Lekeler, Çiller göz çevresindeki beyaz noktalar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

BlancKahkul

Allah var, Allah yâr..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
3.195
4.106
133
kızlar göz çevremde beyaz küçük ama belirgin noktalar var dermatoloğa gittim. şırıngayla alınması gerekiyormuş. bi yerdende aldırınca daha fazla çıkıyormuş diye duymuştum. daha önce bu noktaları şırıngayla aldıran varmı. lütfen yardımcı olun. çok kararsız kaldım :44::50:

Kızlarrr daha önce kimye yaptırmadı mııı betaz yağ bezesi bunlar :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlarrr daha önce kimye yaptırmadı mııı betaz yağ bezesi bunlar :(

bu bezelerden mi bahsediyosunuz ?

$yagbezesi.webp$göz-altý-yað-bezesi.webp

Evet ama burnumla gözüm arasında. Ve 4 tane falan. Doktor onları alınca daha fazla çıkar mı acaba bilginiz var mı?

ben birkaç yıl önce doktora aldırmıştım.1 dk sürüyor,hiç hissedilmiyor.Niye beklemişim ki demiştim kendime.Geçenlerde yine çıktı.Her zamanki yoğurt-karbonat maskemi yaptım,yüzümü yıkayınca fark ettim ki kaybolmuş.Çok şaşırmıştım,hatta başkası dese inanmazdım.

ben birkaç yıl önce doktora aldırmıştım.1 dk sürüyor,hiç hissedilmiyor.Niye beklemişim ki demiştim kendime.Geçenlerde yine çıktı.Her zamanki yoğurt-karbonat maskemi yaptım,yüzümü yıkayınca fark ettim ki kaybolmuş.Çok şaşırmıştım,hatta başkası dese inanmazdım.

Canım peki maskeyi nasıl yaptın haftada kaç gün uyguladın ? Yardımcı olursan sevinirim :)

Canım peki maskeyi nasıl yaptın haftada kaç gün uyguladın ? Yardımcı olursan sevinirim :)

1 yapmaya geçmişti canım.Bir çay kaşığı yoğurt içine yine yarım çay kaşığı kadar karbonat koydum,yetti yüzüme.Baktım güzel bir maske haftada 2 gün yapıyorum artık

1 yapmaya geçmişti canım.Bir çay kaşığı yoğurt içine yine yarım çay kaşığı kadar karbonat koydum,yetti yüzüme.Baktım güzel bir maske haftada 2 gün yapıyorum artık

Akşam deniycem hemen inş benimde geçer :)

Merhaba,
Bende igneyle aldırdım doktor müdahale etti ayrıca bunun bir de ilacı var markasını hatrlamıyorum şuan o ilaç da kurutucu etki yapıyor.
Suan diğer gözümde çıktı onları kurutmaya çalışıyorum:(
Yaglı makyj malzemeleri kullanmaktan oluyormuş kızlar bilginize:(

Merhaba,
Bende igneyle aldırdım doktor müdahale etti ayrıca bunun bir de ilacı var markasını hatrlamıyorum şuan o ilaç da kurutucu etki yapıyor.
Suan diğer gözümde çıktı onları kurutmaya çalışıyorum:KK43:
Yaglı makyj malzemeleri kullanmaktan oluyormuş kızlar bilginize:KK43:
Göz çevresi olduğu için kimyasal krem kullanmaya korkuyorum ben, ne yazık ki tekrar çıkıyorlar :(

Back
X