Göz Çevresi Bakımı Göz altındaki yağ bezecikleri bir çare bilen buraya!

fidele

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
422
3
621
48
Göz altı morlukalarım için envai çeşit krem ve yağlardan sonra gözümün altında nur topu gibi 3 adet yağ bezesi oluştu....

Ve geçmiyorlar:uhm:

Yardım lütfennnnna.s.

Göz altı morlukalarım için envai çeşit krem ve yağlardan sonra gözümün altında nur topu gibi 3 adet yağ bezesi oluştu....

Yardım lütfennnnna.s.

Bir çorba kaşığı badem yağı, bir çorba kaşığı soya yağı ve bir çorba kaşığı avokado yağını karıştırın. Her gece yatmadan önce göz çevrenize yumuşak hareketlerle masaj yaparak karışımdan sürün. Sabah kalktığınızda yüzünüzü yıkayıp yumuşak bir havlu ile kurulayın
bunu duydum uygulayabılırsın canım ınsallah ıyı gelır sana

Ahuuuşş canım saol verdiğin önerilerin için.Ama şu yağlardan korkar oldum,sonuçta yağlanma yani yağ tanecikelri oluştu resmen..
Yağları kullanmadan bir çözüm var mıdır?
Göz altı morlukaları için yaş mayadan tutun da yağ ve krem olarak kullanmadığım ürün kalmadı.Hem etkili çözüm olmadı hem de üstüne yağ bezecikleri....

Ahhh ahhh nedir biz bu kadınların bu çilesi...kafamçokkarıştı

canım ben bunun için doktora gittim geçemz dedi hiç bişe vermedi mevsim degişikliginde olur demişti.............

ben henuz baska bır sey bılmıyorum cnm eger ogrenırsem sana yazarım benımde morluk problemım war maalesef we asırı kapatıcı kullanıyorum maybelıne nın dream mouse kapatıcısı 01 ı onerebılırm cok ıyı bır kapatma ozellıgı war en azından gecıcı bır cozum bulmus olursuna.s.

[Tılsımım ne diyorsun yahu...öldürdün sen beniii...kafamçokkarıştı

ne yapalım kaderimize boyun eğip kapatıcalarla dost olucez yaani

a.s.

cnm şu maya süt karışımı maske si warya onu göz altınada sür bndede wardı we böLe gecrdm bLmiorm sndede işe yararmı inş. yanee

Yardım lütfennnnna.s.

tatlım ablamda da olmuştu. sanırım güneş kremi yada normal kremi de sürüyosun göz çevrene çünkü genelde ondan olur o yağ bezeleri. bide yediklerine dikkat et. ablam doktora gitmişti. bence doktora git hemen geçer. bide eğer yapıyosan ne göz kremi hariç o bölgeye bi krem sürmea.s.

sen su iğne bası gibi kücük bezelerden bahsediyosun sanırım beyaz beyaz.. zaman zaman cıkar bendede.. ben iğneyle dikkatli bi şekilde ucunu kaldırıyorum bes on dakka sonra çıkarıyorum.. kaldıkca dahada sertleşiyo içinde.. dönem dönem cıkıyo bendede.. ama biraz sertleşmesini bekliyorum çıkarabilmek için.. ama dikkatli olmakta fayda var.. önermiyorum yapın edin diye..

bende de ayynı sorun yıllardır var vehiçni çare bulamadım.iyice belirginleştiği zaman bi toplu iğne alıyorum ucunu kolanyayla mikroplarını aldıktan sonra iğneyi hafifçe beyaz bezenın orasına batırıyorum ucu açılıyo ve peçeteyle sıktığım anda icindeki beyaz yağ hemençıkıyo zaten kızlar dikkat edin temiz ortamda yapın hiçbişey kalmıyo ki benim gözaltım çok hassas..kolay gelsinnnnn::)

sivilce gibi sıkınca patlasa keşkebrnnryaptımki
bendede var yazın çıkıyo kış başladıgında ortadan kayboluyo
hiçbişey yapmadıgım halde-tatlicadiarzu-
dogal ürün hariç krem kullanmam
doktorlarında buna verecegi bi ilaç yok sanırımsenağlama

evet canım aynen bende öyle yapıyorum.iğnenin ucunu kolonyayla siliyorum ve çıkmasını sağlıyorum.çünkü başka çözümü yok gibi.bide ben yüzümle oynarken hiç tırnak değdirmem.çünkü daha beter olur.parmaklarıma pamuk dolarım öyle yaparım.zaten hiç tırnak uzatmam.tırnaklarınızla yüzünüzü oynamayın derim kaydirigubbakcemile5

canım ben de kirpik uzatmak için yağlardan sürmüştüm ve dediğin gibi göz altımda yağ bezasi oluştu bunu geçirmek için sakın yağ falan sürme. zaten sorunun nedeni yağ. buğday yağı yerine buğdayın kendisini lapa haline getirip sürebilirsin bi arkadaş buğday yağlı bi tarifvermiş ya ondan söledim. geçenlerde yine burda bi arkadaş bepantenin iyi geldiğini yazmış biraz daha araştırcam ama bunu senin de aklında olsun sen de bi bak istersen canım. güzelleşcez die uğraşırken düştüğümüz hale bak :teytey:

güzellik salonuna aldırıyorum o yağ bezelerını.
özel bir iğnesi var
onunla alıyo alkollede temızlıyo tamam

cilt doktoruma sordum lazer onların çaresi dedi
sonra yakından baktı ve aa lazere gerek yok bunları ben sıkarım dedi ki ben kendim sıkmayı denesem de yapamıyorum
ve ben kendimi bildim bileli var bende bu nokta nokta şeylerden
1,5 ay sonra birşey için kontrolüm var o zaman sıkıp temizleyecek yazarım gelişmeleri
heyecanla bekliyorum o günü

o yağ bezecikleri genelde göz çevresine yanlış kullanılan ürünlerden kaynaklanıyo..özellikle bitkisel yağlar arkadaşlar sakın o tarz yağları göz çevresine değdirmeyin..sadece ve sadece yaşınıza uygun dermo kozmetik göz kremlerinden kullanın derim..kaliteli ve dermotolojik bir göz kremi yeterli göz çevresi..beyaz yağ butonlarınıda kendiniz halletmeyin derim.bendede daha önce bi kaç kere olmuştu ama kendiliğinden bi süre sonra gitmişti..yada bir doktora aldırın derim..şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…