- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
Tercihinin tarihi benimle beraberken amaSizden sonraki tercihleri sizi ilgilendirmediği gibi acıklama yapması da gerekmez.. Gözlerini üzerinden çekin.. Görmezseniz olur da biter..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tercihinin tarihi benimle beraberken amaSizden sonraki tercihleri sizi ilgilendirmediği gibi acıklama yapması da gerekmez.. Gözlerini üzerinden çekin.. Görmezseniz olur da biter..
Gözlerinizin önünde olmasına izin verme o zaman. Engelle ikisini de sonuçta senin elinde olan bir şey.
Hayatına bak geçmişe saplantılı yaşama.
Hayatima bakicak bisilerim olsaydi keske.
Ömrümde dizi vs ile işi olmayan ben,o dizide özellikle bu repliklerde çok pis takılı kalmıştım,hala da öyleyim.Ask-i memnu replikleri.. Tarih de bihter in ölüm tarihi.. Konuyu dağıtmak istemem de kafam dağıldı..![]()
Ömrümde dizi vs ile işi olmayan ben,o dizide özellikle bu repliklerde çok pis takılı kalmıştım,hala da öyleyim.
Sanırım aynı şeyleri yaşadığım içindi.
Konu sahibi Allah tependen baksın emi,canımı acıttıınnn.
Eğer başına geleceklerden korkuyorsan zaten bişey vardır,evet seviyorlar birbirlerini
Not:Yorum falan okuyamadım,sorulara verdiğin cevapları biilmiyorum,can acımdan okumak istemedim sanırım![]()
1.aldatan kendini aldatır
2.seni gerçekten seven biri karşına çıktığında hiç kimse umrunda olmucak emin ol.su an bosluktasin o yüzden.
Aldatılmış olma ihtimali insanın canını çok yakar. Kafanızda bir sürü soru varsa karşı tarafla paylaşın isterseniz ama 2 yıl geçmiş o günlerin üzerinden uğraşmaya değmez. Bakmayın, görmeyin, takip etmeyin. Çünkü deştikçe canınız daha çok yanacak. Göz görmeyince gönül katlanıyor. Görseniz bile emin olun ona da alışıyorsunuz.
Gereksiz ne cok seyi biliyoruz dmi yavÖmrümde dizi vs ile işi olmayan ben,o dizide özellikle bu repliklerde çok pis takılı kalmıştım,hala da öyleyim.
Sanırım aynı şeyleri yaşadığım içindi.
Konu sahibi Allah tependen baksın emi,canımı acıttıınnn.
Eğer başına geleceklerden korkuyorsan zaten bişey vardır,evet seviyorlar birbirlerini
Not:Yorum falan okuyamadım,sorulara verdiğin cevapları biilmiyorum,can acımdan okumak istemedim sanırım![]()
Gereksiz dediğimiz şey hayatımızda yer etmişse o kadar da gereksiz değildir.Gereksiz ne cok seyi biliyoruz dmi yavama izlemesek de populer seyler bi sekilde duyuluyor..
Tercihinin tarihi benimle beraberken ama