- 10 Eylül 2017
- 403
- 275
- 18
- 36
- Konu Sahibi ZeynepBusee
-
Eşim biliyor onsuz yemek istemediğim i tek başıma istahima gelmiyorDaha erken haber veraeydiniz keşke. Öncesen eşinize uyarıda bulunduysanız öğlen eve gel vs diye haklısınız. Ama bugün geliştiyse bu olay eşiniz haklı. Onada son dakika değilde daha önceden haber verdilerse. Eşiniz haksız. Size erken haber vermeliydi.
Olay bugün oldu çok sinirle yazdim lv çağırma anlarimda eltime gıcık oluyorum zaten aramız iyi değilYeminle 3 kere okudum anlamadim yazinizdan dolayi
İki üç haftadır sürekli oluyo benim evde tek olduğumu biliyolrBöyle durumlar hep oluyorsa haklısın ama 1 2 defa olduysa abartmissin.
Yok kayınvalide benim evim değil ben karışmam diyor hepEktin kv le birlikte oturuyormuş. Bence kaynvalde çağırtmıştır .
Benim sofram kurulu bekliyorum beni çağıran insan öncedn haber verir zoraki çağırmış eşim orda ekmk istemiş msj görmedim demiş oda aramış sende gel normal bir davet olsa tabiki giderimSiz de gidin ne olacak ki hem ne güzel iki sohbet edersiniz.İnsanlar yemek yapıp davet etseler dert etmeseler dert.
Niye saçmalama olsunkicoku seviyoruz sanki eltimle birbirimizi de benim kocama kıyak yapiyo kendince bide sevdiği yemeği pişirdim diyoya bir araya geldiğimizde nerden biliyorsa neleri sevdiginiAbartmak değil bu
Bildiğin saçmalamışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?