• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözek yine hortladı

ıyı geceler boncuk............

bıtter ......işallah mutlu mesut olursunuz canım..........

darısı bız bekarlara amınnnnnnnnnnnn

inşallah canım gelirim..ya bu sermest adna da alısamadm hala cok soguk gelıyor:(

hehe sırnaşık şeydenedm canım onu da ben hakkımı bıraz fazlaca kullandm galıba..ya ben eskı uyelerdenım zaten ama elım bır kazaya kurban gıttım benm de ögrenmemesı gerekn bırının elııne gectı kullanıcı adım falan sonra rıca ettm de sıldıler saolsnlar..öyle yırttım yoksa bıtakım aılevı facılar yasayablrdm kanımca:))
sermestı de ayrı kalamadm kk'dan hemen o an aldım aklma gelen ılk buydu ama ısınamadm aklma degısık ısımler de gelmıyor gelenlerı de kabul ettıremedm dusunuyorm anlayacagn hala:şakkıdı

Son düzenleme:
ıyı geceler boncuk............

bıtter ......işallah mutlu mesut olursunuz canım..........

darısı bız bekarlara amınnnnnnnnnnnn

amin duygumm darısı hayırlısıyla tüm bekarlara
buarada nick nasıl değiştiriliyo yaa anlatın hemen bana 2 senedir sıkıldım artım bitterden

sen de benım gibi muzdaripsin demek bu konuda..hakkaten ya ben de sıkıldım valla..bır orjınal ısım bulsam da kurtulsam ama aklıma gelmıy..

canım admınlere mesaj atıyorsn kullancıı adı degstrmek ıstıyorm dıye snra seceneklerını sıralıyorsn kabul edılırse dönuyorlar sana..bana hala dönmedıler valla:))
sorular sorunlar bölumunde mı ne var bunla ılglı baslık yanılmıyorsam

canım sımdı sıteyı yanı forumu actıgımızda en üstte bir bölüm var site hakkında diye. ordan bıyerdendı dur lınk vereyım sana ıyısı mı dicektım konu kaldırılmsı oradan
alla alla anlayamadm ben bu ısı smdı

yok valla güzelim bulamadım aradım taradım da..bır baslık vardı bununla ılglı sık sorulan sorular kısmında..kullanıcı adı degıstırme dıye..orada bır mesaj gönderme yerı vardı kazene sanırım..secenekler vardı ne ıstedgne daır ordan ısaretlıyordn kullanıcı adı degısklgnı sonra seceneklernı sıralıyordun ve yolluyordn..sonra uygun bulunursa bırı degıstrıyorlardı..
amma velakın smdık öyle bır baslkı göremedm ya da artık böyle bı sansımız kalmadı kımbılır..uff ya..

yok valla güzelim bulamadım aradım taradım da..bır baslık vardı bununla ılglı sık sorulan sorular kısmında..kullanıcı adı degıstırme dıye..orada bır mesaj gönderme yerı vardı kazene sanırım..secenekler vardı ne ıstedgne daır ordan ısaretlıyordn kullanıcı adı degısklgnı sonra seceneklernı sıralıyordun ve yolluyordn..sonra uygun bulunursa bırı degıstrıyorlardı..
amma velakın smdık öyle bır baslkı göremedm ya da artık böyle bı sansımız kalmadı kımbılır..uff ya..

o şekilde ben 3 kere mesaj yollamıştım ve değişmemişti.
en son elif ablaya mesaj attım, sağ olsun hemen değiştirdi.

demek ki bende degıl o mesajla ulasma stilinde bır yanlıslık vardı:))
ay ıcımı rahatlattn valla sımdı..gırısımlerıme kaldıgım yerden devam edeyım barıdelikafadulden
zaten bir ise yaramadgı anlasılmıs kı kaldırılımıs o topic de..yok görunurde cunku..:delphin:

92266063.jpg

heyyo gözekimm:asigim:
ben istanbuldayım biliyosun:1closedeyes:
ayol yokken neler olmuş beeeeeee:1shok:
şoklardayım heeeee:1shok:
bende evde olup takip etsem kalpten giderdimm:delphin:
şuan okumaktan uyuyamadımda heemirmirmirmir

hepinizin öncelikle mevlüt kandilini kutlarım
dualarda buluşalım inşallah:Saruboceq:
sonrasındada kadınlar gününüz kutlu olsun:1hug:Şeniz

iyi kandiller arkadaşlar Şeniz

smhsmh, canım hoşgeldin İst' a Şeniz

uyhh okudum okudum dıhandım :delphin:
iyi bir ders oldu bana da güven konusunda...

herkese hayırlı kandiller dilerim
ayrıca kadınlar günümüzü de kutlarım a.s.

iyi gecelerrrrrrrrrrr

ya sız hepınız delımısınız. kafayı mı yedınız.
ya daha bu sabah ıncı ıcın aglayıp,
nolur yalan olsun bu haber dıye aglayan bız degılmıyız. kendınıze gelın acık:mymeka:

sımdı hersey bı yana yalan oldugu ortaya cıkdı dügün bayram edıcegımız yerde oturmus kavga mı edıyonuz.
ayrıcana bu essek sakasını yapanın ıncıyı ıyı tanıdıgı bellı.
ıncı böle kücük hesaplara düsecek bırı degıldır.

sımdı herkes kendını toplasın. bu sacma sapan olay da kapansın:1closedeyes:

ıncı sende sacmalamayı bırak ne demek bıdaha gırmıcem.

sımdı gıdıcem ancak gece gelebılırım hepınızde bıkez daha düsünün.
delının bırı kuyuya bı tas attı, siz oturmuş bırbırınızı yıyonuz...

[/COLOR]

sadece bıseyler eklemek ıstıyorum.
kazenın açıklamasından sonra...
bu essek sakasını kım yazdı bılmıyorum ama ıkıncı kez şoktayım.
iincitanem senın ıcın cok agladım bugün.bunu yaptıgına ıhtımal bıle vermek ıstemıyorum hala.
çok üzgünüm ıncıtanem. hemde çokkk....

anlamışsındır ne demek istedım...
senın için kızdım gözekle dişliye nasıl böyle bışey düşünürler diye...

koca danalarım gözekle dişliden özür diliyorum.....
sıze ne alam la danalar özür hedıyesı

Back
X