- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
Seven bir kadini hicbir erkek kaybetmek istemez.hic inanilasi bir aciklama degil.cok basit ucuz
Isteyen erkekler var. Yoksa benim sevgime kalsaydi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seven bir kadini hicbir erkek kaybetmek istemez.hic inanilasi bir aciklama degil.cok basit ucuz
aski memnu final bolumu izliycem yine aksam mecburren, aklima dustu :))[/QUOT
Iyi fikir
çook mutluyummmmOfffffffffff.........evet gecmedi mutlumusuniz. Alinti yaptim hosumada gitti. Istersem genede yaparim yeter ya .
aski memnu final bolumu izliycem yine aksam mecburren, aklima dustu :))
aman ne abartii ne abartiii, hayat boyle biyer degil arkadasin soyliyim,
alti ustu eski sevgilin ki ne kadar sevgiliydiniz tartisilir, kizin biriyle face de iliski durumu guncellemiss, vah vahh ne olay.
yas kac bu arada?
aski memnu final bolumu izliycem yine aksam mecburren, aklima dustu :))
aman ne abartii ne abartiii, hayat boyle biyer degil arkadasin soyliyim,
alti ustu eski sevgilin ki ne kadar sevgiliydiniz tartisilir, kizin biriyle face de iliski durumu guncellemiss, vah vahh ne olay.
yas kac bu arada?
Neyse üzmiyim sizi bebek bekliyosunuz. Rabbim dahada mutlu etsin.çook mutluyummmm![]()
![]()
![]()
arkadasim don yazini bir oku bence, oyle bir yazmissinki sanki lisade hoslandigin ciktigin cocuk bakasina bakmis gibi,4 sene sevgiliydik. Yas 30
Bekarim. Oda bekar. Ben sevdim o yeterince sevmedi. Ugrastim olmadi onun icin hevesti gecti. Ayrildik. Konu buSayın Yalnız olup Yanlız yazan arkadaş gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Senin medeni halin nedir acaba?
Hani birbirinizle çok iyiydiniz çok seviyordunuz ya?
Siz bir araya getirmekten alıkoyan sorun neydi? Madem iyiydiniz evlenseydiniz o zaman? Yada bu ilişkinin bir adını koysaydınız.
Tahminimce siz ya evlisiniz (onun için yanlışlar yapmtım demiştiniz?)
Ya sizin aile yapınız ve çevreniz böyle bir ilişkiyi kabul edecek yapıda değil.
Yada boşanmış bir bayan olarak sevdiğiniz erkeğin ailesi sizi kabul etmeyeceği için bile bile lades demiş sizi duygusal anlamda kullanmasına müsaade etmişsiniz.
Benim anlamadığım sizi rahatsız eden konu nedir?
İlişkinin bitmesimi?
İlişkiniz devam ederken sizi aldatmasmı?
Hala onu sevdiğiniz için ilişki bitmiş olsada onu paylaşamamakmı?
arkadasim don yazini bir oku bence, oyle bir yazmissinki sanki lisade hoslandigin ciktigin cocuk bakasina bakmis gibi,
deseneki 4 yillik sevgilim acaba benle beraberken onami yaziyodu neydi,
30 yas diyosunda kendini anlatabilme 0 gibi geldi bana, kusura bakma
Bu sitede sürekli gözüme çarpan bi kaç üye var..İnsanların üzüldükleri şeylerle dalga geçip mutlu olmaya bayılıyorlar..Sizin alay ettiğiniz durumla bir insanın canı ne adar yanıyor kimbilir , bide bunlardan biri bi anne adayı öbürüde evli barklı bi kadın..Sizlerin öğüt vermesi , yol göstermesi gerekirken yaptığınız geyiklere cidden anlam veremiyorum..Şaka gibisiniz..Neyse konuya yorum yapacak olursam , kimseden akıl alma duygularına göre hareket et..Ara konuş neden yaptın , öyle mi böyle mi öğren konuyu..Ondan başka kimse bilemez burda zaten cevabı..Hislerinde varmış , dürüstçe konuş seviyosan kaybetme , hata yaptıysa gözden çıkarabiliyosan çıkar , asla kaybedemem diyosan 2. bi şansı herkes hakeder...Dünyanın sonu değil , emin ol hiçbişey senin üzülmenden kıymetli değil..İlerde pişman olma konuş..
Kadın, üzüldüğü bir şeyle ilgili bir konu açmış. Bir şekilde destek bulmak için. Destek olmuyorsunuz hadi, neden köstek oluyorsunuz, neden saldırıyorsunuz konu sahibine?
Lütfen biraz anlayışlı olun, karşınızda sizin gibi duyguları, kırgınlıkları olan bir insan var. Biraz empati.
Sorunuza gelince.. Ben o dönemde ilişkiye başladıklarını sanmıyorum. Büyük ihtimal o dönemde tanışmıştırlar sadece. Yani bir aldatma olmamış gibi görünüyor. Ama olmuş olsaydı bile canını sıkmana değmezdi. Bir insan sana uygun, hayatını beraber geçirmene uygun bir insan değilse, onunla ilgili şeyleri kafana takmana gerek yok ve eğer seni bir şekilde aldatmışsa bile, bu onunla ilgili bir şey, seninle ilgili değil. Bu yaptığını asla sana değer vermediği için değil, sadece kendi karaktersizliği yüzünden yapmıştır. Dolayısıyla sakın böyle bir ihtimal için canını sıkma. Bir insan ne yapıyorsa yapsın, bu her zaman kendiyle ilgilidir, karşıdakiyle değil. Bir insan seni kırsa bile bu sadece onun kendini sevmeyişiyle ilgilidir. Kendini seven, kendini önemseyen, kendine değer veren insan çevresindeki tüm insanlara da sevgi ve şefkat yayar.
Ancak kendiyle mutsuz bir insan çevresindekilerin kalbini kıracak şekilde davranmaya meyleder. Böyle bir insana da kızmak yerine ancak üzülünür.
İşte en başında yazman gereken buydu canım.Bekarim. Oda bekar. Ben sevdim o yeterince sevmedi. Ugrastim olmadi onun icin hevesti gecti. Ayrildik. Konu bu
"bir derdim var " diyen insana derman olmak yerine nasıl acı verebilirim diye uzmanca cümleler kurabilen arkadaşlara belirtmek isterim;
Bu arkadaş da pekala ayrıldığının farkında ..
Ama sevgi başka birşey. Evet gurur, kendine saygı gibi kavramlar önceliğimizde olmalı.. Ama her insan hayatının her anına bu kadar profesyonel olamayabilir. Şu an 4 sene hayatını paylaştığı, bir şekilde ayrıldığı ama unutamadığı insanın ilişkisi olması onu gayet üzebilir. Ben burada kimse kimseyi pohpolasın demiyorum ya da herkes herkesi onaylamak zorunda elbette değil ama birbirimizi neden kıralım ki 3 günlük dünya için..
Arkadaşım ben nacizhane şunu söyleyeyim.. Her aşk yarası MUTLAKA geçer ve sen de umarım seni haketmemiş bu adamdan sonra mutluluğu bulur iyiki olmamış diye şükredersin