merhaba arkadaşlar aynı sorun bendede var.yukarıdaki arkadaş sakın öyle bişeyyapma ya öyle saçma şey olurmu?kapatıcı kullan daha iyi
neyse arkadaşlar benim bir gözümde 5-6 diğerindede 3-5mtane vardı.vichy termal göz altı roll-on kullanıyorum bir aya yakındır.inanırmısınız azaldı.hergün sürüp göz altıma masaj yapıyorum.masajdan mı roll-on dan mı anlamadım ama göz altlarım düzeldi.rengi bile açıldı.birde roll-on sürecem diye güzel temizliyorum belki bunun da yararı olmuştur.aklınızda bulunsun 20'li yaşlarda iseniz su bazlı ürünler tercih edin.aslında ben la roshe posey almaya gitmiştim.kısmet vichy oldu.
Ayrıca yağ bezeleri yüzünden çok olan yerlerde büzük gibi duruyordu göz altım.şimdi ayrılmış azalmış hatta olanlarda yook gibi duruyor.lorealin kapatıcısını kullanıyorum.inşallah yakında hiç kullanmam.çünkü daha sağlıklı görünüyor.
ceoc sende tekrar cıkıolar mı peki? cok soru sordum ama cok sıkıldım bınlardan yardımcı olursanız minnettar kalıcam
arkadaşlar o yağ bezelerinden kimse benim kadar çekmemiştir eminim senelerce vardı bende de. özellikle gözümün hemen altındaydı tam da hassas bölgede olunca sıkamıyordum çünkü aşırı ağrıyordu sıkınca. ama ben kesin çözümü buldum. önce fazla ağrıtmadan sıkıyorum bezeyi zaten ilk sıkmada kesinlikle çıkmıyor biraz sıkıp oynadıktan sonra bırakıyorum. ertesi gün o sıktığım yer hafif kızarmış oluyor çok hafif de yara gibi oluyor sonra tekrar sıktığımda içindeki hemen çıkıyor yani anlatmak istediğim aşama aşama sıkın gerekirse 2-3 gün hafif hafif sıkın mutlaka çıkıyor ben bu yolla tüm yağ bezelerimden kurtuldum.
Nakkad
cnm bu dermarollerdan biraz bahseder misin yağ bezelerinde nasıl bi yararı oluyor? nasıl kullanılıyor? şimdiden tesekkürler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?