Gözlerimin önünde birbirini seviyolar.. Ben iskenceler icinde kivranirken. Onlarin mutluluguna :(

Merhabalar. Eskiden bana takinti olan cok asik oldugum ve yanlislar yaptigim ama tek sevdigim adam vardi. Cok eski konularimda var yasadigimiz seyler. Bitti bi sekilde. Simdi o zamanlar bi aile dostlari vardi kizin profilinde ask bazilari icin 5 harftir ve sevdigimin adi yaziyodu. Sordum aranizda bisimi var hayir facede foto begenmenten baska bisi yok dedi kapandi konu. Simdi ikisininde profilinde iliskisi var yaziyo tarih okarakta 24 haziran 2014 yaziy0..yani bizim konustugumuz sevgili oldugumuz dönemler. Rastlantimi ? Ne dusunuyosunuz. Eger gercekse bisi yapmiycam elbet ama canim bi kat fazla yanar. Gözlerimin önünde birbirini severlerse. Nasil dayancam.
Siz neden eski sevgilinizin profiline bakıyor da kendinizi mutsuz ediyorsunuz ki?

Siz takipte olduğunuz için gözünüzün önündeler, yoksa gözünüze soka soka bir şey yaşadıkları yok neticede. Hiçbir şey yapmayın, gerçeği ortaya çıkarmak için bile olsa kurcalamayın artık. Bir ikişki olduğuna dair kesin bir şey duyar ya da görürseniz çıkarın listenizden ikisini de. Mutluluklarına şahit olmak zorunda değilsiniz. Bitmiş gitmiş, takibi bırakın, kendinizi onarmaya bakın. Yoksa hayat akıp giderken siz hiç hiç düzelemezsiniz...

Ben olsam o tarihi facete beğenir içimden bi ş... Savururdum sonra da engellerdim.sürekli bakarsanız kafayı yersiniz oraya başka fotoğraf da koyarlarki

boşver kaç yıl geçmiş üzerinden...
o sevgilisiyle mutlu.. seni sevseydi onu severmiydi düşün..
sen sevdiğine degil seni sevene bak derler ya.. erkek kızı sevcek kız erkegi degil ilk başlarda...öle durum geçer...
umarim mutlu olacagi birini bulursun.
benimde bi zamanlar deli gibi aşık olduğum biri vardi.. ama unuttum. kaç sene geçti..
oda evlendi bende evlendim.. başka hayatlardayiz...
umarim bilal ve feyza gibi olmam çocuklarimiz aşık olmasin.

Back
X