göz kapağı estetiği oldum :)

canım ben yeni oldum heniz 5 gün oldu daha sonucu bilmiyorum sonucu göründe memnun kalırsam tavsiye ederim ama şunu söyleyim cok kolay bi ameliyat agrı sızı yok lokal anestezi aldında yapılıyor

Merhaba bende düşünüyorum bu ameliyatı. Ankarada devlet hastanelerinde olanlar memnun mu acaba? Hangi bölüme gidiyorsunuz bilgi veren olursa çok sevinirim :)

Merhabalar, İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. 50 yaşındayım. Gözkapaklarım artık görüşümü engelelemeye başlayacak kadar düştü. Bu yakada yakın zamanda ameliyat olmuş ve durumundan memnun kalan kimse var mı? Bir de şu anki fiyatlar nasıl?

annemde 70 yaşında göz kapak ameliyatı oldu görüntüyü engellediği için gayet memnun

Merhaba. Bende 8 güm önce göz kapagi estetiği ve burun estetigi oldum. Ama ni gözümü kapatmakta zorlaniyorum. Doktor ödemden dolayi olduğunu söylüyor. Böyle bir problem yaşayan oldumu acaba

Merhaba. Bende 8 güm önce göz kapagi estetiği ve burun estetigi oldum. Ama ni gözümü kapatmakta zorlaniyorum. Doktor ödemden dolayi olduğunu söylüyor. Böyle bir problem yaşayan oldumu acaba
Umarım ödemden dolayıdır. Eğer ödem geçtiği halde kapanmıyorsa fazla kesmiş olabilir. Annem de yaptırdı. Kaşlarını yukarı kaldırırken gözlerini kapattığında sol gözünün iç tarafı hafif açık kalıyor. Orayı fazla kesmiş sanırım ya da dikişlerde sorun yaşadı.

Peki noldu annenizin gözü sonra? Benimde sağ gözümün iç tarafinda hafif açıklik var.moralim feci bozuk. Yaptırdığım icin kendi kendime kızıyorum. Gözlerim bi farkli sanki. Önceden herkes gözlerimi cok beğenirdi. Şimdi bön bön sanki

Geçmiş olsun bu işlem estetiğe giriyor degl mi.devlet hastanesinde yapıldığını bilmiyodum fiyat neydi.bende yaptırmak istiyorum bu kadar bı düşüklük yok ama fazlalık var yinede kıvrılıyor göz kapağı

Annem 1 sene önce ameliyat olmuştu. Hala o açıklık var ama çok belli değil. Ben önceki halini bildiğim için anlayabiliyorum. Merak etmeyin sizinki de zamanla düzelir. Ama içinize sinmiyorsa farklı bir doktordan görüş alın.

Açiklik düzeldi gibi. Sadece biraz kapattigimda çekiyo gibi. Ama benim göz seklim degisti sanki. Ama doktorum burun ameliyatiyla ikisini birlikte oldugum icin göz cevremin cok ödem toplamasina bagliyor. Isallah oyledir

Açiklik düzeldi gibi. Sadece biraz kapattigimda çekiyo gibi. Ama benim göz seklim degisti sanki. Ama doktorum burun ameliyatiyla ikisini birlikte oldugum icin göz cevremin cok ödem toplamasina bagliyor. Isallah oyledir
Ben aralık ayında burun estetik ameliyatı oldum. Doktor doğru söylemiş. Sadece burun ve göz çevresi değil tüm yüzüm şiş gezdim haftalarca. Sonra yavaş yavaş düzeldi. Hele burun alçımın ilk çıktığı an aklıma geldi. Öyle çirkindim ki eve gidip ağlamıştım hep öyle kalacağım sanmıştım. Ama geçiyor. Sadece biraz sabır. Umarım çabucak iyileşirsiniz. Şunu unutmayın emin olun eski halinizden kat kat daha güzel bir görüntünüz olacak.

Teşekkür ederim. İsallah öyle olur. Burunun düzeleceğini biliyorum. Benim en büyük korkum göz kapağı estetiginde fazla deri alinip göz şeklimin değismesi. Ama iyi bi cerraha ameliyat oldum. Oda göz kapağı estetigıni çok gerekli görmedi ama yapti genede. Heralde fazla almamiştir diye ümit ediyorum

Doktorunuz tecrübeliyse boşuna kaygılanmayın. Gerçekten iyi doktorlar ne yaptığını biliyorlar. Daha yeni ameliyat olmuşsunuz. Düşünün parmağımız basit bir şekilde kesildiğinde bile günlerce iyileşmiyor ki siz ameliyat oldunuz. Biz biraz sabırsızız aslında ameliyattan hemen sonrasında hayalini kurduğumuz o görüntü olsun istiyoruz :) ama öyle değil. İyileşmek süreçtir. Eminim harika görüneceksiniz. İçiniz rahat olsun.

Aynen sabirsiziz. Ama zaten estetik operasyon yaptiran bayanlar genelde etraflarina güzel gözükmeyi seven kadinlardir. Kötü gözükmeye tahammülümüz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…