• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözek yine hortladı

hepınızın kandılını ve kadınlar gününü bendde kutluyorum.
gercı ben bu aksam kutlayıp geldım ama olsun. güllerımı de aldım falla
hihoyyyt

güzel arkadaşlarım hepinzin mevlid kandili mübarek olsun rabbim ettiğini tüm dualrı kabul eylesin inşallah ....bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine bende hepimizi için bir duada bulunayım dilerim tüm güzel yürekli dostlarımdan kötü yürekler uzak olsun yuvalarınız her daim mutlulukla dolsun....

ayrıca kadınlar günümüzde kutlu olsun seviyorum hepinizi yaaaa.s.:enbuyukkk:

nirdesini danoşlarım kalkın atık pirleriniz uçuşuyo :roflol..roflol:

pazar pazar ugrayım dedim.
daha doluşmamışsınız....
kavemı ıcem de gıdıp bıraz iş yapayım...

Dünya Kadınlar Günü

Dünya kadınlar gününde bir çok ülkeden kadının katıldığı Dünya Kadın Örgütü toplanmış. Kararlar alıyorlar. Kadınları kimse ezememez. Herkes eşittir vs. Bundan sonra kendimizi ezdirmeyeceğiz kocalarımızın isteklerini yerine getirmeyecegiz demişler. Sonuçlarını da gelecek sene tekrar toplanıp değerlendirmek üzere kongreyi bitirmişler.Aradan 1 sene geçmiş. Tekrar toplanmışlar. Sonuçları değerlendiriyorlar.
Önce İtalyan kadın söz almış;
-Eve ilk gittiğimde kocam benden yemek yapmamı istedi, bende bundan sonra yemek yapmayacağımı kendisinin yemek yapması gerektiğini soyledim.
1. Gün bişey göremedim,
2. gün kendisine yemek yaptı,
3. gün bana da yemek yaptı o Günden beri evde yemeği kocam yapıyor.
Sıra Alman kadına gelmiş;
-İlk gün eve gittim. Kocam benden elbiselerini yıkamamı istedi. Ben de ona bundan sonra temiz elbise giymek istiyorsa kendisinin yıkayacağını soyledim.
1. gün bişey göremedim,
2. gün kendisinin elbiselerini yıkadı,
3. gün benimkileride yıkadı. O günden beri evdeki bütün elbiseleri yıkıyor.
Sıra bizim Türk kadına gelmiş;
-İlk gün eve gittim. Kocam bulaşıkları yıkamamı istedi. Bende ona bundan sonra temiz tabakta yemek yemek istiyorsa bulaşıkları yıkaması gerektiğini söyledim.
1. gün bişey göremedim,
2. gün bişey göremedim,
3. gün gözümün birisi azcık açıldı görmeye başladım.:roflol:

Dünya Kadınlar Günü

Dünya kadınlar gününde bir çok ülkeden kadının katıldığı Dünya Kadın Örgütü toplanmış. Kararlar alıyorlar. Kadınları kimse ezememez. Herkes eşittir vs. Bundan sonra kendimizi ezdirmeyeceğiz kocalarımızın isteklerini yerine getirmeyecegiz demişler. Sonuçlarını da gelecek sene tekrar toplanıp değerlendirmek üzere kongreyi bitirmişler.Aradan 1 sene geçmiş. Tekrar toplanmışlar. Sonuçları değerlendiriyorlar.
Önce İtalyan kadın söz almış;
-Eve ilk gittiğimde kocam benden yemek yapmamı istedi, bende bundan sonra yemek yapmayacağımı kendisinin yemek yapması gerektiğini soyledim.
1. Gün bişey göremedim,
2. gün kendisine yemek yaptı,
3. gün bana da yemek yaptı o Günden beri evde yemeği kocam yapıyor.
Sıra Alman kadına gelmiş;
-İlk gün eve gittim. Kocam benden elbiselerini yıkamamı istedi. Ben de ona bundan sonra temiz elbise giymek istiyorsa kendisinin yıkayacağını soyledim.
1. gün bişey göremedim,
2. gün kendisinin elbiselerini yıkadı,
3. gün benimkileride yıkadı. O günden beri evdeki bütün elbiseleri yıkıyor.
Sıra bizim Türk kadına gelmiş;
-İlk gün eve gittim. Kocam bulaşıkları yıkamamı istedi. Bende ona bundan sonra temiz tabakta yemek yemek istiyorsa bulaşıkları yıkaması gerektiğini söyledim.
1. gün bişey göremedim,
2. gün bişey göremedim,
3. gün gözümün birisi azcık açıldı görmeye başladım.:roflol:

canım teşekkürler paylaşım için tam güleriz ağlanacak halimize durumu olmuş... seninde kadınlar günün ktlu olsun canıma.s.

hepınızın kandılını kutlarım.............ben küçügüm küçücük bır kızım.........
o yüzden hepınızın elınden öpüyorum.............
allah hepınızın duasını kabul etsın............

ayrıca kadınlar günüymüş..........bu gününüzü kutluyorum..........

hayırlı kadınler..
tum dualarınzı kabul olsun dılerım tum kalbımle..:Saruboceq:
aynı zamanda kadınlar gununuz de kutlu olsun gonlumun en guzel kadınları :utangac:

nan bu site benim pc kasıyo sonra pc de beni kasıyo niye böyle yavaş site bügünÇok üzgünüm çoook

Back
X