- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Yok gözlere karşı tuhaf bir korkum var bilmiyorum sebebini bakamıyorumKonuşulanlara odaklanmakta mı zorlanıyorsunuz acaba? Ben de ilacımı almadığımda kafam karışır insanın yüzüne baktığımı fark ederim ama konuya odaklandıysam fark etmeden doğal göz teması kurmul olurum.
Utangaç biriyim evetUtangaç birimisin peki , sanki boşa konuşuyormuş gibi hissetmiyormusun
Bende göz teması kurmadan konuşamam , güneş gözlüğü varsa çıkartmasını isterim hatta...
Özgüven eksikliğim olabilr evet sebep bu mu bende bilmiyorum.Özgüven eksikliğiniz ya da o ortamda sevmediğiniz insanlar olabilir mi? Anlamak için sordum bunları. Huzursuz Oldugunuz kesin ki gözlerine bakmayı tercih etmiyorsunuz. Bence kendinizi zorlayın, yaptığınızı gördükçe AA gayet de beceriyorum diyebilirsiniz.
Yorumunuz ilgimi çekti de ondan alıntıladım. Benzer bir sorun bende de var, bende ortamda sevmediğim ( ya da samimi hissetmediğim) insanlar olduğunda göz temasında be konuşmakta zorlanıyorum. Ama sevdiğim insanların yanında çok konuşurum. Böyle olması normal mi, herkesin yanında rahat olabilmek istiyorumÖzgüven eksikliğiniz ya da o ortamda sevmediğiniz insanlar olabilir mi? Anlamak için sordum bunları. Huzursuz Oldugunuz kesin ki gözlerine bakmayı tercih etmiyorsunuz. Bence kendinizi zorlayın, yaptığınızı gördükçe AA gayet de beceriyorum diyebilirsiniz.
Bence de keşke gözlere bakmamak evrensel bir kural olsa kimse kimsenin gözlerine bakmasa ne güzel olurmuşBen de konuşurken gözlere odaklanmayı sevmem. Bence bu sorun değil. Bön bön gözüme bakılmasını da sevmiyorum konuşurken. Ne gerek var. Bence çok gereksiz.
Normal mi değil mi ben bir doktor değilim acıkcası ama kendimde de farkediyprum bunu cok sevmediğim insanlarla göz kontagı kurmak istemiyorum. Bazen bu değer vermemekten bazen de iş hayatında sevmeye calısıp haketmediğini düşünmekten. Cok anlam yüklemez isek daha kolay olur Die düşünüyorum.Yorumunuz ilgimi çekti de ondan alıntıladım. Benzer bir sorun bende de var, bende ortamda sevmediğim ( ya da samimi hissetmediğim) insanlar olduğunda göz temasında be konuşmakta zorlanıyorum. Ama sevdiğim insanların yanında çok konuşurum. Böyle olması normal mi, herkesin yanında rahat olabilmek istiyorum
Bende yabancıların gözlerine hiç bakamam belki geçer bu durum bilemiyorum sabırla sükunet le bekliyorumYorumunuz ilgimi çekti de ondan alıntıladım. Benzer bir sorun bende de var, bende ortamda sevmediğim ( ya da samimi hissetmediğim) insanlar olduğunda göz temasında be konuşmakta zorlanıyorum. Ama sevdiğim insanların yanında çok konuşurum. Böyle olması normal mi, herkesin yanında rahat olabilmek istiyorum
Bunu büyük bir sorun olarak düşünüyor iseniz bir pskilolog ile sohbet havasında da anlatabilirsiniz. Görüş almaktan zarar cıkmaz Die düşünüyorum.Özgüven eksikliğim olabilr evet sebep bu mu bende bilmiyorum.
Nasıl atlattın bu durumu pekiBende de vardi 19 yasparimdayken. Hatta bazilari yanlis.anliyodu. Hoslandigimi utandigimi falan dusunuyodu. Sonra zamanla.kendi.kendime.yendim
Gittim faydası olmadı dedi ki bir eşyaya nasıl bakıyorsan gözlere de öyle bak diyorBunu büyük bir sorun olarak düşünüyor iseniz bir pskilolog ile sohbet havasında da anlatabilirsiniz. Görüş almaktan zarar cıkmaz Die düşünüyorum.
Aslında haksız sayılmaz. Nesne gbi görseniz o anda daha kolay olabilir. Ama bunun öncesinde kendiniz için kendinizi geliştirmek için yeni yeni ortamlara katılın bence (özgüven eksikliğim olabilir dediğiniz için sölüyorum) farklı kurslar olanilir, aktiviteler. Kitap okumayı arttırın en kolayından, güncel konulara önem verin.Gittim faydası olmadı dedi ki bir eşyaya nasıl bakıyorsan gözlere de öyle bak diyor
Once niye biyleyim diye kendime sinir oldum cunku sevmedigim insanlarin bile gozune bakamayinca yanlis anliyorlardi. Hele bi abi vardi. Benden bisi istedi. Verirken dusurdum. Ama konisurken gozlerine bakamiyodum. Bana dediki 'hayirdir brni gorunce heyecanlaniyo musun'Nasıl atlattın bu durumu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?