ay ben deniycem canım hangi marka aldın argan yağı saf olanından aldın heralde??
Argan yağını ben kaş arttırıcı olarak duymuştum ama direk cilde allerjik tesir olmaması iyi bişey aslında.
cesaret edebiri miyim bilemiyorum. göz hassas sonuçta. yine de emin olamadım ben.
Tamam sevgili zemzem,
çok teşekkürler.
Buarada bi arkadaşım da badem yağı ve hint yağını eşit ölçüde karıştır sür dedi.
Kaş ve kirpik için çok iyiymiş ama göze sakın dedi.
Haberiniz olsun kızlar:))
göz altında yağ butoncukları oluşmaz mı? sonuçta yağ...
Eki Görüntüle 994653 Arkadaşlar fotoğraflar bir haftalık kullanım aşamalarını gösteriyor.Üzerine tıklayıp büyütebilirsiniz.. yorum sizin.. ha bu arada argan yağını göz çevresine göze yakın sürmeden, kaşı yukarı doğru iterek masajla uyguladım..ileriki dönemlerde yine fotoğraflayacağım.. merak edenlere; yaşım 33
vauvvvvvvvvvv
fark çok belli
nerden aldın kaç para
süperrr buuu
canım ben mecitefendinin argan yağını aldım. özellikle araştırdım soğuk pres olsun diye. gerçek olabildiğine inandığınız markaları tercih edin. yalan olmasın 1 ayı geçti alalı, fiyatı 16 tl ydi sanırsam.. birde yukarı doğru oval hareketlerle masaj çok önemli. o şekilde yedirin yağı..
aynen dediğini alcammmm
hadi bakalım. sendeki gelişme ne olacak merak ediyorum. o halde kullanmaya başlamadan öncesini çek, göz çevresinin fotosunu. bir de bir hafta kullandıktan sonra çek. sonra belki bizimle de paylaşırsın
seninki kadar badem güzel gözlerim yok paylaşmammm
yağ bezelerini kastettin sanırsam. yağ bezesi dıştan gelen bir oluşum değildir ki. vucudun yapısıyla alakalı bir şey. içten gelir ve vucut yapar yağ bezelerini. sadece göz etrafında değil vucudun her yerinde çıkma ihtimali vardır bu bezelerin. dışarıdan sürülen yağlar beze oluşturmaz kısaca :)
bende bir doktordan bunları vücudun yaptığını söylediğini duymuştum.. bende yapmadı yağ bezesi. göz altlarımda minicik 2 tane var.. ama yıllardır var onlar. gözlerime hiç bir şey kullanmıyorken bile vardı yani :)onun dışında çıktığına şahit olmadım :)Olurmu olustruor.... BN 1aydr hint yagi kullqniorum uyarilar aldim yağ bezesi olur diye.sonra aldiris etmedim.benim bebek gbi pürüzsüz cildim ya bişiy olmaz filan havalarina girdim. Neyse gecen gün bi bakdim oda neeee.göz altimda yag bezesi... Makyaj yapiodum .1 haftadir hint yagini biraktim gül suyuyla siliorum küçülme var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende bir doktordan bunları vücudun yaptığını söylediğini duymuştum.. bende yapmadı yağ bezesi. göz altlarımda minicik 2 tane var.. ama yıllardır var onlar. gözlerime hiç bir şey kullanmıyorken bile vardı yani :)onun dışında çıktığına şahit olmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?