- 15 Şubat 2015
- 13.354
- 47.110
- 798
- Konu Sahibi ZeynepBusee
Belki siz hamile halinizle esinizin ogle yemegiyle ugrasmayin diye cagirmislardir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eltinizi dağdan getirip kaynınızla baş göz ettiler sanırım. Fiziği kötü, zihniyeti kötü e sohbet kabiliyeti bile yok. Şu devirde bu tasvirde insan ancak dağda bulunur.Ayy ne sohbet ne sohbet aynı sizinki sohbeti ben gidiym sende gel .kötü cnm fizigide kötü zihniyetide kötü eşim onla sohbet etmez zaten okabiliyet yok onda annesi kardeş i var onlar dururken...
Valla belki konunun arasındaki şeyden şüphe ediyordurum olabilir yani .ama edebileceğim birisi değil fiziksel olarakta beyin olarakta onun yaklaşımı aynn konu arasındaki gibi gıcık ama nasıl diym . Ne benim eşimin kaile alacağı bir i nede benim sinek pis değil ama migde bulandırıyor diyin en iyisi
Aynen öyle ettiler keşke dagdan getirselerdi ben oturup on iki yıllık gecmisimi anlatsam kötü niyette art niyette oadigini herkes anlarda maalesef direk gıcık olduğum konuyla konu açtım ve tanıyanlar vardır diyede çok açamadım konuyu oyuzden haklısınız dışardan aynn düşündüğünüz gibi duruyor konuEltinizi dağdan getirip kaynınızla baş göz ettiler sanırım. Fiziği kötü, zihniyeti kötü e sohbet kabiliyeti bile yok. Şu devirde bu tasvirde insan ancak dağda bulunur.
Bence siz kötüsünüz içiniz kötü kalbiniz kötü haset ve art niyetlisiniz.
Belki siz hamile halinizle esinizin ogle yemegiyle ugrasmayin diye cagirmislardir
Eltinin fizigini yaptığı yemeği begenmezsen tabikide cagirmazlarOzaman haber versinler de ben ugrasmiyim iyiniyetliler saolsunlar beni düşünüyorlar diyiym tam bire beş kala eşime haber ediliyor bu dusunmk degilki
Oda evine gidiyor yemeğeÖğlen yemeklerinde eltinizin eşi nerde oluyor .
Beğenmiyorum hiç bir şeyini sevmiyorum eltimi görmek istemiyorum gelmesini istemiyorum istemek zorundada değilim hiç kimse eltisine mejbur değil kaç defa tartıştık beni kambazladi millete evime gelme dedim hala gurursuz ca geliyor bide bu çıktı son haftalarda kaynini yemeğe cagirmalr sevdiği yemekleri yapmalar onami kalmış zaten bugün söyledim bidaha çağırma diye ama anlayana esimde annesi o evde olmasa zaten gitmez Ama oda bunu kullanmasın .Eltinin fizigini yaptığı yemeği begenmezsen tabikide cagirmazlar
Kesin öncesinde davet etmişlerdir küçük gördüğün için yemeklerine bi bahane bulmussundur
Ben kendini büyük gören bir insan değilim ki insanların yemeğini elestiriym .fiziginide kocanizi seviyormu bunumu iş etmeye çalışıyorsunuz diyenlere cevaben yazdım ben onu hiç öyle onemsemedigim için yoksa oda hattime değil herkesin güzelliği kendine benden sonra geldi ama benden 20 yaş büyük bir kadını kendime kıyas bile yapmam .Eltinin fizigini yaptığı yemeği begenmezsen tabikide cagirmazlar
Kesin öncesinde davet etmişlerdir küçük gördüğün için yemeklerine bi bahane bulmussundur
Çocuklar okulda oluyor o saatte.dün disardaydik evde yemek yenmedi yoksailla evde ekmek oluyor hiç olmadı tost yapıyorum.ben eşime kızdım zaten onlar beni düşünecek degilya.ama onlarda evde yanlız olduğumu bildiği halde ısrarla çağırması artık gıcık etti beni
Wuuu Aman Allahımİçindeki bebeğin menfaati için susuyorum
Yoksa bu konuyla gelen ban baş göz üstüne
AminnnHem cahil, hem fesat hem edepsiz hem de hadsiz, senin gibisi düşman başına