Göz makyajınızı nasıl temizlersiniz?

yELiiizz

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
634
4
arkadaşlarolumunekankayizsmile
yüz yıkama jelini gözünüze sürüyomusunuz? gözü neyle temizliyosunuz?:sm_confused:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ben dovenin yüz temizleme mendiliyle temizliyom arkasından yine dovenin salatalık özlü sabunuyla yıkıyom sonrada bi güzel gülsuyuyla yıkıyom bitiyo tahrişte etmiyoo gülsuyu yerine maden suyuda kullanabilirsin krem olarakta bepanteni tercih ediyom hücre yenileyici özelliği olduğu için benim cildime iyi geliyo pamuk gibi
 
Göz makyajımı ;Nivea nın suya dayanıklı göz makyajı için olan losyonuyla temizliyorum...

Şiddetle tavsiye ederim..

Ama suya dayanıklı göz makyajı için olanı alacaksınız, normal göz makyajı için olan işe yaramıyor yani çok zor çıkartıyor..
 
Canim Rosense In çok Güzell Gül özlü Bir Temizleme Sütü Var Onunla Temizliyorum çok Hassas Yapim Var Benim Rosense Süper Tavsiye Ederim :)
 
olayın göz makyajı temizleme kremini almıştım.6-7 ay oldu sonuna geldm.gzl çıkarıor tavsie ederim.hatta giidp daha iidir die avene aldım.gözümü yaktı.yine olay alablrm.
 
olay in makyaj temizleme mendilleri var.kuru bunlar aslında ama azıcık ıslatıyorsunuz,sonra köpürüyor zaten.bir tarafı yumuşak(göz temizliği için) diğer tarafı yüzz için kullanılıyo,peeling işlevi gibi bir nevi.ben çok ama çok memnunum.sonrasında tonik kullanmanıza da gerek kalmıyor.
tam adı:eek:lay daily facials..ben yağlı ve karma ciltler için olanını kullanıyorum.deneyin derim.mendil kuru olduğu için diğer temizleme mendilleri gibi kuruma derdi de yok.bir de isterseniz mendili kesin yarısını kullanın.ben sadece göz makyajı yaptığımda onu çıkarmak için mendilin yarısını kesip yarısını kutuya koyuyorum,hem de tasarruf yapıyorum.çenem düştü susuyorum:dance::dance:
 
Göz makyajımı ;Nivea nın suya dayanıklı göz makyajı için olan losyonuyla temizliyorum...

Şiddetle tavsiye ederim..

Ama suya dayanıklı göz makyajı için olanı alacaksınız, normal göz makyajı için olan işe yaramıyor yani çok zor çıkartıyor..

ben de nivea'nın bu ürününü kullanıyorum ve çok da memnunum. Gözlerim hassas olmasına, çok çabuk kızarıp yaşarmasına rağmen, bu ürün hiç bir şey yapmıyor-temizlemek dışında- .
 
mrb bnde diadermine.nin göz makyajı temizleyicisini aldım henüz kullanmadım memnun kalırsam hbr veririm
 
ben Loreal age perfekt makyaj temizleme losyonu kullaniyorum gercekten hem cilde faydali hem de guzel temizliyor tavsiye ederim.eczanelerde ve kozmetikcilerde kolayca bulabilirsiniz.
 
X