Göz makyajı kadını mısınız? Yoksa dudak makyajı kadını mı?

kalem ve yoğun rimeli çok seviyorum. göz kalemi olarak emilly diye bir marka var 6 yıldır onu kullanıyorum.hafif yağlı sürmesi kolay. diğer markalardakileri rahat kullanamıyorum.

Ben hiçbişey sürmem genelde.sadece bi nemlendirici sürer çıkarım o kadar.ama şu buğulu siyahıms8her neyse)ı göz makyajını çok beğenirim özendiğim de oluyo ama bi türlü yapamadım gitti:::)

hmmm zor bir soru olmuş :44:44:
makyaj yapmak için vaktim olmadığında dudak, vaktim olduğunda ise göz makyajı kadınıyım :9::9:

Seçim yapamam. Eyeliner ve ruj. Zaten bunlar dışında makyaj yapmam. Bıraktım artık gerçi. :)

sanırım ben kesinlikle göz makyajı kadınıyım :)
rujum pembe dışında bi renk olunca çok abartı görünüyor , bende o abartılığı gözlerime yapmayı tercih ediyorum :D

Allık kadını :9: Bir allık olup yüzümü renklendirse; gözler zaten iri dudaklarda gayet dozunda, kurtarıyoruz her türlü.. Şaka maka göz makyajı çok seviyorum, ama göze sürünce dudağada sürüyorum.. ama dudağa sürünce göze çokda gerek duymuyorum..

Allık kadını :9: Bir allık olup yüzümü renklendirse; gözler zaten iri dudaklarda gayet dozunda, kurtarıyoruz her türlü.. Şaka maka göz makyajı çok seviyorum, ama göze sürünce dudağada sürüyorum.. ama dudağa sürünce göze çokda gerek duymuyorum..

Back
X