merhaba benim de göz altımda morartı ve çökme vardı. Geçen hafta internetten araştırma yaparken Md polikliniği buldum arayıp bilgi aldım ön görüşmeye davet ettiler bugün gittim ve doktor güneş hanım ile görüştüm çok sevecen bir doktor görüşme için gittim ama doktor sorduğum her soruyu sakin bir şekilde anlatıp beni rahatlatınca yaptırmaya karar verdim.göz altı morluğu ve çöküklüğü için en iyi çözüm lazer diyorlar ama şimdi kafa karıştı neyse iyi bir araştırma yapacağım ben zaten son çare olarak lazer düşünüyorum
merhaba nerede yaptırdınız ben bugün lazer tedavisi ile ilgili md dermatolojide tedaviye başladımCanim goz alti isik dolgusu yaptirdim cokukleri dolduruyor ve morluklara iyi geliyor ben memnunum
ben bugün lazer ile tedaviye başladım göz altı morluğum var doktorum güneş hanım lazer ve ışık dolgusundan sonra iyi olacağımı ve sonrasında da activa göz kremini önerdi hatta çalışanlar hülya avşar da kullanıyor dediBenimde bugun tam 2 hafta oldu ve cok sukur dolguda sikinti yok ama igne yapilan yerler hala biraz mor ve hafif kabarik .oda benim asiri hassas cilt yapimdan heralde. Ben sunu soylemek isterim goz alti morluguna isik dolgusu hic ise yaramiyormus dr um oyle dedi fakat cokukluge dolgunluk verdigi icin morlukta azaliyor. Yani sunu diyorum cokuklugu olmayan sadece morlugu olan bosuna yaptirmasin.iyi bir markanin goz cevresi kremi aydinl8k verici etkisiyle biraz daha morlugu aciyor. Ben 1 haftadir lancom goz cevresi kullaniyorum . Begendim gibi
bende bugün md dermatolojide tedaviye başladım lazer tedavisinden korkuyordum ama sıkıntılı bir şey ile karşılaşmadım bayan doktoru tercih ettim ama diğer doktorlarıda zaten kliniğin sahibiymiş kötü yapacak değiller herhalde 1 haftada zor karar verdim nerede yaptıracağıma hassas detaycı biri olduğum için telefondaki kişinin benim ile iyi konuşması beni oraya sürükledi gittiğimdede çıktığımdada pozitiftim önemli olan oCanim goz alti isik dolgusu yaptirdim cokukleri dolduruyor ve morluklara iyi geliyor ben memnunum
bugün gittiğim md dermatolojide teosyal redencıty yapacaklarını dünyada eniyi ışık dolgusunun bu olduğunu söyledilerTeosyal yaptırdı benim yaptırdıgım yer cok daha kalıteli ve plastik cerrahtı onunki dermotolog dr umla ilgili olamaz adeta enjeltörle nakşetti
Merhaba bu gittiğiniz klinik nerede internetten bakarken md dermatoloji olarak gördüm aynı yermi md poliklinigi ilemerhaba benim de göz altımda morartı ve çökme vardı. Geçen hafta internetten araştırma yaparken Md polikliniği buldum arayıp bilgi aldım ön görüşmeye davet ettiler bugün gittim ve doktor güneş hanım ile görüştüm çok sevecen bir doktor görüşme için gittim ama doktor sorduğum her soruyu sakin bir şekilde anlatıp beni rahatlatınca yaptırmaya karar verdim.
3 kez lazer yapıp sonrada ışık dolgumu yaparsa mutlu olacağımı söyledi. Hayırlısı olur inşallah bakacağız sonucuna bugün ilk lazerimle başladık
merhaba benim de göz altımda morartı ve çökme vardı. Geçen hafta internetten araştırma yaparken Md polikliniği buldum arayıp bilgi aldım ön görüşmeye davet ettiler bugün gittim ve doktor güneş hanım ile görüştüm çok sevecen bir doktor görüşme için gittim ama doktor sorduğum her soruyu sakin bir şekilde anlatıp beni rahatlatınca yaptırmaya karar verdim.
3 kez lazer yapıp sonrada ışık dolgumu yaparsa mutlu olacağımı söyledi. Hayırlısı olur inşallah bakacağız sonucuna bugün ilk lazerimle başladık[/QUOTE
canım gelişmeleri bizimle paylaşırsan sevinirim
merhaba İstanbul da. Kadıköy de bağdat caddesinde kızıltoprağa yakın md dermatoloji ile md polkliniği aynı yermi bilmiyorum randevuma gidince sorarımMerhaba bu gittiğiniz klinik nerede internetten bakarken md dermatoloji olarak gördüm aynı yermi md poliklinigi ile
[/QUO
tabiki gelişmeleri paylaşırım bende çok merak ediyorum
Slm ne kadar verdınız bırde cok sıslık oldumu hemen sosyal hayata done bıldınızmı bırde kalıcılıg ne kadar tskRedensisty 2 isik dolgusu iyi geliyor cukurluklara ozellikle cukurluk dolunca otomatik olarak goz altindaki moluklarda aciliyo halkalanmalar gidiyor insanin bakişî bile değisiyor yorgun ifade yok oluyor yani . Ben yaptirdim Op. Dr. Fatih Dağdelen e isinde cok iyi elide çok hafif iğne yerleri belli bile olmadî aninda etkisini gösterdi botoxuda cok doğal bir sekilde yapiyor tavsiye ederim
Slm ne kadar verdınız bırde cok sıslık oldumu hemen sosyal hayata done bıldınızmı bırde kalıcılıg ne kadar tsk
Merhaba goz alti isik dolgnz ne kadar kaldi acaba bide eski halinemi dondu bn 6 gun once yaptrdmda hala sis cok pismanmBen 10 gun once yaptirdim zaten canim
Simdilik sorun yok ama soyledikleri gibi 1-1.5 yil gidicegini dusunmuyorum
sis daha surer.benim bir aydan fazla surdu morarma ve sislik.cunku hassas tenliyim.ben dolgudan memnunum.hala var dolgu .eylulde 2 yil olacakMerhaba goz alti isik dolgnz ne kadar kaldi acaba bide eski halinemi dondu bn 6 gun once yaptrdmda hala sis cok pismanm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?