göz cevresi cöküklügü icin dolgu

dilda1985

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
4
0
6
35
İstanbul
Arkadaslar göz kapagi ve kas alti arasina dolgu yaptiranlar varmi ? Yag enjeksiyonuyla veya baska bi dolgu maddesiyle ? Lutfen bana yardim edin.yaptiranlar varsa hangi doktorda yaptirdigini soylerse cok sevinirim

Arkadaslar göz kapagi ve kas alti arasina dolgu yaptiranlar varmi ? Yag enjeksiyonuyla veya baska bi dolgu maddesiyle ? Lutfen bana yardim edin.yaptiranlar varsa hangi doktorda yaptirdigini soylerse cok sevinirim

bence o kısma dolgu değil de ya botoks ya da göz kapağı operasyonuyla müdahale etmek gerekir canım.

Merhaba canım gözaltı formasyonu adıyla ararsan bulursun. O bölgeye özel bir dolgu çeşidi yapılıyor, prp yapılıyor, karboksiterapi yapılıyor mezoterapi yapılıyor. Ayrıca ihtiyaca göre botoks da yapılıyor. Ancak sana hangisi uygun tespit etmek için görünmen gerek. Ben yaptırmadım ancak yaptıran kişiler tanıyorum. Ankara'dan Dr Mehmet Akgün'ün ismini verebilirim, İzmir'den Dr Murat Ataseven'i , Bursa'dan Dr Adnan Erdem'i, İstanbul'dan Dr Ersin Ülkür'ü önerebilirim. İnternete isimleri yazdığında zaten bulursun. Sanırım soruna yanıt bulmuşsundur. Detay istersen de bana ulaşabilirsin.

Az önce Ankaradan dr.Mehmet Akgüne baktım adresi yok telefonunu vermiş sadece sitede birde pratisyenmi bu kişi?

serapcım, mehmet beyi ben de aradım, kendisine gitmedim ama işinin ehli gibi geldi konuşmasından

tabi görmek de lazım , bu benim zannım sadece

medikal estetik kursu gibi birşey var sanırım tıp doktorları buna katılıp uygulama yapabiliyor

ama tabi zannedersem; sadece prp, dolgu botox kimyasal peeling

yani esasen tıp doktoru olmak yeterli bu eğitimleri almak için, sertifikalar sorulmalı...

kaş arasına ve kaşlara dolgu bende var, doktorum osman latfoglu -ankara.. epey oldu ama yaptıralı (belki 3,5 yıl ? )

göz kapagı sarkmaları için, yabancı bir video izledim, buraya dolgu olmaz direk şişen bölgeye enjekte edilen mezoterapi losyonları var

dermaheal markaydı- bende bu ürünün hyaluronic acid içeren çeşidi var (enjeksiyon için)

o kaşa olmaz tabi..

Az önce Ankaradan dr.Mehmet Akgüne baktım adresi yok telefonunu vermiş sadece sitede birde pratisyenmi bu kişi?

Mehmet bey yeni yerine geçiyormuş, adres onun için kaldırılmış. Web sitesi de yenileniyormuş. Ben sanırım 4-5 yıldır kendisine gidiyorum. Ancak gittiğimde çok daha eski hastaları ile de tanıştım. Zaten sıcakkanlı bir insan olduğu için çok rahat ediyorsun. Sonra da doktor değişikliğine ihtiyaç duymuyorsun. Tıp fakültesi olarak GATA mezunu. Paris de eğitim almış. Lecoz denen bir adam var. Ameliyatsız estetiği geliştiren kişi. Çok değişik uygulamaları var. Tanıştığında anlarsın zaten işinin ehli olup olmadığını. Sadece bu siteden dahi belki yüze yakın hastasına denk gelebilirsin. İşlem sayısı fazla olduğu için son derece hızlı ve pratik çözümler geliştiriyor. Üşenme git tanış veya ara , o zaman bile bir fikir sahibi olursun. Hoşcakal

arkadaşlar sakin herşeyin üstüne atlamayın ben saf saf geçici dolgu yaptırdım yanaklarıma daha doğrusu dr bana sormadan kalıcı dolgu yaptıpmış dr gittim mersin özay ercan telefonda geçici dolgu yaptıracam dedim sonra sekreteri dr bana kalıcı dolgu yaptı deyince zararlı olduğunu biliyordum dr yanına gitim ben geçici dolgu yaptıracam dedim ben ikisinide yapıyorum bana güven dedi kalıcı dolgu yapmış bioalcamid denilen bu madde gözüme kaydı yüzüm mahvoldu çarşamba pazarına döndüm kendini aradım özay ercanı kendimi tanıtım yardım istedim birde telefonu syratıma kapatı zor bela dr dr gezip 15 dikişle % 50 sini çıkartım aynada yüzüme bakamıyorum üzüntüden bebğimi kaybetim ama kimseye güvenmeyin para için resmen yalan üstüne yalan söylüyorlar insan hayatı hiçbir değeri yok onlar için bu adam hala para kazanıyor ben ise her gün ağlıyorum.

Karar aşamasındayken bu sitedeki yorumları çok okudum ama şimdi yorum yapmak için üye oldum benim başıma gelen kimsenin, başıma gelmesin diye yazıyorum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum estetik operasyon yaptırmak isteyen insanın kafasına taktığı kusuru gerçekten de kafasına büyüklüğü kadar büyük olmayabilir. etraftakilere hırçın davranıp ama yok ben boyle yaşayamam, daha mutlu olanlar var falan diye düşünmeye başlayıp doktor doktor gezenler iyice psikolojisini bozup etrafındaki insanları incelemeye başlayıp bakışı ve dünya algısı değişebiliyor ve bu saatten sonra ona gel ama amelyat masasından kalkmayabilirsin diye kağıtlar imzalatılmasını bile kabul ediyor hep güzellik için ama emin olun güzellikten önemlisi sağlık. Ben yüzüme ve alt bacagima dolgu yaptırdım kendi yağımdan aldırdım ve şu anda o kadar pişmanım ki ve bana bunu yapan doktor bu yöntemin gayet güvenilir olduğunu söyledi birçok hastasına yaptığını kendi yaptıkların ömür boyu kalıcı olduğunu söyledi, ameliyattan sonra internet sayfasından yağ enjeksiyonunun zararlarını yazan bir makale gördüm bu kişinin internet sayfasında gördüm düşünüyorum da bunun kalıcı dolgu olduğunu ispat etsem dava etsem adam bana sen kendin kalıcı istedin dese, hiçbir şey ispat edemem. internet sayfasına yazılmış yazı kalıyor söz uçuyor tabi.. Ilk önce aklima yatmadı diye birçok doktor gezdim aklım iyice karıştı en sonunda bıktım gözüme pratik geldi ve gittim operasyonu yaptım etrafındakileri duymadım görmedim söylenenlere kulak asmadım sonra memnun oldumu mu? Hayır! Aksine yüzünde garip şişlikler oluştu bakışlarım değişti yaşlanmak bile güzeldir emin olun insanın kusurlarıyla daha güzel, herkes profilden zaten zayıf yapay hiçbir şey doğal olduğu gibi güzel durmuyor. bir kişi bile memnun olmamışsa o kişi siz de olabilirsiniz bunu düşünün ama kumar gibi güzel olma ihtimali de var demeyin. Korkuyorum ya bana kendi yagimi koydugunu soyleyip kalici yapay dolgu yaptiysa, nasil ıspat edicem, etsem neye yariycak 1hafta gecti milim azalmadi yag olsa 24saat icinde cogunun ölmesi gerekmez miydi ilk gun canli kalmayi basaran %30 luk kısim belki ömur boyu kalabilir ama bende milim incelme yok.. bir göz altimda çökme oldu..
Benim gece uykularım kaçmaya başladı eski fotoğraflarıma bakıp duruyorum, sonuç güzel olmuş olsaydı bile ben psikolojikmen kendimi iyi hissetmiycektim.. bunu kendime nasıl, niye yaptım bir sene sonra ne olacak iki sene sonra ne olacak diye düsunmekten kendimi alamiyorum..tövbe edip duruyorum Allah affetsin İnşallah kendime yaptıklarından dolayı beni daha fazla pişman ettirmesin, amin. dilerim bu yazıyı okuyan kişilere de bir faydam olur. Hiçbir estetik doktoruna güvenmeyin herkes para peşinde yüzüne gülüp sıcak davranıp olacak deyip telkinler verip rahatlatanlar ameliyattan sonra yanınıza bile uğramıyor. Ben doktoruma çekincelerini şüphelerimi aktardığımda kanal kanal gezen internet sayfasında cep telefonunu yayınlayan cep telefonunu kendisi açan bu kişi ameliyattan sonra beni arama sekreteri mı ara dedi, bana açiklama bile yapmadi.

doktor ismi vermiycem,lutfen kimse sormasın malesef guvenmek kendi sucumdu ve hepsi aynı.. bana olmaz demeyin. son pismanlik fayda etmiyor

ben yaptırdım başak kandi'ye damarıma denk getirdi dolguyu geçer geçer dedi aylar geçti geçmedi bin pişman oldum

Dudak dolgusu için tavsiye alabilirmiyim arkadaşlar. Ankara'dan yazıyorum

Göz kapaklarına yağ enjeksiyonu yapan yokmu koca forumda:KK71::KK71:
Lemanman ben yaptırmadım ama Abdülkadir Göksel burun ameliyat fotolarını gösterirken bir bayan hasta fotoğrafı gösterdi.Kızın göz çukurlarına yağ enjeksiyonu yapmış.Bak nasıl gençleşti dedi.Benim de göz çevrem problemli ama önermedi bana.Biraz geç olduysa da cevap için ..:)

Back
X