Göze girmeye çalışan elti....

Niye saçmalama olsunkicoku seviyoruz sanki eltimle birbirimizi de benim kocama kıyak yapiyo kendince bide sevdiği yemeği pişirdim diyoya bir araya geldiğimizde nerden biliyorsa neleri sevdigini
Eltimin kocamda gözü var deyin de rahatlayın .şiştim yemin ederim okurken .kayınvalidesi ile yapmıştır çağırmıştır ,o da gitmiştir .ne var bunda bu kadar abartacak .

İste bende ona kızıyorum madem hazirladin benide çağır bende bidaha yemek hazirlamiym ben kaynimi tek asla cagirmm yani genelde ailecek ayrıca cagircksamda kaynimi ben aramam eşime söylerim ayniis yerindeler zaten onuda al gel derim .bu ariyo gelemm desede küserim diyomus içine girmeyen bilemez gerçekten çok gıcık hareketleri falan
Eltiniz de bir acayip eşinizi ısrarla yemeğe çağırıyor da sizi niye çağırmıyor yemeğe çağrıldı mı ailecek davet edilir sonuçta. Tepkiniz abartılı olmuş ama.

Oy gözüme elti kaçtı !
Benim bile girdi gözüme yani.
Eşimi de yolliyim mi ?

Şaka bir yana haklısınız.
Ona mı kalmış eşinizi doyurmak ?
3 haftadır ısrarla çagırması absürd.
Sonuçta evde karısı bekliyor.

Gozu
Eltimin kocamda gözü var deyin de rahatlayın .şiştim yemin ederim okurken .kayınvalidesi ile yapmıştır çağırmıştır ,o da gitmiştir .ne var bunda bu kadar abartacak .
Gözü yok öyle birşey ima edemm .olsada öyle otarzda en son kiskanacagim kişi benim yanımdan geçemez o.goze girmeye çalışıyor çünkü ben bu ara herşey pisiremiyorm tiksindigim için

Valla art niyet görmesem konu acmazdm .gıcık oldum bide son dkka söylüyorlar tek başıma kalıyorum sofranın başında

Küserim mi
Siz yine de eltinize sinir olduğunuzu belli etmeyin bu hareketlerini takmıyormuş gibi yapın anlarsa daha çok yapar belli ki amacı sinir etmek, istediğini vermeyin

Paragrafın yarısını geçtim ve hiçbir şey anlayamadım. Baktım benim gibi olan var mı diye, neyse ki tek değilim
Cümle kurmayı başaracaksınız, ha gayret.

Olaya tepkiniz de inanılmaz gereksiz.

Eltiniz.... kayınvalideniz yada siz olmadan kendi evine çağırsa hadi neyse belki bir nebze kıskanabilirsin.Eeee kayınvalidenin evine çağırmış, ordada tutup yemekleri yaşlı kadın hazırlıcak hali yok tabiki eltiniz hazırlıcak.Eşini çağırmış nerden biliyorsun seni düşünerek çağırmadıklarını.Kızcağız hamile yorulmasın, uğraşmasın demediklerini nerden bilebilirsin.Sağınızdaki, solunuzdaki insanları bukadar kıskanmayın yahu... İnanılmaz gereksiz, buram buram kıskançlık kokan hareketler bunlar...Ay bayılıcam

O zaman. Siz yemekten tiksinmiyorsunuz bariz şımarıklık (+_+)
Hanımefendi yemekten tiksinmiyorum tiksindigim şeyler var mesela tavuk kırmızı et soğan sarımsak eve almıyorum da pisrmiyorumda bu diğer hamileliklermdede böyleydi dört beş ay olana kadar tiksinmiyorum.oyuzdende yiyebilcegim şeyler yapıyorum şımarıklik ne alaka anlamadım hamileyim gayet normal tiksinmm

Bir de hastayım "ben mi abartıyorum" diye sorup "evet abartıyorsunuz" cevabı alınca kendini savunmaya geçenlere...
Bu kadar burnunuzun dikine gidecekseniz fikrimize neden ihtiyaç duyuyorsunuz, yıkın evi onların başına.
Aman tanrım ya, sizsiz yemek yemişler. Nasıl olabilir bu?! Facia.

Abartmissiniz demek ayrı birşey konuyu farklı yerlere çekmek ayrı birseydr ben hissettigimi yazdım buraya... rahatsiz oluyorum yani bunda kötü birşey yok

Ya şimdi burda şöyle bir saçmalık var tamam gitsin orda yesin de gitmeden önce bi canım ben Abimgile geçiyorum der insan. O bi tuhaf geldi bana

Bakin abartmissiniz diyenler olmus bence hic abarti degil benim esimin halasi da isten esim 8 de cikiyor enistesiyle ayni yerde calisiyor her gun 7:30 da yemek getiriyor dukkana ne mana ben evde yemek yapmiyor muyum

Eşim biliyor onsuz yemek istemediğim i tek başıma istahima gelmiyor
Cnm kendini niye kasiyosun hamilesin ve her yemeği yapamiyosun bırak yapsınlar eşin yesin seninde ustunden bu yük gitsin hamileliginin tadini çıkar bulantı varsa yediğinden tat almiyosundur zaten 14 haftadasin iki üç haftanın kaldı normale dönmene ondan sonra istediğini yapıp yersiniz belki iyilik olsun diye yapiyolardir belki senin rahatsızlığını bildikleri için bence hemen sinirlenme gemileri yakma boş yere eşinle tatsizlik cikarma

Cümleleri çözebilseydim ah çözebilseydim.
Yazdığınız gibi konuşuyorsanız derdinizi anlatmanız zor.
Bence eltiniz de sizin kocanıza yemek pişirmenin meraklısı değildir ancak kv çağırıyordur.
Ben olsam bana ne karısı pişirsin derim

Demekki insanlara iyilik yapmayacaksın. Bu artık, öküzün altında buzağa aramanında üstü. Bildiğin paranoya. Kadın hamilesin diye seni eziyetten kurtarmış, eşini yemeğe almış. Büyük incelik, bundan neler çıkartıyorsunuz. Ne kadar kötü kalplisiniz

Konuyu
Düzenledim biraz :) hayır asıl kayınvalide cagirmiyor eltimi tanisaniz hak verrdiniz ama ancak bukadar anlayabiliyorum.burda onunla olan mevzulara konu acsam hakliligimi anlatabilirdim ama bugün moralim bozuldu sürekli yorumda bulunduğum insanlarin dertlerini dinlediğim kk içimi döktüm

3 haftadir cagiriyormus ne gerek var neyin eziyeti oldu olacak esi oraya da yerlessin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…