- 6 Ekim 2014
- 249
- 148
- 48
- Konu Sahibi cotonprencess
-
Goz doktoruna gittim..gozlerim hassasmis..zaten kasinti cok oluyodu..alerji damlasi ve yapay goz yasi damlasi verdi..kullaniyorum..ama o morluklara faydasi yok..kasintimi kesilince morluklar da gider sanmistim ama tam anlamiyla gitmedi..
Aaaa alcak yastik olayi dogru olabilir..cunku ben yastik kullanmiyorum hic..ayrica zedelenme olayini ben de cok dusundum zamaninda kasimaktan acaba kilcal damarlarimi mi zedeledim ve iyilesmiyo diye..bunun ici galiba goz doktoru degil de dermatologa mi gitmeliyim..yastik kullanmaya da baslarim.bi de onu denerim artik..aliskanliklari degistirmek zor oluyo ama morluklari gecircekse yapcaz artik ...
benimde önceden öyleydi.suna dumankayanın bi tarifi vardı onu yapmıştım yapmaz olaydım.göz altı hassas zaten patates kıpkırmızı yapmıştı.3-4 gün geçmemişti yumruk yemiş gibi olmuştu gözlerimin altı.meğer bende sinüzit varmış ondan gözlerimin altı öyleymiş.sinüzit tedavimi olunca gözlerimin altıda geçti.acaba sendekide mi öyle bişey
aman deneme canım.kişiden kişiye değişebilir belki ama benim çok kötü olmuştu.suna dumankayanın tarifleri nedense bana iyi gelmiyor.bide yoğurt karbonat maskesi vardı onu yapmıştım o zamanda kıpkırmızı alerji olmuştumGecmis olsun.. Yas mayali tarifi mi soyluyorsunuz?
Pardon simdi gordum, patates demissiniz. Onu hic bilmiyordum.
aman deneme canım.kişiden kişiye değişebilir belki ama benim çok kötü olmuştu.suna dumankayanın tarifleri nedense bana iyi gelmiyor.bide yoğurt karbonat maskesi vardı onu yapmıştım o zamanda kıpkırmızı alerji olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?