- 10 Eylül 2017
- 403
- 275
- 18
- 36
- Konu Sahibi ZeynepBusee
-
Hergun ogetiriyor ben çıkmıyorum dışarı o saatlerdeher gün ekmeği eşin getirmiyosa bence yaptığın yersiz.
Benim sofram kurulu bekliyorum beni çağıran insan öncedn haber verir zoraki çağırmış eşim orda ekmk istemiş msj görmedim demiş oda aramış sende gel normal bir davet olsa tabiki giderim
O zaman sende git ye. Her zaman cagirmasalar bile seni sonuçta kocan. O zaman bir şeyler varsa anlarsın.İki üç haftadır sürekli oluyo benim evde tek olduğumu biliyolr
Hergun ogetiriyor ben çıkmıyorum dışarı o saatlerde
Niye saçmalama olsunkicoku seviyoruz sanki eltimle birbirimizi de benim kocama kıyak yapiyo kendince bide sevdiği yemeği pişirdim diyoya bir araya geldiğimizde nerden biliyorsa neleri sevdigini
Tatlım kusura bakma ama senin ki
karın varken kim sana yemek yapabilir heee oyarım gözünü sendromu (bknz; karın öldü mü, elt
Aynen öyle en son kişi eşimi sürekli yemeğe cagirck kişi çok istiyoda karısıyla çağırır
Elti yemeğe çağırmış sonra ne olmuş hiçbir şey anlayamadım.
Eşim biliyor onsuz yemek istemediğim i tek başıma istahima gelmiyor
Çok teşekkür ederim zahmet edip açıkladığınız için.Konu sahibi eşine mesaj atmış,gelirken ekmek al diye.
Eltisi eşini yemeğe davet etmiş sanırım daha önceden,eşi de mesajı oradayken görmüş.Mesajı görünce de elti konu sahibini de çağırmış yemeğe.Konu sahibi de bana neden haber verilmiyor ben neden tek başıma bırakılıyorum diyor.
Özeti bu oluyor sanırım.
Konuyu tekrar mi acsam acaba?okadar yazım hatası yapmışım ki anlamamaniz çok normal. Eltim son üç haftadır sürekli eşimi ariyo senin sevdiğin yemeği yaptım öğlen e bize gel diyor.esim bir kaç kez gitmedi eve geldi ariyo utanıyorum dedi dört beş defa arıyor dedi eve gidecm dese bile .bende ben söylerim dedim konu açılırsa cagirmasin neyse unuttm söylemeyi.bugun eşim gelmeden msj attm iki ekmek al gelirken diye.eltimin çağırdığını yazmış benim ekmk msj görmemiş onların evde görmüş.ekmek istemişte görmedim demiş.busefer bana telefon ettiler sende gel diye bende benim yemeğim hazır evde yiyecegimi söyledim eşimede bir kaç tane msj attm.ben ekmek bekliym evde sen sağa sola yemeğe git yazdım.kv ve eltim bana geldiler öğlen yemekten sonra ekmek msj görmemiş sende birsuru msj attn dedi kv bende sinirlendim dedim biliyo onu bekledigimi ekmeği bıraksın gitsin gidiyorsa dedim.iki üç haftadır tek başıma yemek yiyorum dedim evde gelemm eşim yalnız desin her çağrıldığında gitmk zorunda mı dedim .Elti yemeğe çağırmış sonra ne olmuş hiçbir şey anlayamadım.
Eltiniz de bir acayip eşinizi ısrarla yemeğe çağırıyor da sizi niye çağırmıyor yemeğe çağrıldı mı ailecek davet edilir sonuçta. Tepkiniz abartılı olmuş ama.Konuyu tekrar mi acsam acaba?okadar yazım hatası yapmışım ki anlamamaniz çok normal. Eltim son üç haftadır sürekli eşimi ariyo senin sevdiğin yemeği yaptım öğlen e bize gel diyor.esim bir kaç kez gitmedi eve geldi ariyo utanıyorum dedi dört beş defa arıyor dedi eve gidecm dese bile .bende ben söylerim dedim konu açılırsa cagirmasin neyse unuttm söylemeyi.bugun eşim gelmeden msj attm iki ekmek al gelirken diye.eltimin çağırdığını yazmış benim ekmk msj görmemiş onların evde görmüş.ekmek istemişte görmedim demiş.busefer bana telefon ettiler sende gel diye bende benim yemeğim hazır evde yiyecegimi söyledim eşimede bir kaç tane msj attm.ben ekmek bekliym evde sen sağa sola yemeğe git yazdım.kv ve eltim bana geldiler öğlen yemekten sonra ekmek msj görmemiş sende birsuru msj attn dedi kv bende sinirlendim dedim biliyo onu bekledigimi ekmeği bıraksın gitsin gidiyorsa dedim.iki üç haftadır tek başıma yemek yiyorum dedim evde gelemm eşim yalnız desin her çağrıldığında gitmk zorunda mı dedim .
Beni cagirsalar giderim zaten bugün çağırdılar oda mejburiyettn evde ekmek yokmuş dedi diye eşim ordayken aradılar gel diye gerçekten istedikleri için değil yaniSenin yerinde olsam bn de gider surekli orda yerim ooh ne guzel iste hamile hamile mutfakla da ugrasmam. Daha ne istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?