- Konu Sahibi hidennisko
-
Daha çok erken. Tam düzelme 1 ayı bulur.15 günde morluk şişlik geçer. Ama net sonucu bir kaç ay sonra görürsün. Merak etme gözde kan oturma normal.Bugün 5. Gün , dün gözümün biri kanadigi için mi bilmiyorum ama sanki bugün daha kötü uyandım. Morluklar ve şişlikler aynı duruyor. Sanırım 15 günden önce bariz şişlik ve morluklar gitmeyecek
Kan oturma değil, bildiğin göz yaşı gibi kan sızdı gözümden. Ama çok şükür sonra sıkıntı olmadı. Ben biraz acele ediyorum hemen düzelsin istiyorum ama sanırım 15 günü bulurDaha çok erken. Tam düzelme 1 ayı bulur.15 günde morluk şişlik geçer. Ama net sonucu bir kaç ay sonra görürsün. Merak etme gözde kan oturma normal.
Çok güzel olmuş. Çok başarılı.6. Gün ..
Alçı çıktı, dikişler alındı..
Göz altlarim balon gibi şiş..
Gözlerim hala bulanık..
Bundan sonra 2-3 gün beklesem daha iyi olacak resim koymak için , çünkü sanki fazla değişiklik olmuyor...
Masallah harika gorunuyor cok cabuk iyilesiyorsunuz :)6. Gün ..
Alçı çıktı, dikişler alındı..
Göz altlarim balon gibi şiş..
Gözlerim hala bulanık..
Bundan sonra 2-3 gün beklesem daha iyi olacak resim koymak için , çünkü sanki fazla değişiklik olmuyor...
Ameliyat12. Gün
contractubex sürdüm iki gün kaşıntı yaptı ve dikiş yerlerimde şişmeye sebep oldu sanırım alerjik reaksiyon gösterdim.
Sarı ile işaretledigim gözümün hareketleri çok zor , tam kapanmıyor hala, yeşil ile.isaretledigim yerdeki kabuk baya kasıyor. Ve 2-3 gün önce daha iyiydi.
Artık morlukların geçmesini ve şişliklerin inmesini,göz hareketlerimin rahatlamasını istiyorum ve bekliyorum
Sizce de beklentim doğru mu?
Her şey yolunda ve güzel. Bence çok mutlu olmalısın. İlk halinle müthiş fark var. Dr çok başarılı canım.12. Gün
contractubex sürdüm iki gün kaşıntı yaptı ve dikiş yerlerimde şişmeye sebep oldu sanırım alerjik reaksiyon gösterdim.
Sarı ile işaretledigim gözümün hareketleri çok zor , tam kapanmıyor hala, yeşil ile.isaretledigim yerdeki kabuk baya kasıyor. Ve 2-3 gün önce daha iyiydi.
Artık morlukların geçmesini ve şişliklerin inmesini,göz hareketlerimin rahatlamasını istiyorum ve bekliyorum
Masallah harika gorunuyorsunuz konu hakkinda bilgim yok ama inanin ben botoks dolgu yaptirdigimda bile sislikler morluklar on onbes gunde gecmiyor birazdaha sabir bence harikasiniz12. Gün
17.gun ve gercekten göz kapaklarım çok hızlı iyileşti. Fakat hala sağ biraz kasıyor ve tam kapanmıyor. Göz altlarim hala şiş ve mor , göz altı operasyonu olmak olursa ozelden resim iletirim.
Masallahh cok guzel gozukuyo doktor 1 ay daha var dediyse moralinizi bozmayin sonucta bi ameliyat sureci yasamissiniz ilerisini dusunun ilk fotografa gore o kadar genc duruyosunuz ki benim bile yaptiraskm geldiMakyaj ve maske ile çok farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?