Götürüp kapılarına bırakmalı mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

inanın zarar göruyor kurum kimliği, ne yazık ki şimdi mesela kurban bağışlayacak bir kullanıcı ben queenkingg in kv kp sine kavurma gitsin diye mi vericem kurbanı, hiç vermem daha iyi diyebilir, ya da kıyafetlere bunu yapıyolarsa kimbilir neler vardır diyebilir, ki kızılay hayati önemi olan bir kurum.
keşke queen burda yazmak yerine burda kurum adını gizleseydi, ya da özellikle talep edenlere özelden yazsaydı, sadece yetkili merciilere şikayet edilseydi.
çoğunluğun refahı için bu olay sadece şikayet konumunda yetkililerle paylaşılsaydı.
çunku itham edilen devlet kurumu oluyor böyle konularda kim tanır queen in anasını babasını.

Belki de o bebek arabasına başka bir bebeğin ihtiyacı vardı? Yok muydu yani.

ınsanlar bagıs yaptıkları kurumu ıncelıyordur oncesınde zaten, sıkayet ettıgı kurum ıncelenene kadar bencede oraya bır sure bagıs gıtmemesı dogru olanı olur , boyle seyler cabuk duyulur cevreye yayılır, orda yasayanlar ve calısanların akrabaları tarafından zaten konu sahıbının bahsettıgı kısıler olaylar zaten bılınıyordur emın olun :) boyle seyler gızlı kalmaz bunca zaman ıncelenmemesının sebebıde hıc sıkayet edılmemıstır aman bıze sıcrayan olmasın dıye korkmus sessız kalmıslardır ya da ıslerıne gelenler olmustur. ıncelemeye alındıgında da zaten duyulacak aklandıgı zaman eskısı gıbı yardımlar da devam eder

keske dedıgınız gıbı kurumların yaptıkları yanlıslarla lekelenmesı veya en ufak bır yanlısla ayyuka cıkması okadar kolay olsaydı ozaman emın olun ulkemız coook baska olurdu. burda yazılan bır konuyla tum yardımlar duracak degıl :) sıstem oyle ıslemıyor, yardımlar azaldıgında toplantılar yapılır genel baskan tarafından neden yardım azaldı dıye ınceleme taleplerı baslatılır . bu konu zarardan cok fayda sagladı aslında oyle dusunun

Şu yazınızı, yetim hakkı yiyenler okuyup ders alır inşallah. Kamu malı yemek, ateş yemekten başka bir şey değil. Hatta hem kendine hem ailesine hem evladına ateş yedirmek.
Bunun bir diğer modern (!) versiyonunu da devlet memurları yapıyor. Mesela benim arkadaşlarımdan gördüklerim şunlar: 1-Doğum izni bitince sahte heyet raporu alıp maaş almaya devam etmek (ücretsiz izin hakkı olmasına rağmen), 2-Devlet kurumlarında şahsi radyo, televizyon, çay makinesi kullanmak (aslında yasaktır), 3- Devletin sarf malzemesi olan A4, kalem vs ile fotokopi makinesini kişisel işler için kullanmak
Kimse saldırıya geçmesin, bunlarda ne var demesin, zerre kadar da olsa hak haktır ve dikkat etmeyene büyük ziyan getirir, hani dikkat edecek olanlar için yazıyorum

Kızılay zaten en büyük zararı kendi kendine vermişti zamanında.
Bknz: TC kaldırması, geçtiğimiz ağustos ayında isimlerinin usulsüzlüğe karışması ve soruşturma açılması, şubelerinin %90ına yakınını sebep göstermeden kapatmaları... vs. vs. vs.
Ben asıl şaşıranlara şaşırıyorum, hiç mi haber sitelerini takip etmiyorsunuz?

inşallah siz haklısınızdır. butun kalbimle diliyorum.

3 kuruşluk hirsizlik oldu diye herkes topluca kan bagislamayi birakmaz merak etmeyin. Veren yine verir. Kizilaya kiyafet, kan, kurban gibi bagislarda bulunuyoruz biz ama konu sahibinin soyledigi gibi bir durum varsa da bir sikayet edilsin, bir arastirilsin neyse bilinsin hepsi bu.
Daha konunun ikinci sayfasinda kapatin konuyu demeye basladiniz siz.

inşallah siz haklısınızdır. butun kalbimle diliyorum.
ısın bu kısmında idari kısmında bulundum ben emın olun :) sosyal medyanın olumlu gucunu bu tarz seylerde kullanalım varsa cıksın ortaya kım yapmıssa hangı kurum hangı ısım cıksın ortaya babam olsa cıksın bılınsın. gercekten gereken kısılere ulasacaksa yardımlar yapılsın yoksa kapatılsın geregı yok kendı karınlarını doyurma yerı olmamalı hıc bır yardım kurumu hepsı ıcın soyluyorum. eger su kavurmaları almazsanız bozulacak dolapta yer yok cumlesını gordum kayınpederı soylemıs konu sahıbıne, o kavurmalar ıcını dısını boyasın onun oyle bır baskanı varsa hemen gorevden alınmalı tum ekıp degısmelı ekıbın ıcınde yemeyen varsa bıle bana dokunmayan yılan bın yasasın demıs cunku oda aynı kafa. o kıyafetler yemekler gıyecekler ıhtıyac sahıplerıne ulasmamıs ne acı...

konu sahıbı bulundugunuz beledıyenın baskanına ulasın baskın yapar ıcerı kendı adamlarından bırını calısanmıs gıbı sokar gızlı teftıs olur . maıl yazın beledıye baskanına durumu belırtın mutlaka

Şikayet edildiğine nasıl inanalım? Evet ispat etmek zorunda değilsiniz, o yüzden biz de bireysel şikayetimizi iletmeliyiz. Hem cimer'e hem Kızılay'a. Hem de sosyal medyaya.

Şikayet edildiğine nasıl inanalım? Evet ispat etmek zorunda değilsiniz, o yüzden biz de bireysel şikayetimizi iletmeliyiz. Hem cimer'e hem Kızılay'a. Hem de sosyal medyaya.
sıkayet ettıgıne daır ekran goruntusunu atmıs buraya

Evde tv yok bizim internetten haberleri takip etmeye calisiyorum ama hic duymamistim boyle seyler.

Nasil vicdan ki milletin hayrina ihtiyac sahipleri icin verdiklerini kendilerine alanlara...
Vah ki vah, ne Allah'tan korku kalmis nede kuldan utanma sorsan hayrina kizilayda gönüllü calisiyor.
Yine ne vah ki devletin en büyük yardim ve hayir kurulusu kimlerin eline kalmis.

Bu alınganlığa sebep olan benim, sonradan kızılay çalışanıyla malesef meslektaş olduğumuzu gördüm. Kurumlar şeffaflıklarıyla, sorgulanabilirlikleriyle köklü olabilirler. Ben kendi çalıştığım kurumda buna benzer en ufak bir iddia ile karşılaşsam durumun araştırılmasını bizzat ben isterim, şikayet eden kişiye aksi ispatlanana kadar sen yalancısın demek yerine kurumumda haberim olmadan suistimal varsa giderilmesi için fırsat görürüm bunu, onun basit yalanı kendini bağlar ki aksi ortaya çıkınca kurumum adına güven tazeler bu. Ama doktor arkadaş muhtemelen toyluğun verdiği heyecanla konunun kaynana kısmına odaklanıp konu sahibini haksız çıkararak kurumunu aklamayı daha mantıklı(!) buldu. Ki ısrarla daha önceki mesajlarımda söyledim kimsenin bir kurumu toptan kötülediği yok. Mantıkla cevap vermek zor geldiği zamanda da “Türkçe çalış, göz doktoruna git” gibi zekasının el verdiği ölçüde kendini ifade ettiğini sandı kendini sorgulanamaz gören her kişi, kurum, olgu benim gözümde şüphelidir ve gelişim için öyle de olmalıdır. Sonrasında doktorum diyerek mesleğin saygınlığı üzerinden konuyu saptırmaya çalışıyor ama bazen karşıdakinin anlayacağından ümidi kestiğimiz için açıklama tapmaktan yoruluyoruz, ben doktorum dediği için değil tabi:) Kızılay’ın itibarı için kzılayın her konuda gönül rahatlığıyla sorgulanabilir olduğunu söylese, hatta kp gibi çürük elmaların çok nadir görüldüğünü bu yüzden konu vesilesiyle açığa çıkıp bunların ayıklanacağı için mutluluk duyduğunu söylese daha samimi olurdu. Mesleğimiz için üzücü bi örnek ne yazık ki(

Polemik için değil kurumun adını kirletmek adına açılmış bence aynen bahsettiğiniz gibi başta kendisi kızılaydan geldi dedi sonra hediye sandım dedi vs vs. Kendilerine ulaştım konuyu bildirdim ekran görüntülerini de alıp yolladım. Şayet varsa öyle bir şey ilgileneceklerini, yoks kurumun adı kötülendiği için yasal yollardan haklarını arayacaklarını söylediler.

tam gormek ıstedıgım tam da olması gereken bır cevap... ıste bu ya bu kadar.

Evde tv yok bizim internetten haberleri takip etmeye calisiyorum ama hic duymamistim boyle seyler.
Bizde de TV yok, internet üzerinden takip ediyoruz haberleri, TV olsa da yalan haberle dolu olacak zaten.
Bir ara yine yardımların olmaması gereken yerde oldukları görüntülenmişti de konuyu hatırlayamadım tam, koli koli malzemeler çıkmıştı.

Fevriliğinizi anlamakta zorlanıyorum.
Burada ki hiç bir arkadaşın Kızılay'ı suçladığını görmedim. Burada isyan edilen kurum değil o kurumda çalışanlardır.
Ben de devletteyim. Çalıştığım kurum hakkında çok kötü şeyler duydum ve gördüm. Her meslekte maalesef çürükler var. Amaç bu çürükleri ortaya çıkartıp kurumu bu pisliklerden kurtarmaktır.

Ben sizi anlıyorum. Ama inanın ki ben de dahil olmak üzere kimse Kızılay'ı suçlamıyoruz. Ayrıca kurumun itibarı da zedelenmiş değil. Kurumdaki asalaklar teşhir edilmeli ki temiz toplum olma yolunda ilerleyelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…