Canim ya her goz altina birer kutumumu yapti yoksa bir kutuyu ikiye bolup yarim yarim mi yaptilar sanareklamları dinlediniz..sizin yüzünüzden dünyanın parasını bayılıyoruz işe yaramayan yöntemlere günahtır ,yazıktır.inanmayın gözaltı dolgusu ışık bende 1 ayda eridi. sadece 1 ay .kaptırmayın paranızı.
Dün nasobial bölgeye dolgu yaptırdım göz altına yetmedi ama bi tık yapmaya çalışıldı şimdilik hafif şişlik var belli olmyor gecen yıl yarı kalıcı dolgu yaptırdım 8 ay anca gitti bakalım bu nekadar gidicekyarım yarım sanırım çok dikkat etmedim,ama çok fazla eriyen okudum yorumlarda ..yine de isterseniz bir de siz yaptırın bakalım siz de ne olacak :)
ablama geçici dolgu yaptırdık 1 yıl dediler 3 yıl oldu hala var sasırdım bendeki dolguya anlam veremedimBen 10 gun once yaptirdim zaten canim
Simdilik sorun yok ama soyledikleri gibi 1-1.5 yil gidicegini dusunmuyorum
aynı yerde mi yaptırdınız?Ben
ablama geçici dolgu yaptırdık 1 yıl dediler 3 yıl oldu hala var sasırdım bendeki dolguya anlam veremedim
elalale haberleşiriz artık birkaç ay içinde kaçma bir yere :)Ben 10 gun once yaptirdim zaten canim
Simdilik sorun yok ama soyledikleri gibi 1-1.5 yil gidicegini dusunmuyorum
reklamları dinlediniz..sizin yüzünüzden dünyanın parasını bayılıyoruz işe yaramayan yöntemlere günahtır ,yazıktır.inanmayın gözaltı dolgusu ışık bende 1 ayda eridi. sadece 1 ay .kaptırmayın paranızı.
yüzüme yaptırmıştım hiçç memnun kalmadım.gözaltında nasıl sonuç verir bilemiyorum..lazer hakkında bir bilginiz var mı
yok canım ayrı yerlerdeaynı yerde mi yaptırdınız?
Buralardayim lilithelalale haberleşiriz artık birkaç ay içinde kaçma bir yere :)
Teosyal yaptırdı benim yaptırdıgım yer cok daha kalıteli ve plastik cerrahtı onunki dermotolog dr umla ilgili olamaz adeta enjeltörle nakşettihımmm ablan nerde yaptırdı ..juvederm miydi? yoksa teosyal mi ? :)
yüzüme yaptırmıştım hiçç memnun kalmadım.gözaltında nasıl sonuç verir bilemiyorum..
Bendede kilo verdikten sonra yuzumde ve goz altlarimda cokme oldu.yaklasik 1 ay kdr once yaptirdim teosyal redencity2 cok memnun kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?