umarım her şey yolunda gider. şimdiden geçmiş olsun.korkulacak bir durum yok.doktorunuza güvenmeniz önemli tabii.birde sonrasında bakımınızı iyi yapmanız gerekiyor.uzun bir süreç.benim hala ödemim oluyor.dikiş izlerim de hala geçmiş değil.ama genel anlamda iyiyim.gözlerim istediğim gibi oldu.SEVGİLER
Lolita-87 yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm.Keşke böyle olaylar yaşanmasa.Doktor tavsiyelerine çok dikkat etmeliyiz gerçekten.Ben hep söylüyorum.Bir değil birkaç doktorla görüşün.Hastalarını canlı görün öyle karar verin.Herkesin memnuniyeti farklı.Ben memnunum herkes memnun olacak diye kaide yok.
Yaşanılan olumsuzluk giderilemeyecek boyutta mı?Başka doktorlar ne diyor merak ettim.Paylaşırsanız sevinirim.Çok geçmiş olsun.
Altı ay önce orta yüz germe oldum.Göz kapağım da alındı kaşlar yerine çekilde.Kök hücre yapıldı.
teşekkürler bentoprak şuanda bariz izler var ve dikişler kaymış bi halde inan kötü bi hal yani senin doktorunu öğrenebilirmiyim?
Ben de göz kapağı ve gözaltı torbası operasyonu yaptırmak istiyorum ama altı da işin içine girince çok zor bir ameliyat diyorlar.. Kök hücre ise 45 yaşa kadar max. sonuç veriyor, deniyor.. Doğru mu?? Dr. Özcan Çakmak'ı Acıbadem Kadıköyden tavsiye edenler oldu.. Bilgisi olan ?? Sizin Dr Ercan Karacaoğlu'nun göz alt üst yaptığı ameliyatları gördünüz mü?? O da orta yüz germe olmadan gözaltını yapmayanlardan mı?? (Serdar Eren tarzı) Teşekkürler şimdiden..
Valla tarzmı bilmem.Smetri ve doğallık.İkisi de çok önemli.Sadece göz kapağın alınırsa ifade değişikliği olur demişti doktorum.Bir bütün halinde düşünülmesi gerekir dedi.Ağrı sızı olmayınca zor gelmedi bana.Zor olan nekahat evresinden çıkmayı beklemek.Şişler inip neyle karşılaşacaksın bilmiyorsun.
Sadece göz kapağı ve gözaltı torbası olan gördüm ha bir de elmacık kemiklerine bir şey yapılmıştı onu tam hatırlamıyorum.Olan kişi 27 yaşında genç bir kızdı.
Bahsettiğiniz hangi doktor?? Orta yüzde zaten gözaltı torbalarındaki yağları elmacık kemiklerinin üstüne yerleştiriyor, bazı doktorlar ama Osman Oymak da ona çok karşı.. Bazılarında o yağlar yapıştırılmış bonfile parçaları gibi duruyor.. Ne zaman oldunuz??
Olduysanız lütfen gelişmelerden haberdar edin..
Ercan Karacaoğlu'na karın germe ve yüz ameliyatı oldum.Yüz 10 ay falan oldu.Sürecimi paylaştım.Sık sık olmasa da siteye girdiğimde paylaşımlara devam ediyor,soruları cevaplamaya çalışıyorum.
Gördüğüm kişinin de torba alınmamıştı gözaltı yayma yapılmıştı.
Sizi yazılarından tanıyorum. Göz altındaki yağı yaydı da gözlerinizin altında deri fazlalığı hiç mi yoktu?? Umarım msj kotamı bitiririm eğer resimleriniz hala duruyorsa bakarım. (Yanlış hatırlamıyorsam vardı) Karın ameliyatınızın da düzelmesi 1 aydan fazla sürdü, galiba.. Ercan Beyin esas uzmanlığı yüz mü?? Benim esas derdim gözaltı torbaları ve göz kapağı...Bunu en iyi yapacak doktor neredeyse oraya gideceğim.. Karın ameliyatı buna göre çok kolay bir ameliyat galiba..
Merhaba,doktorlara göre ilk sıradaymış karın ameliyatı zorluk bakımından.Ben çok şükür rahat atlattım,çabuk toparlandım.Yüz foto yüklemedim yüklemeyi de düşünmedim,karın fotolarım var.Doğrusunu istersen benimde göze batan göz kapağı idi sadece.Ercan bey ifade değişikliği olur diğer işlemler yapılmaz ise dedi.Tek korkum doğal olmaması ve smetri olayı idi.Allahıma bin şükür doğal olduBen kendi adıma memnunum Dikiş izi bile yok.
Doktor listesi hazırlayın ve görüşlerini alın ameliyat olmuş hastalarını görün konuşun ona göre karar verin.Ben şahsen beş doktorla görüştüm öyle karar verdim.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Göz altı ameliyatı sonrası çok vampirleşen (alt göz kapağı çekip kırmızı damarlı bölgenin görünmesi) gördüğüm için ben de hafif korku oluştu..Göz kapağında dikiş izi göz çukurunda kalınca pek belli olmuyor ama alt kısmı kabak gibi yüzün ortasında ve simetriyi tutturmak ameliyatı daha zorlaştırıyor, kanımca ..
Muayenehanede fotoğrafları görmek beni yeterince tatmin etmiyor, ameliyat olmuş hastaları nasıl görmeyi nasıl becereceğim?? Üst gözkapağı çok var çevremde ama alt torba bulamadım.. Çok teşekkürler.. Aramaya devam ..
Merhaba,
Form da aktif bir kullanıcı olmasam da zaman buldukça takip etmeye çalışmışımdır.
Yaklaşık 1,5 ay önce alt ve üst göz kapağı operasyonu oldum. Ek.te operasyon öncesi ve sonrası foto larımı ekledim. Bu konuda bende araştırırken çok sizlerin tecrübelerinden faydalanmıştım.mutlu günler.
merhaba,
form da aktif bir kullanıcı olmasam da zaman buldukça takip etmeye çalışmışımdır.
Yaklaşık 1,5 ay önce alt ve üst göz kapağı operasyonu oldum. Ek.te operasyon öncesi ve sonrası foto larımı ekledim. Bu konuda bende araştırırken çok sizlerin tecrübelerinden faydalanmıştım.mutlu günler.
hanımefendi çok güzel olmuş çok başarılı hangi dr yapptı çok merak içindeyim
Teşekkür ederim. Sonuçtan bende memnun oldum. Çok kolay bir operasyon oldu , sonrasını da sorunsuz geçirdim. Dr. Süperplast Hüseyin Güner idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?