- Konu Sahibi hidennisko
-
MErhaba yanlis botox uygulamasi nedir nasil olabilir aceba? Ben hic yaptirmadim ama hafif kas kaldirmak icin dusunuyorum goz cevresinde o sebeple merak ettim.Ben 3 kez kurdeşen döktüm, gözlerim balon gibi şişti. O deriyi gevsetmis. Oncesinde de yanlış bakımlar ve yanlış botox uygulamaları hepsi üst üste geldi
İnşallah çok güzel olur canım. Bence iyi yapmışsın iki operasyonu beraber olmakla. Burun zaten gözü şişirir. Göz ameliyatı da çok şişirir. Ama 15 güne bir hayli iner. Resimleri paylaşmayı unutma ❤Bu bugün ki hali
Yaaa çok çok geçmiş olsun canımAmeliyatımı dün oldum, inanılmaz zor bir süreç geçirdim, anesteziden ayrılırken kan kustum, ağrım hiç olmadı ama burun ameliyatı da olduğum için bir yandan nefes alamıyorum, bir yandan gözler bandajli ve şiş, üstüne üstlük 9 saat sürekli buz uyguladım, sonuç ne olur bilemem ama ben bu süreçte çok yıprandım, bugün sisliklerim arttı, morluklar başladı.
Gecmis olsun simdiden goz cevrenizin guzsllestigini gorebiliyorum umarim istediginiz sonuca ulasirsiniz. Daha iyi hissetiginizde ayrintili yasadiklarinizi bizimle paylasmanizi cok isterim bir an once sıkıntilarinizin gecmesi dilegiyle tekrar gecmis olsunValla iyi mi yaptım bilmiyorum, o kadar zor bir süreç geçiriyorum ki . Umarım herşey bittiğinde iyi ki derim
Üçüncü güne göre süper. Maşallah.Üçüncü gün , morarma gözaltılarında bantların altında var , ama genel durum şişlik vs.. daha iyi
Üçüncü güne göre çok güzel görünüyor ara ara yazıp bilgilendirin olur mu merakla bekliyoruz..Üçüncü gün , morarma gözaltılarında bantların altında var , ama genel durum şişlik vs.. daha iyi
Çok iyi gözüküyor göz çevreniz gençleşmiş resmenÜçüncü gün , morarma gözaltılarında bantların altında var , ama genel durum şişlik vs.. daha iyi
Pardon hanımefendiiii 20li yaslar miyizzz acabaaaBugün 4. Gün burun tamponları ve kağıt bantlar çıktı, sizce nasıl görünüyor? Hala çok şiş ve morluklar var
Ilk fotografinizi ve bunu yanyana koydum ve wayy dedim. Harika olmus ersin bey icin soylenenler dogruymus sanirim bedem goz olmussunuz resmen. HarikaBugün 4. Gün burun tamponları ve kağıt bantlar çıktı, sizce nasıl görünüyor? Hala çok şiş ve morluklar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?