- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.636
- 598
- Konu Sahibi kokotkokottttttt
10 numara fiziğim yok, kadın olmak direkt suç zaten. Kel kocasını zaptedemeyen ihaleyi üstümüze atıyor.Tek sucum 10 numara fizigmin olması dıyorsun haa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 numara fiziğim yok, kadın olmak direkt suç zaten. Kel kocasını zaptedemeyen ihaleyi üstümüze atıyor.Tek sucum 10 numara fizigmin olması dıyorsun haa![]()
Ciddiye alıp söylemiyordur, biz nasıl gün içinde istemesekte ters durumlarla karsılasıyorsak onlarda karsılasıyorlar. Herkes bşr değişik. Bizde durum özellikle yanyanayken oluyorHey maşallah ne kocalar var yarebbim. Benimkine kimse bakmıyorbakıyorlarsa da haberim yok
![]()
6. hissin bu adam ile evlenirken nerde idi ablacım?Ya ben özellikle o kıza taktım diğerleri sorun degil altıncı his kadınlar bilir anlarsınız
Çok üzülüyorum erkeklere. Sürekli kadın tacizi, kadın şiddeti. Sokakta rahat yürüyemiyor zavallıcıklaeVallahi ya ne erkekler varmış yersenElli yaşında tacize uğramış adam..
Tatlım kimseye kendimi kanıtlama derdim yokVallahi ya ne erkekler varmış yersenElli yaşında tacize uğramış adam..
MaalesefMalesef boyle konuşmak istemiyorum ama bunu kasıtlı yapan, hatta karısını kıskanıp bunu bizzat yapan kendini onunla karşılaştırıp beğenilme ic gudusuyle yapan
Ya da bir cok psk eksiklikten kaynaklı boyle seylerin icine girmeye calisan kadınlarımız hatta genç kızlarımız varki .
Yaşınız kaç bilmiyorum ama yeni nesil mi demeliyim bilmiyorum ben üniversitede bile cok defa şahit oldum bunu gayet doğal ve başarı gibi anlatan bir cok genç kızı.
Kocandaki nerden geldiği belirsiz özgüvene gülüyorlardır. Napacak fıstık gibi kız senin kocanı Allasen, bi sakin ol.O zaman neden eşimin arkasından arkadaşıyla sessiz şekilde konuşuyor gülüyor neden
Allah aşkına kim napsın bizim kıllı göbekli kocalarımızıCiddiye alıp söylemiyordur, biz nasıl gün içinde istemesekte ters durumlarla karsılasıyorsak onlarda karsılasıyorlar. Herkes bşr değişik. Bizde durum özellikle yanyanayken oluyoryalnızken yanasan yok çok sasırıyorum diyo. Birlikteyken enerjimiz yüksektir, öyle surat asan sıkıntılı bir kadın değilim, çoluk cocuguyla cok ilgili hatta cocuk ruhlu bir adam dikkat çekiyor tipiyle değil ama hareketleriyle, kova burcu ben buna bağlıyorum çogunlukla. Ailesine düşkün insan bizim burada çok dikkat çekiyor. Gecen gün markette kızım kucagındayken kocaman yol var kadın alenen tüm vücudu sürterek geçti.
Yuh dedim ama hiç sesimi çıkarmadım, huzur kacırmak amaç. Ben es ile kavga edecem, kazanc yok ama huzur bozmak bazıları için ata sporu sanki. Bu hareket onun yollu değil kıskanç yada mutsuz oldugunu hissettirir bana sadece. Rabbim herkese mutlu huzurlu yuva versin.
Azına sağlık.ayy keşke seninle dertleşme şansım olsa . Ben gencim inanın adam beni kıskanmıyor yemin ederim ben onu salak gibi kıskandım hep bi yerleri kalktı bunu nasıl tersine çevirebilirimAdam refleks olarak millete bakmayı geliştirdim bunca yildir gelistire gelistire demiş açık açık resmen daha ne desin. Ya zaten standart bi erkek gunde on kiza bakar. Önemli olan bunu alenen kurlasarak yapmamasi caktirmadan yapmasi :) Seni kaybetmekten pek korkmuo gibi duruo gaz vermiyim de yani ozguvenli ol sen birilerine bak genc olan sensin o seni kiskansin peşine düşsün. Kart zampara ya sanki essahtan bisey yapabilcekmis gibi gerine gerine ortalikta dolanio sayende konusturmasin beni simdi. Senin gibi genc karisi olmasa kimse bakmaz eminimki. Birlikte oldugumuz insanlar piyasayi kizistirir pazar payini artirir :)
Sen de komşuları kesAzına sağlık.ayy keşke seninle dertleşme şansım olsa . Ben gencim inanın adam beni kıskanmıyor yemin ederim ben onu salak gibi kıskandım hep bi yerleri kalktı bunu nasıl tersine çevirebilirim![]()
Belki baklava göbekli bir slav ırkı mensubudurAllah aşkına kim napsın bizim kıllı göbekli kocalarımızı(benimki öyle) bi de yaşı 50 diyorsunuz. kim napsın andropozun eşiğindeki adamı?
Çevremde o kadar erkek var birinden de taciz hikayesi duymadım valla. Tacizci kadın mıknatısı sizin bey![]()
Hayır erkeği dötünü avuçlayarak taciz etmek de ne bileyimBelki baklava göbekli bir slav ırkı mensubudurmisal benim kocamın poposunu avuclayamazlar cunku avuca gelecek kıvamda degıl bildigin 45 yaş sarkmıs döt kıvamında
![]()
Belki arkadan öne fsjsjdhdhks iğrencimmmHayır erkeği dötünü avuçlayarak taciz etmek de ne bileyimbaşka yerleri avuçlamak gerekmez mi
![]()
Bu konuyu kapatalım benceBelki arkadan öne fsjsjdhdhks iğrencimmm![]()
![]()