Göz Çevresi Bakımı Göz altı morluklarımdan kurtulamıyorum!

Sevgi2043

•kitapçı •Lina's mother.(gençanne).•black•white•
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
68
50
3
Merhaba. Zaten genlerden gelen bir şey bu birazda, bir de üstüne hamilelik, doğum ve yorgunluk derken fena haldeyim. Bunun kesin ve hemen sonuç verebilecek bir yöntemi yok mu ? Yorumlarınızı bekliyorum.

Canım ben her kremi denedim ise yaramadı genetik olduğu için salatalık koydum demlenmis çay poşeti koydum biraz rahatlatıyo ama morluklar gecmiyo tek çözüm göz altı stigi ben yıllardır kullanıyorum

Ben de aksine makyaj yapmaktan nefret ederim, bu yüzden rahatsızım zaten. Bir ara geçmişti bayağı ama en ufak bir yorgunluk veya uykusuzlukta çok fazlalaşıyor..

Merhaba. Zaten genlerden gelen bir şey bu birazda, bir de üstüne hamilelik, doğum ve yorgunluk derken fena haldeyim. Bunun kesin ve hemen sonuç verebilecek bir yöntemi yok mu ? Yorumlarınızı bekliyorum.

sanirim duzenli uyku, ekrana az bakmak gibi seyler haricinde yok, benimde baya ic kisimlara dogru morluklar var ve hic gecmiyor cunku ne duzenli uyuyorum neden ekrana bakmama gibi bir sansim var isimden dolayi ....

oyle mucizevi krem bakim falan bekliyorsaniz bosa yani. Sabahlari dolapta sakladiginiz jel formundaki kremleri uygularsaniz sisligini alir birazcik, rengi icinde somon/turuncu renkli kapaticilardan kullanmaniz lazim olay kozmetige donuyor yani...

Tabii kapatıcım var hani dışarıya çıkarken azda olsa sürüyorum o kadar şey için kremler falan var biri de bunun için bir şey yapsaydı iyiydi.

Almadigim krem kalmadı genetik olunca kalici çözümü yok. Makyajı da bıraktım artık kabullendim galiba.

Kızlar bende de gözaltı morluğu var ne kullandiysam fayda etmedi . Bir arkadaşım üzüm çekirdeği yağı kullanıyorum demişti bende aldım kullandım ve gerçekten işe yarıyor en azından azaltıyor. (Akşam yatmadan önce sürüp yüzük parmağıyla hafif hafif masaj yapıyordum hala ara ara çok yorgun olduğum zamanlarda kullanıyorum işe yarıyor ama tamamen bitirmedi sadece azaltıyor ) Denemenizi öneririm

genetik ise zor.
ancak yorgunluk, stres, üzüntüden dolayı ise üzüm cekirdegi yagini kullan.

Aslında ben de şikayetçi değildim fakat doğum falan derken baktım çok fena umarım hayatım rutine binip bebeğim büyüyünce düzene biner diyerek kendimi rahatlatayım bende.:)).

Ben hamilelikten önce amway in artistry ürününlerinden kullandım. 4-5 günde bile farketmişti. Ama 2 hafta kullanmamışımdır. O yüzden hemen eskiye döndü.

Canım ben her kremi denedim ise yaramadı genetik olduğu için salatalık koydum demlenmis çay poşeti koydum biraz rahatlatıyo ama morluklar gecmiyo tek çözüm göz altı stigi ben yıllardır kullanıyorum

En az 2 hafta düzenli kullanmak gerekiyor. Böyle kullandığınız halde mi geçmedi?

İşte hem genlerden hem de yorgunluk falan derken daha çoğaldı üzüm çekirdeği yağını kullanabilirim azda olsa hafifletebilir..

Bizde de genetik:( ablam limonlu su içmeye başladığından beri azaldığını söylemişti. Tabi bunun yanında (markası clinique sanırım) göz kremini kullanıyor. Hiç kesin çözüm olduğuna inanmıyorum. Kiehls markasının kremini de beğeniyorlar.
Bana yaşın küçük diyip sürdürmüyolar krem felan bitkisel yağlara da inanamıyorum. Yağ bezesi yapar ve doğal değillerdir diye :( nolcaksa böyle

Aslında ben de şikayetçi değildim fakat doğum falan derken baktım çok fena umarım hayatım rutine binip bebeğim büyüyünce düzene biner diyerek kendimi rahatlatayım bende.:)).
yeşilçay içiyorsun ya, poşetlerini ılıdıktan sonra goz altina da koyabilirsin.
maydonoz + yogurdu mikserden gecirip sürebilirsin

tabi düzenli uyku şart.

1 buçuk aylık bebeğiniz varsa düzenli uyku imkansız.

Kızlar size tavsiyem sıradan olacak ama denenmiştir. Ben bundan bir ay önce hastanede yattım gözden tedavi gördüm halen de tedavim devam ediyor. Benim gözaltlarım herkesin ilgisini çeker sarısın olmama rağmen bi ayrı mordur.Resimde de belli oluyor mu bilmiyorum. Ama sunu farkettim herkes de farketti.Gece 12 uyu sabah kalk valla cilt de kendine geliyor :) Normalde insanlar su iyi geldi bu iyi geldi der benim cildim vucudum herşeyim çok nankör hiçbişey yaramıyor ama gözü yormamak lazım.Kornea ülseri oldum ben. Ekrana fazla bakmak gözkırpma olayını azaltıyor.Gözümüz kırpınca kendini temizliyor havada göremediğimiz tozlar yapışıyor göze.Onun dısında gözünüze ne elinizi sürün nede bişey. İnternette kırmızı ruj süren gördüm gözaltına geçirdiği söylendi ama temel sebebi düzensiz ve geç uyku

Boşver canım takma bence
Ben küçükken özellikle göz kalemi ile karartiyorddum hoşuma gidiyordu :)

Benimde var.. bazen azaliyo, bazende cogaliyo.. benimki genetik degil galiba.. uzum cekirdegi yagi onermis bir arkadasimiz onu denicem..

Back
X