- 31 Ekim 2013
- 21.732
- 73.110
- 798
- 41
- Konu Sahibi Queenkingg
özelden ne soruyorsunuz ki isim vermeden nasıl şikayet edilir diye miŞurda şikayet edebilmek için kendimi paralıyorum, kaç kişiye özelden yazdım bir allahın kulu cevap vermez mi. Bütün formlarda benden isim soy isim istiyor, eyvallah yazıyım ama bu insanlarla baş edemem ben , hemen alt katımdalar, benim ismimi sanımı vermeden yapmam lazım bunu ama bunu da yapamıyorum. Herkes bir şey söylemiş siz göz yummuşsunuz falan diyr ama ben zaten bu insanları nir yıldır görmem. Ondan önce gerçekten dediklerine inanıyordum. Kavurma fazlaydı dagıttık çürümesin diye kalanını getirdik. Elbiseler etiketli, bize hedşye saldılar. Aenin hamile oldugunu duymuşlar arabayı hediye ettiler, hiç birini kabul etmedik ama sözde beş rekat namaz kılıyorlardı gözümde bende hiç bu yönünden düşünmemişrim. E şimdi aynı üründen üç tane demekki heşsye değil oturup seçmişler yalan söylğyorlar dedim. Poşeti az önce gidip kapılarına sessizce bıraktım ama hemen bunun üzerine adımı verecek veya vermeyerek şikayet edersem cıkı kavga etmeye gelecekler, . Bu insanlar benim paikolojimi alt üst eden insanlar daha ağır şeyler yaşayacam korkusu.. bir allahın kulu yardımcı olmuyor ki ben şikayetimi bildirip hurda paylaşsam
bırakın o zaman biz şikayetimizi yapalım sizin adınız olmaz işte
bu neyin paniği Allah aşkına