gozaltı çöküklüğü

göz altı morluğu ve çöküklüğü için en iyi çözüm lazer diyorlar ama şimdi kafa karıştı neyse iyi bir araştırma yapacağım ben zaten son çare olarak lazer düşünüyorum
merhaba benim de göz altımda morartı ve çökme vardı. Geçen hafta internetten araştırma yaparken Md polikliniği buldum arayıp bilgi aldım ön görüşmeye davet ettiler bugün gittim ve doktor güneş hanım ile görüştüm çok sevecen bir doktor görüşme için gittim ama doktor sorduğum her soruyu sakin bir şekilde anlatıp beni rahatlatınca yaptırmaya karar verdim.
3 kez lazer yapıp sonrada ışık dolgumu yaparsa mutlu olacağımı söyledi. Hayırlısı olur inşallah bakacağız sonucuna bugün ilk lazerimle başladık

ben bugün lazer ile tedaviye başladım göz altı morluğum var doktorum güneş hanım lazer ve ışık dolgusundan sonra iyi olacağımı ve sonrasında da activa göz kremini önerdi hatta çalışanlar hülya avşar da kullanıyor dedi

Canim goz alti isik dolgusu yaptirdim cokukleri dolduruyor ve morluklara iyi geliyor ben memnunum
bende bugün md dermatolojide tedaviye başladım lazer tedavisinden korkuyordum ama sıkıntılı bir şey ile karşılaşmadım bayan doktoru tercih ettim ama diğer doktorlarıda zaten kliniğin sahibiymiş kötü yapacak değiller herhalde 1 haftada zor karar verdim nerede yaptıracağıma hassas detaycı biri olduğum için telefondaki kişinin benim ile iyi konuşması beni oraya sürükledi gittiğimdede çıktığımdada pozitiftim önemli olan o

Teosyal yaptırdı benim yaptırdıgım yer cok daha kalıteli ve plastik cerrahtı onunki dermotolog dr umla ilgili olamaz adeta enjeltörle nakşetti
bugün gittiğim md dermatolojide teosyal redencıty yapacaklarını dünyada eniyi ışık dolgusunun bu olduğunu söylediler

Merhaba bu gittiğiniz klinik nerede internetten bakarken md dermatoloji olarak gördüm aynı yermi md poliklinigi ile

Merhaba bu gittiğiniz klinik nerede internetten bakarken md dermatoloji olarak gördüm aynı yermi md poliklinigi ile
merhaba İstanbul da. Kadıköy de bağdat caddesinde kızıltoprağa yakın md dermatoloji ile md polkliniği aynı yermi bilmiyorum randevuma gidince sorarım

Redensisty 2 isik dolgusu iyi geliyor cukurluklara ozellikle cukurluk dolunca otomatik olarak goz altindaki moluklarda aciliyo halkalanmalar gidiyor insanin bakişî bile değisiyor yorgun ifade yok oluyor yani . Ben yaptirdim Op. Dr. Fatih Dağdelen e isinde cok iyi elide çok hafif iğne yerleri belli bile olmadî aninda etkisini gösterdi botoxuda cok doğal bir sekilde yapiyor tavsiye ederim

Slm ne kadar verdınız bırde cok sıslık oldumu hemen sosyal hayata done bıldınızmı bırde kalıcılıg ne kadar tsk

Merhaba goz alti isik dolgnz ne kadar kaldi acaba bide eski halinemi dondu bn 6 gun once yaptrdmda hala sis cok pismanm
sis daha surer.benim bir aydan fazla surdu morarma ve sislik.cunku hassas tenliyim.ben dolgudan memnunum.hala var dolgu .eylulde 2 yil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…