp olmasın.

Esimin arkadaşının eşi oluyor bu kadın. Haliyle arada bi görüşüyoruz. Kızın muhabbeti su temalar uzerinden dönüyor surekli; kocam istemezsem onu yapmaz bunu yapmaz, sevgiliyken sunu bunu yapmıştı, biz boyleyiz sunu severiz buraya gideriz. En mutlu biziz demek istiyor kısacası. Birbirlerini seviyorlar mutlular bunu biliyoruz hani olmayan bir şeyi söyleyip oyle mutlu oluyor desem degil. Daha da mutlu olsunlar insallah. Ama bayiyor cidden muhabbet. Kız bazen abartıp diğer kızın esiyle olan ilişkisine bile üstü kapalı elestiri yapabiliyor ben sinir oluyorum ortamda.

Birkac kisi de farkında bu gösterişten. Kimse kendini bu kız kadar övmüyor. Ortamdaki her cift kizin anlattigi seyleri yapıyor kocasiyla. Ama bakıyorum bunca ovunecek neyimiz var bulamıyorum cidden :/ Ortalama her ciftin yaptığı şeyler nesi var bu kadar abartilacak şaşıyorum. Normalde esli görüşüyoruz. Ama kızlar ayrı bi yere gecmeyegorelim kız başlıyor.. Bu ara kızlar başbaşa gorusme durumları var. Esim de görüşün değişiklik olur diyor. Baştan bahaneler uydurup kendimi izole mi etsem yoksa kızın bu tavrını torpuleyebilir miyim zamanla?

neden törpülemek zorundasın ki boşver, bazı insanlar sırf çocuklarından bazıları sırf eşinden bazıları sırf ne kadar temiz titiz olduğundan bahseder, yapacak bişey yok, ya öyle kabul etceksin ya da görüşmiceksin
bozuk değil ki düzeltesin törpüleyesin, herkesin bi huyu var

Ya şu sevgililerinin , kocalarinin yaptıklarını ballandıra ballandıra nasıl anlatıyorlar bilmem . Benim çevrem de de var böyle biri.
Bende anlatmak istiyorum bazen ' benim nisanlim da boyle yapti boyle mukemmel biri' diye ama kendimi tuhaf hissediyorum aman bu da amma konuştu diyecekler gibi geliyo :D
Kocalarının Söylediği en ufak bi kelimeyi bile anlata anlata bitiremiyorlar. Şaşırıyorum.

Esimin arkadaşının eşi oluyor bu kadın. Haliyle arada bi görüşüyoruz. Kızın muhabbeti su temalar uzerinden dönüyor surekli; kocam istemezsem onu yapmaz bunu yapmaz, sevgiliyken sunu bunu yapmıştı, biz boyleyiz sunu severiz buraya gideriz. En mutlu biziz demek istiyor kısacası. Birbirlerini seviyorlar mutlular bunu biliyoruz hani olmayan bir şeyi söyleyip oyle mutlu oluyor desem degil. Daha da mutlu olsunlar insallah. Ama bayiyor cidden muhabbet. Kız bazen abartıp diğer kızın esiyle olan ilişkisine bile üstü kapalı elestiri yapabiliyor ben sinir oluyorum ortamda.

Birkac kisi de farkında bu gösterişten. Kimse kendini bu kız kadar övmüyor. Ortamdaki her cift kizin anlattigi seyleri yapıyor kocasiyla. Ama bakıyorum bunca ovunecek neyimiz var bulamıyorum cidden :/ Ortalama her ciftin yaptığı şeyler nesi var bu kadar abartilacak şaşıyorum. Normalde esli görüşüyoruz. Ama kızlar ayrı bi yere gecmeyegorelim kız başlıyor.. Bu ara kızlar başbaşa gorusme durumları var. Esim de görüşün değişiklik olur diyor. Baştan bahaneler uydurup kendimi izole mi etsem yoksa kızın bu tavrını torpuleyebilir miyim zamanla?
O konussun konussun gulun gecin. Asagilik kompleksi olan kisiler genelde boyledir. O yokmus gibi davranmak sessiz kalmak en guzel cevaptir

Kafama uymayan kimseyle görüşmem kısa ve net.

Kocişkomla akşam yemeği, kocişkomlaa gezmeleer tozmalar, kocişimin doğum günü sürprizi gibisinden sosyal medya paylaşımları da varsa offf diyorum hiç çekilmez. Bence dinlemeyin, o konu açınca başka işle uğraşın, yüz vermeyin anlasın. Kimseye tahammül etmek zorunda değilsiniz, hele ayyy herşeyin güseli bende, siz ne biçimsiniz varoşşşlar modunda bir kadına hiç değilsiniz.

Back
X