göz çapkınlığı mı öylesine mi?

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
kızlar burda yazılanları okudum da benimki sizlerin dertlerinin yanında devede kulak kalır ama yine de içime atmak istemiyorum bazı şeyleri. paylaşmak ve rahatlamak, sizlerin de sıkıntılarına ortak olmak istiyorum. benim eşim tam bir göz çapkını. ilk evlendiğimiz zamanlarda bana yolda geçen güzel kızları gösterip 'off kıza bak yaaa!' der dururdu, beni bu konuda kızdırmak çok hoşuna giderdi.bense rahatsız olur ve yapmamasını söylerdim. yine de yapardı. birgün rus kızlarından konu açıldı 'off sarışın renkli gözlü off be' diye iç çekti. tabii benim zoruma gitti ve çok uyuz oldum. birşey demedim. sonra benim arkadaşlarımla tanıştırdım onu. tanıştırmadan önce güya şakasına diyordu ki 'arkadaşlarından x i bana ayarlasana'.benim de şartellerim atıyordu tabii. onun dışında kızlara çok acaip bakıyor. sinir oluyorum. her seferinde uyarıyorum ama yok! biri açık giyinmiş dikkatini çekiyormuş, öbürkünün afedersiniz memeleri çok büyükmüş o da dikkatini çekmiş vs vs vs. sinir oluyorum sinir. ben yetersiz miyim diye düşünüp duruyorum. acaba sırf şakasına, beni kızdırmak için mi yapıyor yoksa ciddi ciddi mi söylüyor anlamıyorum. şimdi eskisi gibi yapmıyor bu tür şeyleri ama ben bilmiyorum diğer kadınlara hala bakıyor, içi geçe geçe. beni çok sevdiğini, asla aldatmayacağını, benim dünya güzeli bir kadın olduğumu falan söylüyor ama eşime güvenim eskisi gibi değil. güvenimi çok sarstı vakti zamanında. bir de internetten kadınların dans ettiği videoları izleyip duruyor. ben onları değil şarkılarını seviyorum diyor ama ben çok içerliyorum. sizce bu adamın davranışları neyle alakalı ve ne yapmaya çalışıyor, gerçekten beni seviyor ve beğeniyor mu, beni aldatır mı kafamı kurcalayan bunlar.

Evet eşin göz çapkınlığının bayrak tutanı...
Kızdırmak da bir yere kadar.
Bence kızdırmanın arkasına sığınıyor .
Bahanesi kızdırmak yani.
İnternetten de bakıyormuş baksana.
Kızlar dans ederken hoplayan zıplayan göğüslere bakıyor demek ki sapık mıdır nedir...

Boyle bir adamla niye evlendin ki sen?

daha evlenmeden belli etmis kendini

bu goz capkinligi degil
dupeduz ahlaksizlik!!!

Benim bir arkadasim hakkinda esim gogusleri buyuk ona baktim dese bosanirim ben yahu!!!

Evet eşin göz çapkınlığının bayrak tutanı...
Kızdırmak da bir yere kadar.
Bence kızdırmanın arkasına sığınıyor .
Bahanesi kızdırmak yani.
İnternetten de bakıyormuş baksana.
Kızlar dans ederken hoplayan zıplayan göğüslere bakıyor demek ki sapık mıdır nedir...
sapık anam sapık allah gözlerini doyursun. ben de diyorum sapıksın diye. o da bana öyle konuşma diyor.

Boyle bir adamla niye evlendin ki sen?

daha evlenmeden belli etmis kendini

bu goz capkinligi degil
dupeduz ahlaksizlik!!!

Benim bir arkadasim hakkinda esim gogusleri buyuk ona baktim dese bosanirim ben yahu!!!
yok yok arkadaşım hakkında demedi yoldan geçen bir kadın için dedi. ama ne olursa olsun sonuçta dedi mi dedi. ahh ahh iyi tanımadan evlenmeyeceksin kimse ile.

Bana sizi kızdırmak ve kıskandırmak için böyle şeyler söylüyor gibime geldi. Doğru bulmuyorum .

Anlaşılan sizi sinir etmeye bayılan bir eşiniz var

Şunuda düşünmedim değil ;

Bu adam size bu mevzuları bahsetmeyip gizliden gizliden iç çekişlere bürünüp ,bu çapkınlığını içinde yaşamış olsaydı tepkiniz nasıl olurdu ?

Yani bu konudan bir haberdar olmasaydınız , adam çapkınlık yapacak olsa sizi aldatacak olsa emin olun size bunu söylemeden,sinsice yapar ruhunuz bile duymazdı..

Yani bunları şaka yoluyla size söylüyor olması,bile bu konudaki ciddiyetsizliğini ortaya koyuyor..

kızlar burda yazılanları okudum da benimki sizlerin dertlerinin yanında devede kulak kalır ama yine de içime atmak istemiyorum bazı şeyleri. paylaşmak ve rahatlamak, sizlerin de sıkıntılarına ortak olmak istiyorum. benim eşim tam bir göz çapkını. ilk evlendiğimiz zamanlarda bana yolda geçen güzel kızları gösterip 'off kıza bak yaaa!' der dururdu, beni bu konuda kızdırmak çok hoşuna giderdi.bense rahatsız olur ve yapmamasını söylerdim. yine de yapardı. birgün rus kızlarından konu açıldı 'off sarışın renkli gözlü off be' diye iç çekti. tabii benim zoruma gitti ve çok uyuz oldum. birşey demedim. sonra benim arkadaşlarımla tanıştırdım onu. tanıştırmadan önce güya şakasına diyordu ki 'arkadaşlarından x i bana ayarlasana'.benim de şartellerim atıyordu tabii. onun dışında kızlara çok acaip bakıyor. sinir oluyorum. her seferinde uyarıyorum ama yok! biri açık giyinmiş dikkatini çekiyormuş, öbürkünün afedersiniz memeleri çok büyükmüş o da dikkatini çekmiş vs vs vs. sinir oluyorum sinir. ben yetersiz miyim diye düşünüp duruyorum. acaba sırf şakasına, beni kızdırmak için mi yapıyor yoksa ciddi ciddi mi söylüyor anlamıyorum. şimdi eskisi gibi yapmıyor bu tür şeyleri ama ben bilmiyorum diğer kadınlara hala bakıyor, içi geçe geçe. beni çok sevdiğini, asla aldatmayacağını, benim dünya güzeli bir kadın olduğumu falan söylüyor ama eşime güvenim eskisi gibi değil. güvenimi çok sarstı vakti zamanında. bir de internetten kadınların dans ettiği videoları izleyip duruyor. ben onları değil şarkılarını seviyorum diyor ama ben çok içerliyorum. sizce bu adamın davranışları neyle alakalı ve ne yapmaya çalışıyor, gerçekten beni seviyor ve beğeniyor mu, beni aldatır mı kafamı kurcalayan bunlar.

Vallah sirf bende onu sinir etmek ve bana yasadigi duyguyu yasatmak icin aynisini yapardim:42:

yani..

Off masallah, annalar ne guzel oglanlar doguruyor... offf adama bak be, dalgan gibi fallan:35:

Ama gercekdende, hic durumunuzda olmak istemezdim, cok uzucu, sizin icin uzuldum ve yerinizde olsaydim bende, birdaha guvenemezdim..

Bana sizi kızdırmak ve kıskandırmak için böyle şeyler söylüyor gibime geldi. Doğru bulmuyorum .

Anlaşılan sizi sinir etmeye bayılan bir eşiniz var

Şunuda düşünmedim değil ;

Bu adam size bu mevzuları bahsetmeyip gizliden gizliden iç çekişlere bürünüp ,bu çapkınlığını içinde yaşamış olsaydı tepkiniz nasıl olurdu ?

Yani bu konudan bir haberdar olmasaydınız , adam çapkınlık yapacak olsa sizi aldatacak olsa emin olun size bunu söylemeden,sinsice yapar ruhunuz bile duymazdı..

Yani bunları şaka yoluyla size söylüyor olması,bile bu konudaki ciddiyetsizliğini ortaya koyuyor

bu da farklı bir bakış açısı da ben olaya bu açıdan hiç bakmadım. umarım öyledir. tabii bazı şeyleri içinde yaşasa daha kötü olurdu benim için. içi dışı bir biri işte. gırgır, şamatayı seven biri ama beni ürkütüyor bu söyledikleri. erkekler hiçbir zaman bizim beynimizle düşünemeyecekler sanırım. kendi de diyor ki ben seni aldatsam senin ruhun bile duymaz ki aldatmam.

Vallah sirf bende onu sinir etmek ve bana yasadigi duyguyu yasatmak icin aynisini yapardim:42:

yani..

Off masallah, annalar ne guzel oglanlar doguruyor... offf adama bak be, dalgan gibi fallan:35:

Ama gercekdende, hic durumunuzda olmak istemezdim, cok uzucu, sizin icin uzuldum ve yerinizde olsaydim bende, birdaha guvenemezdim..

ben de yapıyorum zaten artık aynısını. o bitirdi ben başladım özellikle biscolata erkekleri çıkınca gözlerimi faltaşı gibi açıp bakıyorum off diyorum ki anlasın.:27::27:

bu da farklı bir bakış açısı da ben olaya bu açıdan hiç bakmadım. umarım öyledir. tabii bazı şeyleri içinde yaşasa daha kötü olurdu benim için. içi dışı bir biri işte. gırgır, şamatayı seven biri ama beni ürkütüyor bu söyledikleri. erkekler hiçbir zaman bizim beynimizle düşünemeyecekler sanırım. kendi de diyor ki ben seni aldatsam senin ruhun bile duymaz ki aldatmam.

Ne itici!:41: ruhun bile duymazmis ha?

Vallah benim esimde evlenmeden bu tur sacma sakalar yaptiginda, ayni duygu verirdim ve inan bir, iki derken kuzu oldu. Okadar kizkancki, birine bakacagim diye odu patliyor:27:

Ne itici!:41: ruhun bile duymazmis ha?

Vallah benim esimde evlenmeden bu tur sacma sakalar yaptiginda, ayni duygu verirdim ve inan bir, iki derken kuzu oldu. Okadar kizkancki, birine bakacagim diye odu patliyor:27:
haha ohh olsun ben de yapacağım ki yapıyorum o da pes etmiş sayılır zaten:ssz::ssz::ssz::ssz:

Bakın siz kendiniz söylüyorsunuz.. =) Eşiniz gırgır,şamatayı ve sizede takılmayı çok seviyor anlaşılan -ki böyle şakalarda bulunuyor..

Ya bir kere akıl var mantık var. Bu adamın gözü dışarıda olsa,her türlü pisliği yapar size karşı..

Bence büyütülecek bir mesele yok,sadece bundan sonraki şakalarında memelere kadar derinlere inmesin yeter..

Her erkek bakar,bana bir tane bakmayan erkek gösterin. Benim gözüm senden başkasını görmez diyen erkeklerden korkacaksın asıl.Ne geliyorsa kadınların başına böyle insanlardan geliyor..

Sakın sakın,onun bu yaptığı şakalara ''yok şu adam çok yakışıklı,yok bu adamın kasları harika vs '' tarzında şakalarda bulunmayın.Bulunduğunuz takdirde,size öfkelenir.Ve sizin yaptığınız gibi içine atmaz bu şakaları,emin olun..

Güzel bir dille rahatsız olduğunuzu söyleyin.Yapmaya devam ettikçe ''biliyorum beni kızdırmak hoşuna gidiyor '' diyip geçin gidin..

Eşiniz sizi çok seviyor bence ,sadece yapısı gereği biraz değil baya bi şakacı duruyor.Kafanızın karışmasına gerek yok.

Yapsa söylemez,yapacak olsa size bunların bahsini bile yapmaz..
:34:

Böyle kocayı bir güzel paralayacaksin ki aklı başına gelsin ...ne sakaciymis maaşallah...o kalin kafasi almiyor mu bu sakalarin rahatsız edici olduğunu?

Esinizin yaninda göz capkinlari pir-u pak masum kalir.
Kesinlikle bir doktora görünmeli.
Tüm bunlari söyleyen ya da o sekilde erkeklere bakan kadin olsa bosamakla kalinmaz
bir de namussuz diye damgalanirdi.
Erkek yapinca ismi saka oluyor!!

keşke evlenmeseydin nebiçim cümleler mide bulandırıcı biriyle evlenmişin kusurabakma ama..bide yapcak olsa sana söylemez bence eksikliği var bastırıyomu ne? ahlakıda biraz tuhaf geldi Allah yardımcı olsun..bence buna bi çare bulmalısın:19:

Son düzenleme:
Sen de desene off kaslara bak kaslara diye...
Sen de spor yap bak baklava vücutlular daha seksi oluyor diye :ssz:

benim nişanlımda der bazen off kıza bak falan diye ama ya hiç bakılmıcak bi kız olur ya da kız geçmiyordur ordan ve yada bi adam falan olur. amaç beni kızdırmak yani. :27:

tabi bende durur muyum. aynen senin bu söylediğini söylüyorum ona acayip kızıyorrr :21:

benim nişanlımda der bazen off kıza bak falan diye ama ya hiç bakılmıcak bi kız olur ya da kız geçmiyordur ordan ve yada bi adam falan olur. amaç beni kızdırmak yani. :27:

tabi bende durur muyum. aynen senin bu söylediğini söylüyorum ona acayip kızıyorrr :21:

Biz de şakalaşırız bazen ama dozu kaçırmıyoruz .
Kızdırınca hoşuma gidiyor benim de :32:

Back
X