- 28 Ocak 2016
- 68
- 50
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Zaten genlerden gelen bir şey bu birazda, bir de üstüne hamilelik, doğum ve yorgunluk derken fena haldeyim. Bunun kesin ve hemen sonuç verebilecek bir yöntemi yok mu ? Yorumlarınızı bekliyorum.
genetik ise zor.Merhaba. Zaten genlerden gelen bir şey bu birazda, bir de üstüne hamilelik, doğum ve yorgunluk derken fena haldeyim. Bunun kesin ve hemen sonuç verebilecek bir yöntemi yok mu ? Yorumlarınızı bekliyorum.
Canım ben her kremi denedim ise yaramadı genetik olduğu için salatalık koydum demlenmis çay poşeti koydum biraz rahatlatıyo ama morluklar gecmiyo tek çözüm göz altı stigi ben yıllardır kullanıyorum
yeşilçay içiyorsun ya, poşetlerini ılıdıktan sonra goz altina da koyabilirsin.Aslında ben de şikayetçi değildim fakat doğum falan derken baktım çok fena umarım hayatım rutine binip bebeğim büyüyünce düzene biner diyerek kendimi rahatlatayım bende.:)).
1 buçuk aylık bebeğiniz varsa düzenli uyku imkansız.
Merhaba. Zaten genlerden gelen bir şey bu birazda, bir de üstüne hamilelik, doğum ve yorgunluk derken fena haldeyim. Bunun kesin ve hemen sonuç verebilecek bir yöntemi yok mu ? Yorumlarınızı bekliyorum.