Gözlerimin önünde birbirini seviyolar.. Ben iskenceler icinde kivranirken. Onlarin mutluluguna :(

e yok mu etrafınızda ortak bir tanıdık falan? sorup öğrenin. içiniz rahat etsin madem. ama aldatıldığınızı öğrenmek size ne fayda sağlar bilemem. sonrasında daha çok üzülebilirsiniz. ama peşinen söylim değmez.

1.aldatan kendini aldatır
2.seni gerçekten seven biri karşına çıktığında hiç kimse umrunda olmucak emin ol.su an bosluktasin o yüzden.

Aldatılmış olma ihtimali insanın canını çok yakar. Kafanızda bir sürü soru varsa karşı tarafla paylaşın isterseniz ama 2 yıl geçmiş o günlerin üzerinden uğraşmaya değmez. Bakmayın, görmeyin, takip etmeyin. Çünkü deştikçe canınız daha çok yanacak. Göz görmeyince gönül katlanıyor. Görseniz bile emin olun ona da alışıyorsunuz.

Ask-i memnu replikleri.. Tarih de bihter in ölüm tarihi.. Konuyu dağıtmak istemem de kafam dağıldı.. :KK53:
Ömrümde dizi vs ile işi olmayan ben,o dizide özellikle bu repliklerde çok pis takılı kalmıştım,hala da öyleyim.
Sanırım aynı şeyleri yaşadığım içindi.
Konu sahibi Allah tependen baksın emi,canımı acıttıınnn.
Eğer başına geleceklerden korkuyorsan zaten bişey vardır,evet seviyorlar birbirlerini
Not:Yorum falan okuyamadım,sorulara verdiğin cevapları biilmiyorum,can acımdan okumak istemedim sanırım:KK12:

Ömrümde dizi vs ile işi olmayan ben,o dizide özellikle bu repliklerde çok pis takılı kalmıştım,hala da öyleyim.
Eğer başına geleceklerden korkuyorsan zaten bişey vardır,evet seviyorlar birbirlerini
Not:Yorum falan okuyamadım,sorulara verdiğin cevapları biilmiyorum,can acımdan okumak istemedim sanırım:KK12:

Bende ayni seyleri yasadigim icin yazdim

Aldatılmış olma ihtimali insanın canını çok yakar. Kafanızda bir sürü soru varsa karşı tarafla paylaşın isterseniz ama 2 yıl geçmiş o günlerin üzerinden uğraşmaya değmez. Bakmayın, görmeyin, takip etmeyin. Çünkü deştikçe canınız daha çok yanacak. Göz görmeyince gönül katlanıyor. Görseniz bile emin olun ona da alışıyorsunuz.

O kizi seviyo ihtimali belkide canimi yakan.

Onları sosyal medyada takip etmek zorunda değilsin. O zaman canın yanmaz

Gereksiz ne cok seyi biliyoruz dmi yav :KK53: ama izlemesek de populer seyler bi sekilde duyuluyor..

Brakin onlari izlemeyi.ne yapmissa yapmis.Siz ayrilmissiniz,olmus bitmis.Onunuze bakin.:KK55:

Tercihinin tarihi benimle beraberken ama

İsterse dün olsun.. Değecek biri olsaydı yanınızda olurdu.. Bugun sizinle değilse problem yok.Takıntı haline getirmeyin..Karaktersiz biri icin kendinizi üzdüğünüze değmez.. Bu yuzden önemsemeyin.. Yolunuza bakın.. Stalklamayın. Takıp etmeyı bırakın.. Eskıyle ıletısımınızı kesın bıtsın gitsin..

Tamam da siz ayrılmışsınız sonuçta olmamış bitmiş siz niye eski sevgilinizin facebook adresini takip diyorsunuz da vay efendim bu kızla ilişkin mi var diye sorguya çekiyorsunuz anlamadım yani. İstediği kişiyle çıkar size ne! ayrıca ilişki başlama zamanını yaa 2 sene öncesinin tarihini niye yazsınlar anlamadım zaten ayrıldığınızda çıksalardı kızın paylaşımları olurdu siz çıkarken ve anlardınız yani sonradan olmuş paylaşımlar hem ayrıldıktan sonra ne önemi var yani.

Back
X