- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
- Konu Sahibi petitjoueur
kızlar burda yazılanları okudum da benimki sizlerin dertlerinin yanında devede kulak kalır ama yine de içime atmak istemiyorum bazı şeyleri. paylaşmak ve rahatlamak, sizlerin de sıkıntılarına ortak olmak istiyorum. benim eşim tam bir göz çapkını. ilk evlendiğimiz zamanlarda bana yolda geçen güzel kızları gösterip 'off kıza bak yaaa!' der dururdu, beni bu konuda kızdırmak çok hoşuna giderdi.bense rahatsız olur ve yapmamasını söylerdim. yine de yapardı. birgün rus kızlarından konu açıldı 'off sarışın renkli gözlü off be' diye iç çekti. tabii benim zoruma gitti ve çok uyuz oldum. birşey demedim. sonra benim arkadaşlarımla tanıştırdım onu. tanıştırmadan önce güya şakasına diyordu ki 'arkadaşlarından x i bana ayarlasana'.benim de şartellerim atıyordu tabii. onun dışında kızlara çok acaip bakıyor. sinir oluyorum. her seferinde uyarıyorum ama yok! biri açık giyinmiş dikkatini çekiyormuş, öbürkünün afedersiniz memeleri çok büyükmüş o da dikkatini çekmiş vs vs vs. sinir oluyorum sinir. ben yetersiz miyim diye düşünüp duruyorum. acaba sırf şakasına, beni kızdırmak için mi yapıyor yoksa ciddi ciddi mi söylüyor anlamıyorum. şimdi eskisi gibi yapmıyor bu tür şeyleri ama ben bilmiyorum diğer kadınlara hala bakıyor, içi geçe geçe. beni çok sevdiğini, asla aldatmayacağını, benim dünya güzeli bir kadın olduğumu falan söylüyor ama eşime güvenim eskisi gibi değil. güvenimi çok sarstı vakti zamanında. bir de internetten kadınların dans ettiği videoları izleyip duruyor. ben onları değil şarkılarını seviyorum diyor ama ben çok içerliyorum. sizce bu adamın davranışları neyle alakalı ve ne yapmaya çalışıyor, gerçekten beni seviyor ve beğeniyor mu, beni aldatır mı kafamı kurcalayan bunlar.