Götürüp kapılarına bırakmalı mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben hala Kızılay'da çalışan insanların çok büyük kısmının hassas olduklarına inanıyorum.
Sizin söyleminizle bu içerde ki kahpeleri temizlememiz lazım.

Giysi kutularına eşyalarımızı atıyoruz yerine ulaşsın diye meğer nerelere ulaşıyormuş gerçekten yazık.bundan sonra çöpün yanına koyarım çöp toplayanlar alır hiç degilse

Yukarda bana yazılanları okudunuz mu ?
Sende hırsızsın, sorgulanacaksin diye yazılanları ya da zeka seviyeme bile laf edildiğini nasıl tepki versem fevri olmak bilmiyorum olabildiğince kibar olduğumu düşünüyorum.
Bundan sonra yazdım benim için kızılayın sadece sağlık bazlı bir önemi var geri kalan yardımları ile ilgilenmiyorum .
Kan bağışı, donor vs olaylarında inanılmaz iş kolaylaştırıyor.
Bu yazıyı okuyan bir tek insanın bile kızılaya kan ya da maddi bağış yapmasının riske girmeisni bu yüzden istemiyorum .
Sağlık bazında kızılay bizim için hayatidir . Sorgulanmasin vs demedim ama bu forum halka açık gelip giden okuyor , bi ton insan yazdı yok bunlarda mi böyle bilmem ne.
Üzgünüm ama benim bakış açımda kızılay birileri hırsızlık yapsa dahi gözden çıkarılacak ya da halktan sogutulacak bir kurum degil .

Ben hala Kızılay'da çalışan insanların çok büyük kısmının hassas olduklarına inanıyorum.
Sizin söyleminizle bu içerde ki kahpeleri temizlememiz lazım.
bilim insanlarinin önceliği bir çip geliştirmek olmalı. mesela insanin aklı pis işlere calısıyorsa alnında kırmızı bır ısık yanıp yanıp sönmeli. bu konuda ciddiyim buna bir an önce el atılmalı mimlenmeli kötü karakterler. boyle hayır işleri içinde değilde daha zor pis işlerde calıstırılabılırler .

Bunu soyleyen sizi bu tür bir söylemle itham eden kisi halt etmiş.
Tabi ki Kızılay gibi köklü bir kurumumuz gözden çıkaramaz ki buradaki cogunlukta kurumun adı kirlenmesin diye feryat ediyor.
Kurumu bu tip insanların kirletmesine asla izin vermemek lazım. Amaaa pislikleri de temizlemek ve gerekirse ifşa etmek boynumuzun borcu olmalı.

İnanın sizi anlıyorum. Bu yüzden lütfen kendinizi üzmeyin. Eminim ki size bu lafı söyleyen arkadas da pişman olmuştur.

kımse kendısıne hırsızsın demedı aslında daha konunun ıkıncı sayfasında ılk yorumu bu konu ıftıra atmak amaclıdır ben kızılayda calısan doktorum bır hırsızlıkla suclanmadıgım kalmıstı kızılayın faydasını anlamanız ıcın 3 yasındakı cocugunuzun ilik araması lazım konu kapatılsın dedı

oyuzden kendısıne nıye bukadar korktun ıncelenmesıne neden bukadar karsısın dedı arkadaslar :)

baska bır konuda da fevrı cıkısı olmustu ordan hatırlıyorum arkadası, kendısını azarlayan doktoru nereye sıkayet edebılecegını soran konu sahıbıne baya cıkısmıstı ne bu doktor dusmanlıgınız ne sartlarda calısıyoruz bız hasta olunca hemen doktora kosmayı bılıyorsunuz ama dıye ... genel olarak boyle cıkısları var

Çünkü bunlar yukarıdaki hanımefendiye göre çok normal mesajlar .
Ayrıca ben kizilayda caliatigimi 2. Sayfada ,
Doktor olup dönor bağışının bizim için çok önemli olduğunu 17 . Sayfa da söyledim .
Anlam veremiyorum mesleğime olan takıntısına .

Yazdığım.mesajda hassasiyet uyandıran ne var.merak ediyorum.gorursenjz bana da söyleyin lütfen.

Sizin düşünmeniz üzülmeniz gereken şey hak yiyenlere sessiz kalıp bir nevi ortak olmanız yapılana.
Şikayet edin.

Hanımlar,
konu tam olarak nedir henüz anlayamadım çünkü siteye şimdi giriş yaptım, ayağımın tozuyla desem yeridir, bu konuyla ilgili bir sürü bildirim gelmiş, raporlarda olmuş sanırım ama onların içerik ve gerekçelerine bakamadım daha, ortada bir kurum kötüleme mi var? Eğer öyleyse kişi/kurum kötülemek şu kurala istinaden yasaktır

• Forumla ilgi ve ilişkisi olsun olmasın, her türlü kişi, kurum ve kuruluşu küçük düşürücü, hakaret içerikli mesajların yazılması kesinlikle yasaktır.
Ve kanunen de suçtur.

Konu sahibesinin talebi üzerine topik yorumlara kapatılmıştır, yapılan raporlarda kurallar dahilinde incelenip değerlendirilecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…