• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözek yine hortladı

biri bana bunun bir saka oldugunu söylesin :1shok:
nolur saka diyin
incigimi bayadir msn de görmüyorum ama aklima hic böylesi gelmemisti
aglamak istiyorum allahim ne olur bu bize incinin kötü bir sakasi olsunsenağlama

yaaa milli eğitimi arayıp yakın zamanda genç bi öğretmeninizi kaybettiniz mi diye sorsak da olur aslında, nöbetçi biri illaki vardır

sanmam edıtorlere no olsun ama ınş vardr
hangı okulda ıse orayı arayalım ılla ısmı sart deıldır ya sorarız batyan derız mıdesınden rahatsızdı derız anlatırız ıste bıseyler yaa

Ayy ınsallah sakadr ve ben hala bır haber gelıcek sakak oldu dahır dıyeee sayfa yenılıyop duruyorum ınsallah oyle olur ve ıcımız rahaytlarrr

Umarım bu birinin oyunudur... eğer değilse çok üzüldüm sık sık görüşürdük mesaj yoluyla KK'da ... çokda duyarlı bir arkadaşımızdır gözek ben inanmıyorum bu yazıya... Eğer şakaysada çok çirkin bir şaka, böyle şaka olmaz...
:uhm:

Ya kısalr sıteye uye olurken numara felan ıstıyomuyduu belkı o skeıdle ulasılınlabılır

sanmam edıtorlere no olsun ama ınş vardr
hangı okulda ıse orayı arayalım ılla ısmı sart deıldır ya sorarız batyan derız mıdesınden rahatsızdı derız anlatırız ıste bıseyler yaa

bence denıyelım boyle caresız durmaktansa denemek ......tek care..........arayıp soralım...........
cumartesı olmasından dolayı kapalı ıse onu bılemem..............

Arkadaslar gercek ısmı ne ıdı................
Ne ogretmenı ıdı............
Nerde gorev yapıyodu..............bunuda bılmıyosun.............bılen varsa..........lutfenn

kızlar tek elden olmaz bu iş

hadi hep beraber araştırmaya
facebookta sayfası var
ama üye olmadıgım için son giriş tarihini göremiyorum
milli egitimle bağlantıya gecicem eger telefonu acarlarsa :mymeka:

Son düzenleme:
Kızlar bugün öğlene kadar bazı resmi daireler mesai yapıyor..
inciyi yakından tanıyan ismini bilen bir arkadaşımız arasın..

süfümm keşkee yalann olsaa halaa cümlee toparlamaktaa zorlanıyomm

gözek msni hic acilmadimi yani kuzeni falandami acmadi masnini ben fazla giremedigim icin denk gelmiyor diyordum
allahim ben cok büyük soktayim su anda yazacaklarimi toparlayamiyorum

kızlarr ne oluyor ya biri benim üyeliğimden mesaj yazmış arkadaşım tel açtı..hey sağım be alooo

ya kızlar suan aglıyorum olamaz ya ıns yalandır ama sıteyede uzun zamandır gırmemıs dogru olmasın ne olur yaaaaaaasenağlamasenağlama

Back
X