Göz Çevresi Bakımı Gözaltı koyuluğu ırsi olanlar

Burda bu sorunu cok yazan oldu ama bende bulamadim caresini benimkiler burnuma dogru gidiyor dayak yemisim gibi duruyor ya:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Demir veya vitamin eksikliğin olabilir.Yaklaşık bir aydır demir ve vitamin ilaçlarını kullanıyorum.İlaçlar bittikten sonrada vitamin iğnesine başlayacağım.Kan değerlerim aşırı şekilde düşük.Ama hala gözaltlarım tam anlamıyla düzelmedi.Umarım senin de sadece vitamin eksikliğindendir ilacını kullanırsan bu sorunu halletmiş olursun:)

İnsaallah, çok teşekkür ederim. İnşaallah hepimiz kurtuluruz..

konuyla direk alakalı değil ama geçen gün bi arkadaşımın düğününe gittim. esmer ve gözaltı herzaman mordu. ırsı yani. o kadar yanlış bir makyaj yapılmış ki.... aman allahım aklıma geldikçe dehşete kapılıyorum. sakın soft makyaj yapıcaz diye kahve tonlarında makyaj yaptırmayın! dayak yemiş gibiydi kız. makyajla mucizeler yaratıyor insanlar ama tam tersi de olabiliyor maalesef. doğru renklerle kapatılması çok kolay olan bu sorun kabusla sonuçlanmıştı.lütfen kahve tonlarından ve bronz allıktan uzak durun. doğal makyaj sadece bunlarla yapılmıyor.

Back
X