gozaltı çöküklüğü

moherx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
355
13
68
İstanbul
yenı konu açmak ne kadar mantıklı bılmıyorum ama goz altı cokuklugune dolgu yapanlar deneyımlerını paylasabılırmı malıyetı ıle bılgı de verebılırse cok memnun olurum

goz kremı bende bılmıyorum cay falan koymuyorum bana mantıklı gelmıyo karartır gıbı gelıyo sut ve yogurt kullanıyorum morarmalarım kalmadı benım sadece cokukluk kaldı

Ender Saraç yüzdeki kırışıklıklar ve çöküntüler için civanparçemi cilt maskesi sunuyor

Hazırlanışı: Civan perçemi çiçeği, saf suda on dakika kaynatıldıktan sonra sıkılarak süzülür. Bir fincan su soğutulur. Elde edilen posa ezildikten sonra, yarım fincan limon suyu, bir çorba kaşığı zeytinyağı, bir tatlı kaşığı süzülmüş bal ve çırpılmış yumurta sarısı ile birlikte iyice karıştırılır.

Hazırlanan karışıma soğutulan bir fincan civan perçemi suyu ilave edilir. Maske kıvamına gelinceye kadar yulaf unu eklenir.

Faydaları: Yüzdeki çöküntü ve kırışıklıkların giderilmesini sağlayan civan perçemi maskesi, uygulamadan bir saat sonra yıkanır ve cilt gül suyu ile temizlenir.

bunun yanı sıra ben önce civan perçemi sabunu almayı düşünüyorum ilk onu bi deneyeyim olmadı bu maskeyi denemeyi düşünüyorum. hanımlar bence estetikten önce böyle doğal yollarla halletmeliyiz ve bol bol su içmemizde gerekiyo hem sağlıkli bi yüz hemde göz altı morluğunun olmaması için

limon suyu ve gul suyu ınanılmaz kuruttu goz altlarımı cıvanpercemını bılmıyorum z.yagını el ayak vücut sac yüzüme bolbol kullanırım deneyen olursa deneyımlerını paylaşırsa sevınırım ben artık cesaret edemiyorum

:O nası kuruttu yaaa bende geçen gül sabunu almıştım yüzümü onla yıkıyodum yıkamasammıki acaba. bide yüze limon sürmek bana yanlış geliyo asitli bişey çünkü. asit deriyi inceltmiş olabilir

Çok ders çalışmaktan gözlerim çöktü ve morarmaya başladı. Hemen bi öneri üzerine patatesi rendeleyip gözlerime koydum 2-3 güne bir kuruduktan sonra elimle aldım patatesleri bembeyaz oldu fakat sonra tekrar eskiye dönüyor uzun kullanmak gerek sanırım.

Kesinlikle goz alti isik dolgusunu tavsiye ederim.kremler bir yere kadar hem 1 seneye kdr kalici hem ugrastirmiyor.yaptirmadan once kafamda bicok soru isaretleri vardi ve gozaltima dolgu yaptirmak cok korkutucu geliyordu.cok doktorla gorustum ve nezih karaca 'ya yaptirdim.tercihimde yanilmamisim

reklamları dinlediniz

reklamları dinlediniz..sizin yüzünüzden dünyanın parasını bayılıyoruz işe yaramayan yöntemlere günahtır ,yazıktır.inanmayın gözaltı dolgusu ışık bende 1 ayda eridi. sadece 1 ay .kaptırmayın paranızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…