- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi Queenkingg
-
kızılay kurumu nıye zarar gorsun kı zımmetıne para gecıren vakıflarda var her vakıf oyle dıyormuyuz ya da hırsızlık yapan ınsanları soyan koca koca yerler var ama hepsı oyle dıyormuyuz hastasınının ölumune neden olan doktor var ama hastane kotu dıyormuyuz :)
kızılay dunyada 1 tane degılkı yuzlerce baskanı var her sehırde... kızılay ıcın calısan bınlerce kısı var hepsı aynı anda nasıl kotu olabılır kı ımkansız bu yanı... kurum adı belırtmeden boyle bırsey yasandı dıyemez kı ozaman soracaklar neresı orası dıye bence tam aksıne cok ıyı oldu cunku burdan cıkan yuksek seslerle ınceleme daha cabuk olacak :) hangı sehırdeyse bende sıkayet edeyım ne kadar cok sıkayet gıderse ıncelenmesı okadar etkılı olur . sosyal medyanın olumlu anlamda gucunu kullanabılırız bunun ıcın, kurumun adı kırlenmesın dıye sessız kalmak ya da eksık anlatmak ustunu ortmekle aynı olur
Belki de o bebek arabasına başka bir bebeğin ihtiyacı vardı? Yok muydu yani.Başım belaya girer diye değil en fazla ifşa olur ve ben her türlü ispatlarım zaten. İnsanlae tanımadıkları kv kp giydirde ne giymese ne. Benim adıma düşünmediğim şeyleri düşünmüşüm gibi yansıttıkları için ben artık kapanmasını istedim. Zaten şikayet edeceğimi de söyledim. Bu olaylar yeni evlendiğim zamanlar oldu bi kez de arada bi de şimdi işte , zaten bir yıldır görüşmüyorum nelki de gözüme çok gözükmedikleri için bu kadar ciddi olduğunu fark edemedim. Ama burda bie kaç ylrumdan sonra fark ettim ciddiyeti, başka bir amacım düşüncem olamaz, onlar benim gözümde zaten batmışlar batağa. Bir yıl sonra cıkıp karsıma poşet getieince bir de aynı ürünlerden fazla fazla olunca anladım. Mesela ben hamileyken müdürler hamilesin diye bu bebek arabasını hediye ettiler diyordu. Nasıl anlayabilirdim ki yalan söylediğini.
ınsanlar bagıs yaptıkları kurumu ıncelıyordur oncesınde zaten, sıkayet ettıgı kurum ıncelenene kadar bencede oraya bır sure bagıs gıtmemesı dogru olanı olur , boyle seyler cabuk duyulur cevreye yayılır, orda yasayanlar ve calısanların akrabaları tarafından zaten konu sahıbının bahsettıgı kısıler olaylar zaten bılınıyordur emın olun :) boyle seyler gızlı kalmaz bunca zaman ıncelenmemesının sebebıde hıc sıkayet edılmemıstır aman bıze sıcrayan olmasın dıye korkmus sessız kalmıslardır ya da ıslerıne gelenler olmustur. ıncelemeye alındıgında da zaten duyulacak aklandıgı zaman eskısı gıbı yardımlar da devam ederinanın zarar göruyor kurum kimliği, ne yazık ki şimdi mesela kurban bağışlayacak bir kullanıcı ben queenkingg in kv kp sine kavurma gitsin diye mi vericem kurbanı, hiç vermem daha iyi diyebilir, ya da kıyafetlere bunu yapıyolarsa kimbilir neler vardır diyebilir, ki kızılay hayati önemi olan bir kurum.
keşke queen burda yazmak yerine burda kurum adını gizleseydi, ya da özellikle talep edenlere özelden yazsaydı, sadece yetkili merciilere şikayet edilseydi.
çoğunluğun refahı için bu olay sadece şikayet konumunda yetkililerle paylaşılsaydı.
çunku itham edilen devlet kurumu oluyor böyle konularda kim tanır queen in anasını babasını.
ınsanlar bagıs yaptıkları kurumu ıncelıyordur oncesınde zaten, sıkayet ettıgı kurum ıncelenene kadar bencede oraya bır sure bagıs gıtmemesı dogru olanı olur , boyle seyler cabuk duyulur cevreye yayılır, orda yasayanlar ve calısanların akrabaları tarafından zaten konu sahıbının bahsettıgı kısıler olaylar zaten bılınıyordur emın olun :) boyle seyler gızlı kalmaz bunca zaman ıncelenmemesının sebebıde hıc sıkayet edılmemıstır aman bıze sıcrayan olmasın dıye korkmus sessız kalmıslardır ya da ıslerıne gelenler olmustur. ıncelemeye alındıgında da zaten duyulacak aklandıgı zaman eskısı gıbı yardımlar da devam eder
keske dedıgınız gıbı kurumların yaptıkları yanlıslarla lekelenmesı veya en ufak bır yanlısla ayyuka cıkması okadar kolay olsaydı ozaman emın olun ulkemız coook baska olurdu. burda yazılan bır konuyla tum yardımlar duracak degıl :) sıstem oyle ıslemıyor, yardımlar azaldıgında toplantılar yapılır genel baskan tarafından neden yardım azaldı dıye ınceleme taleplerı baslatılır . bu konu zarardan cok fayda sagladı aslında oyle dusunun
Bu hayatta bir hırsız atfedilmedigim kalmisti ,
Kızılayda çalışıyorum çünkü doktorum .
Çünkü kızılayın orda burda kurduğu koca koca kan bağışlama yerleri sayesinde kan ihtiyacı ne büyük bir oranda karşılanıyor farkında değilsiniz .
3 kuruşluk hırsızlıktan daha değerli şeyler var hayatta .
Ilık donuru olmak gibi ,düzenli kan bağışı yapmak gibi .. tabiki kurumun itibarı çok önemli çünkü bunu sağlıyor.
Insanları inanılmaz teşvik ediyor .
Ama siz anlamazsınız , anlamanız için bunlara ihtiyacınız olması gerekir .
Anlamanız için 3 yasındaki çocuğunuzun ölmemesi için donor. bulmanız gerekir.
Başka türlü anlamazsınız .
Başka türlü öğrenemezsiniz.
ısın bu kısmında idari kısmında bulundum ben emın olun :) sosyal medyanın olumlu gucunu bu tarz seylerde kullanalım varsa cıksın ortaya kım yapmıssa hangı kurum hangı ısım cıksın ortaya babam olsa cıksın bılınsın. gercekten gereken kısılere ulasacaksa yardımlar yapılsın yoksa kapatılsın geregı yok kendı karınlarını doyurma yerı olmamalı hıc bır yardım kurumu hepsı ıcın soyluyorum. eger su kavurmaları almazsanız bozulacak dolapta yer yok cumlesını gordum kayınpederı soylemıs konu sahıbıne, o kavurmalar ıcını dısını boyasın onun oyle bır baskanı varsa hemen gorevden alınmalı tum ekıp degısmelı ekıbın ıcınde yemeyen varsa bıle bana dokunmayan yılan bın yasasın demıs cunku oda aynı kafa. o kıyafetler yemekler gıyecekler ıhtıyac sahıplerıne ulasmamıs ne acı...inşallah siz haklısınızdır. butun kalbimle diliyorum.
sıkayet ettıgıne daır ekran goruntusunu atmıs burayaŞikayet edildiğine nasıl inanalım? Evet ispat etmek zorunda değilsiniz, o yüzden biz de bireysel şikayetimizi iletmeliyiz. Hem cimer'e hem Kızılay'a. Hem de sosyal medyaya.
Onu görmemişim demek.sıkayet ettıgıne daır ekran goruntusunu atmıs buraya
Kızılay zaten en büyük zararı kendi kendine vermişti zamanında.
Bknz: TC kaldırması, geçtiğimiz ağustos ayında isimlerinin usulsüzlüğe karışması ve soruşturma açılması, şubelerinin %90ına yakınını sebep göstermeden kapatmaları... vs. vs. vs.
Ben asıl şaşıranlara şaşırıyorum, hiç mi haber sitelerini takip etmiyorsunuz?
Bu alınganlığa sebep olan benim, sonradan kızılay çalışanıyla malesef meslektaş olduğumuzu gördüm. Kurumlar şeffaflıklarıyla, sorgulanabilirlikleriyle köklü olabilirler. Ben kendi çalıştığım kurumda buna benzer en ufak bir iddia ile karşılaşsam durumun araştırılmasını bizzat ben isterim, şikayet eden kişiye aksi ispatlanana kadar sen yalancısın demek yerine kurumumda haberim olmadan suistimal varsa giderilmesi için fırsat görürüm bunu, onun basit yalanı kendini bağlar ki aksi ortaya çıkınca kurumum adına güven tazeler bu. Ama doktor arkadaş muhtemelen toyluğun verdiği heyecanla konunun kaynana kısmına odaklanıp konu sahibini haksız çıkararak kurumunu aklamayı daha mantıklı(!) buldu. Ki ısrarla daha önceki mesajlarımda söyledim kimsenin bir kurumu toptan kötülediği yok. Mantıkla cevap vermek zor geldiği zamanda da “Türkçe çalış, göz doktoruna git” gibi zekasının el verdiği ölçüde kendini ifade ettiğini sandısıze oyle denmesının bır sebebı var durduk yere alakasız bır sekılde yazmadılar
bır ıftıra yemedıgımız bu kalmıstı donorluk ilik saglık cocugunuz gıbı hassas konulardan dem vurdunuz buda tepkı cektı. ınsanlar sıze dunyanın her yerınde gorevını kotuye kullananlar olabılır dıyor sız kendınızden sorumlusunuz sız ıyısınız dıye kımse yapmaz anlamına gelmıyor kı .
ben muhasebecıyım, dunyada kendı mukellefını dolandıran bırsuru muhasebecı var, burda bırı konu acıp muhasebecı benı dolandırmıs dese bende ona senı ıftıracı bır fatura gırmeyı bılmezsın bırde ıftıra atarsın desem ne dusunursunuz :) ben oyle demem dıyemem gıdebılecegı ılgılı merciiler kımse onları soylerım su sıkayetı yap derım onlar yuzunden bızım meslek lekelenebılır derım. eger doktorsanız gercekten, doktorlar cok yonlu ve genıs bakıs acılarına sahıptır sızın bunu dusunebılıyor olmanız gerektı.
sıze de ıyı forumlar sayın doktor hanım
[/QUOT
Polemik için değil kurumun adını kirletmek adına açılmış bence aynen bahsettiğiniz gibi başta kendisi kızılaydan geldi dedi sonra hediye sandım dedi vs vs. Kendilerine ulaştım konuyu bildirdim ekran görüntülerini de alıp yolladım. Şayet varsa öyle bir şey ilgileneceklerini, yoks kurumun adı kötülendiği için yasal yollardan haklarını arayacaklarını söylediler.İlinde diyorsunuz ki kizilaydan getirdim dedi.ikinci de hediye diye kandirdi. Polemik çıkarmak için mi actiniz konuyu.
Ayrıca bu kadar şikayet edip aynı yerde kira ile oturmak sizce de çok saçma değil mi? Büyük ihtimal cuzi bir fiyata oturuyorsun.
Bence bu soru polemik için açılmİş.
tam gormek ıstedıgım tam da olması gereken bır cevap... ıste bu ya bu kadar.Bu alınganlığa sebep olan benim, sonradan kızılay çalışanıyla malesef meslektaş olduğumuzu gördüm. Kurumlar şeffaflıklarıyla, sorgulanabilirlikleriyle köklü olabilirler. Ben kendi çalıştığım kurumda buna benzer en ufak bir iddia ile karşılaşsam durumun araştırılmasını bizzat ben isterim, şikayet eden kişiye aksi ispatlanana kadar sen yalancısın demek yerine kurumumda haberim olmadan suistimal varsa giderilmesi için fırsat görürüm bunu, onun basit yalanı kendini bağlar ki aksi ortaya çıkınca kurumum adına güven tazeler bu. Ama doktor arkadaş muhtemelen toyluğun verdiği heyecanla konunun kaynana kısmına odaklanıp konu sahibini haksız çıkararak kurumunu aklamayı daha mantıklı(!) buldu. Ki ısrarla daha önceki mesajlarımda söyledim kimsenin bir kurumu toptan kötülediği yok. Mantıkla cevap vermek zor geldiği zamanda da “Türkçe çalış, göz doktoruna git” gibi zekasının el verdiği ölçüde kendini ifade ettiğini sandıkendini sorgulanamaz gören her kişi, kurum, olgu benim gözümde şüphelidir ve gelişim için öyle de olmalıdır. Sonrasında doktorum diyerek mesleğin saygınlığı üzerinden konuyu saptırmaya çalışıyor ama bazen karşıdakinin anlayacağından ümidi kestiğimiz için açıklama tapmaktan yoruluyoruz, ben doktorum dediği için değil tabi:) Kızılay’ın itibarı için kzılayın her konuda gönül rahatlığıyla sorgulanabilir olduğunu söylese, hatta kp gibi çürük elmaların çok nadir görüldüğünü bu yüzden konu vesilesiyle açığa çıkıp bunların ayıklanacağı için mutluluk duyduğunu söylese daha samimi olurdu. Mesleğimiz için üzücü bi örnek ne yazık ki (
Bizde de TV yok, internet üzerinden takip ediyoruz haberleri, TV olsa da yalan haberle dolu olacak zaten.Evde tv yok bizim internetten haberleri takip etmeye calisiyorum ama hic duymamistim boyle seyler.
Bu hayatta bir hırsız atfedilmedigim kalmisti ,
Kızılayda çalışıyorum çünkü doktorum .
Çünkü kızılayın orda burda kurduğu koca koca kan bağışlama yerleri sayesinde kan ihtiyacı ne büyük bir oranda karşılanıyor farkında değilsiniz .
3 kuruşluk hırsızlıktan daha değerli şeyler var hayatta .
Ilık donuru olmak gibi ,düzenli kan bağışı yapmak gibi .. tabiki kurumun itibarı çok önemli çünkü bunu sağlıyor.
Insanları inanılmaz teşvik ediyor .
Ama siz anlamazsınız , anlamanız için bunlara ihtiyacınız olması gerekir .
Anlamanız için 3 yasındaki çocuğunuzun ölmemesi için donor. bulmanız gerekir.
Başka türlü anlamazsınız .
Başka türlü öğrenemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?