Göz Çevresi Bakımı Göz altındaki yağ bezecikleri bir çare bilen buraya!

ben mavalanın kaş kirpik yagı ve cernor xo goz kremini kullanıyorum,benimde alt gozumun içinde bi yag bezesi var,sanırım bu yaglardan oldubenneyaptımki

2008 senesinde,
göz altı bölgesinde ve elmacık kemik bölgesinde aşırı derece de çıkmıştı yağ bezesi.
Patronum doktordu (pratisyen hekim) ona sordum oda bana
Aloeveranın propolis kremini ve jelini verdi onu kullandıktan sonra yağ bezeleri iz bırakmadan gitti geçen hafta gözümün tam altında çıktı kremi sürdüm 1 haftaya kalmadan gitti.
Bazen ara ara çıkıyorlar kremi kullanmaya başlıyorum yağ bezelerinin gitmesi bazen 1 ay sürüyor bende kremler işe yaradı başkasında yararmı bilemiyorum.
Bitkisel kremler bunlar.
İnternet üzerinden bulabilirsiniz.
http://www.miracleweed.co.uk/eshop/productimages/aloe-propolis-creme-lrg.jpg

ya tam gözümün pınarının biraz üstünde göz kapağımda ve kirpik bölgesinde bi küçük yağ bezesi var, kurulamadım bi türlü, sıkmaya çalışıncada olmuyo çok acıyo hassas bi yer, napsamki kurusunbilmiyorumkismile

bende de bir 2 tane var o meretlerden..

morluklardan dolayı buğday yağı sürdüm kapalı çarşıdan almıştım. bir tane yag cıkardı bir tane de nur topu gibi arpacığım oldu boshayallersmile arpacıktan da beter gözümün içinde bişi şişti,korkunçtu..

neyse arpacık geçti. yag oraya yerleşti,aylardır benle..

geçenlerde rosense'n göz bakım kremini kullandım. o yag yavruladı sanki.. 1 ken 2 oldular..

göz altımla başım belada.. morluğum vardı. şimdi bir de yaglarım oldu..

çaresi yok mu ya???

:sm_cool:arkadaşlar bu sıkıntıdan bendede var cilt bakımı yaptırırken kuaförüm o yağları hergün hafif hafif ov demişti bende oyle yaptım ve gercekten eridiler arada cıkıyo ve bende hemen ovmaya başlıyorum ve gidiyo hadı yağsız günler hepimize

evet bu dert bende de var hatta patlayan bişey sanıp patlatıyımmı diyenler var alsanaalsanasmile ben bunun için dermotoloji doktoruna gittim göz altı çok ince bir bölge başka bir yer olsaydı kurutucu krem verirdim dedi ama bunun için bir çözümüm yok. bi iğneyi dezenfekte ettikten sonra ucunu azcık patlat ve elinle sık fakat çok dikkatli ol dedi elbette. biz bayanlar bu işte kibar ellerimize kalmış bir mesele. ama yinede deneyin demiyorum. tehlike oluşturabilecek bir durum. ama şimdiden acil şifalar :) benimkileri sorarsanız hala duruyolar. iğneyle denedim ama orası olabildiğince ince bir deri olduğundan canım yandı..:çok üzgünüm:

dermotolog mu dedi iğneyle patlat diye.ilginç.bence çözümü olmalı.en azından doktorlar alıyormuş.lazerle çözümü varmış ama her doktor yapamaz tabiki...

bildiğim kadarıyla yağ bazlı nemlendiriciler ve kolestrol sebep oluyor o bezelere. ben bi keresinde cilt hekimine aldırdım. sivilce sıkar gibi bi iğneyle delip sıktı ve alkolle sildi. bunun dışında su bazlı nemlendiriciler kullanmaya çalışıyorum.

Bendede var sivilce gibi bembeyaz dışarda öylee duruyo sıksan sıkılmıyo taş gibi gitmiyorlar bir türlüü mafoldumben

gÖz altındakı yaĞ bezelerı ıÇın ne yapılamlı.gÖz doktoruna gıtmıstım.orayı keselım gıbı bısey dedı. Bıde kagıt ımzalatmak ıstedıler bende bısey olur dıe korktum ne yapabılırm yardımmmmmmmmmmmmmmm-------------------

merhaba arkadaşlar aynı sorun bendede var.yukarıdaki arkadaş sakın öyle bişeyyapma ya öyle saçma şey olurmu?kapatıcı kullan daha iyi
neyse arkadaşlar benim bir gözümde 5-6 diğerindede 3-5mtane vardı.vichy termal göz altı roll-on kullanıyorum bir aya yakındır.inanırmısınız azaldı.hergün sürüp göz altıma masaj yapıyorum.masajdan mı roll-on dan mı anlamadım ama göz altlarım düzeldi.rengi bile açıldı.birde roll-on sürecem diye güzel temizliyorum belki bunun da yararı olmuştur.aklınızda bulunsun 20'li yaşlarda iseniz su bazlı ürünler tercih edin.aslında ben la roshe posey almaya gitmiştim.kısmet vichy oldu.
ayrıca yağ bezeleri yüzünden çok olan yerlerde büzük gibi duruyordu göz altım.şimdi ayrılmış azalmış hatta olanlarda yook gibi duruyor.lorealin kapatıcısını kullanıyorum.inşallah yakında hiç kullanmam.çünkü daha sağlıklı görünüyor.

bir kaç sene önce bende de bu yağ bezeciklerinden şikayetçiydim yine internetten bulduğum bi tavsiye üzerine elma sirkesini denedim sonuç mucize. Hemde aynı gün içinde....Kulak pamuğu çubuğuna sürmüştüm pamugu yağ ezesinin üztünde gezdirdim açıkçası hiç ümidim yoktu ama bi çok şey denedim nafilee.ve sonra aynaya bi baktım yağ bezesi gitmiş hemde aynı gün içinde....bence deneyin arkadaşlar :lepi:

merhaba arkadaşlar
bendede vardı yağa bezeleri ben göz altı kapatıcısı kullanıyordum likit olanlardan sanırım onlar sebep oluyormuş ve kolesterol..bende artık göz altıma toz far yada bebe pudrası sürüyorum gitgide küçüldü yağ bezelerim..:)

merhaba baynlar bendede var yağ bezeleri gittikce çoğalıyor genellikle göz çevresinde kirpik diplerinde bile çıkmaya başladı ben eczanede cilt analizi yaptırmıştım bana bunların genellikle kronik hastalığı olanlarda ve güneşte olduğunu söyledi bende astım olduğu için astım ilaçları kullanıyorum ondan olabilirmiş öyle söylemişti güneştende olabiliyormuş bana güneş kremi ve bir kaç ürün daha sölemişti biraz pahalı olduğu için almadım şimdide bunun çaresini arıyorum

Kızlar bendede var bunlardan..Fakat yağ bezesimi emin değilim..İki gözümün altındada birer tane var...Aynısı babamdada var...Galiba ırsi bir şey..Kendimi bildim bileli duruyorlar öyle gözümün altında..
Hep Kan tahlili yaptırırım..Kolestrol bişey çıkmaz..Belki cildin kendi yapısındadır diye düşünüyorum...

Bazı arkadaşlar sıkın falan demiş..Ama benimkiler sıkılabilecek düzeyde değilki..Hem çok sert hem çok küçük..Ne diyeyim Allah Yardımcımız olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…