- 28 Nisan 2016
- 197
- 239
- 18
- 30
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Rica ederim canimm ne demek .Tesekkur ederim sacmaladigimi hatirlattiniz. Beni üzen tarihti.
Biz de bu yollardan geçtik evli olarak doğmadık sonuçta. Kafa yapısıyla alakalı bu durum. Ama siz kendinizi değiştirebilirsiniz. Ben çok takıntılı bir insandım ama uzun zamandır öyle değilim kendimi geliştirdim. Zaman akıp gidiyor önünüze bakın.Gecmisi bi tek ben degil herkez kurcaliyo. Evli mutlu cocuklu birinin bunu anlamasi cok zor
24 haziran 2010du sanki,cok geyigi yapilmisti ordan kalmis aklimda14 hazıran dı onun olumu. dün gibi aklımda :)
6 yıl ne çabuk geçmiş ya24 haziran 2010du sanki,cok geyigi yapilmisti ordan kalmis aklimda
Ben anlamadım ikisinde de aynı tarih mi yazıyor profilde.
Bence hesap sormalısın zamanında farkedip sormussun yok demis yüzüne vur karaktersizliğini ve bu konuyu kapat.
Evet insanlar ayrildikdan sonra elbette hayatlarina devam edecek sende bakcaksınnönüne unutacaksın zamanla.. ama aldatma var ortada.
Herkes gecmisi kurcalama yazmis ama gecmisimizle varız.
Yanlislar yaptiginiz ama sevdiginiz tek adamdan bi sekilde ayrıldıniz.uzerinden zaman gecti ve sizin onu yana yakila sevdiginiz ve beraber oldugunuz tarihte aile dostu olan o bayanlada beraber olabilme ihtimalini dusunup uzuluyorsunuz. Diyelimki sizin dusundugunuz gibi. 2 kisi varmis hayatinda. Suan onun sizin hayatinizda olmuyor oluşu en buyuk teselliniz olsun. Konuya kizabilirsiniz.sinirlenebilirsinizde. ex aska soylenedebilirsiniz kendi kendinize amaaaa ic yanmasi ic acimasi yaparak ruhunuzu bonkorce harcamayin. Izlemeyin takip etmeyin. Bitmisssss
merhaba bihterMerhabalar. Eskiden bana takinti olan cok asik oldugum ve yanlislar yaptigim ama tek sevdigim adam vardi. Cok eski konularimda var yasadigimiz seyler. Bitti bi sekilde. Simdi o zamanlar bi aile dostlari vardi kizin profilinde ask bazilari icin 5 harftir ve sevdigimin adi yaziyodu. Sordum aranizda bisimi var hayir facede foto begenmenten baska bisi yok dedi kapandi konu. Simdi ikisininde profilinde iliskisi var yaziyo tarih okarakta 24 haziran 2014 yaziy0..yani bizim konustugumuz sevgili oldugumuz dönemler. Rastlantimi ? Ne dusunuyosunuz. Eger gercekse bisi yapmiycam elbet ama canim bi kat fazla yanar. Gözlerimin önünde birbirini severlerse. Nasil dayancam.
merhaba bihter
Bahsi gecen bayanin baskasiyla iliskisi o tarihte baslamis sizin ex askin tarihiyle ayni tarihe denk geldi desekte.o tarihte ex askin baslamis bir iliskisi var zaten. Bu bayan olmasada. Sizi asil uzen şey sizinle beraberken o bayanlami beraber olmasi yoksa sizinle beraberken kim oldugunu bilmediginiz bayanlami beraber olmasi????? Aslinda fark yok fakat hala hissiyatim var dediniz iste bu noktada tikandim.sadece takibi birakip onunuze bakmalisiniz. Yepyeni baslangiclar.umutla.Hala duygularim var . Sebebi bu. Gecmedi.
olur söylerım yazmaz icimdekı sesArkadaslar lütfen alay edecek yazmasin.
Bahsi gecen bayanin baskasiyla iliskisi o tarihte baslamis sizin ex askin tarihiyle ayni tarihe denk geldi desekte.o tarihte ex askin baslamis bir iliskisi var zaten. Bu bayan olmasada. Sizi asil uzen şey sizinle beraberken o bayanlami beraber olmasi yoksa sizinle beraberken kim oldugunu bilmediginiz bayanlami beraber olmasi????? Aslinda fark yok fakat hala hissiyatim var dediniz iste bu noktada tikandim.sadece takibi birakip onunuze bakmalisiniz. Yepyeni baslangiclar.umutla.
Baska bir bilgiyede grrem yok bence ara ve çok güzel uyutmussun de. Aldatmissin de. Enayi yok kimsenjn karsisinda. icinindeki zehri dök. ALLAHA HAVALE ettiginide soyle kapat.Evet tesadufmu acaba dedim ama ikisininde iliskisi var 24 haziran 2014 tarihinden beri yaziyo.. O tarihte biz beraber ve güzel günler geciriyoduk. Önce tesaduf dedim sonrafa kizin o tarihte gözúme carpan ask bazilari icin 5 harflidir ve onun ismi yazili resim geldi aklima. Baska bi bilgi yok elimde.
Baska bir bilgiyede grrem yok bence ara ve çok güzel uyutmussun de. Aldatmissin de. Enayi yok kimsenjn karsisinda. icinindeki zehri dök. ALLAHA HAVALE ettiginide soyle kapat.
Uzulmenede degmez senin boyle icin yanarken onlar mutlu olamaz zaten.
"eger sen yanlis yapti diyosun ya aldatma soz konisu degilse bunlarj yapmaya hakkin var. Aldatmissan birsey yapma" tirnak icinde söyluyorum canim öyle yaptın demiyorum yamlis anlama.
Seven bir kadini hicbir erkek kaybetmek istemez.hic inanilasi bir aciklama degil.cok basit ucuzYo kendisine sordugumda öylesine rahatsiz edilmemek icin iliskisi var ve tarih koydum demisti.
Bihterin erkisi ulkemizde hala geçmemiş bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?