gözüm kaydi kusura bakma:(((

sizi hatırladım eşinizi yeğeninden kıskanmıştınız..bu kıskançlık olayına çara bulmanız gerek naçizhane tavsiyem

Tamam yaptığı insanın sinirini bozar gerçekten ama bugüne kadar böyle bi olayı olmamış ki sokakta öyle insanlar varki artık biz bayan halimizle dönüp bakıyoruz ayrıca sizde dikkatçekici oldugunun farkına varmışşınız siizn nası dikkaitinizi çektiyse sadece eşiniizin değil çoğu insanın dikkatini çekmiştir bayanın yürüyüşü. Tepkiniz bana çok abartılı geldi. Yarıca verdiğiniz cevap ta kötü

hayatım adam gözüm kaydı demiş ya gidip boşasın mı ben hanım efendinin öz güvenini fazla buldum karşındakini küçümsemediğin sürece sorun yok tabiki ,
ama hiç suçu olmayan tombul bayanlarada yazık etmiş yaniii

Valla dikkat çekici bişi oldumu herkesin gözü kayıyor cinsiyet ayırtmaksızın
Siz niye baktınız kızın kalçasına afedersiniz o zaman ?
O da sizin baktığınızı gördüğünde
'acaba benim eşim le.z mi ? ' diye düşünmeli miydi ? Çok komik buldum konuyu

Ben kisa da degilim kilolu da degilim; ama kabul etmek lazim kisa boylular dolgun vucutlular daha caziptir sex icin. Cunku her pozisyona gelir. Esiniz de demek ki oyle kadinlardan hoslaniyor. Yoksa niye baksin kizin dolgun kalcalarina

ooowwwwwww sex, pozisyon falan konu sahibi bence buradan kocasını doğramaya gider :))
bence de kuru kuru batar adama

Bu konu yoksa yeğenine para göndermek isteyen koca ve karşı çıkıp aralarında bir şey var zanneden biri vardı adını çıkaramadım. Aynı kişi mi?

hanı senın bana ılk kez hak verdıgın konu..

tartışıp kadın evden gıdınce,adam hemen yegenını aramıştı..evet para gonderıyordu hep adam..

o konuda konu sahıbını haklı goruyordum halbukı..

ama suankı konu sahıbıyle o günkü magdure cok farklı kısıler sankı..

bugünkü bayag yerı göğü ben yarattım dıyor sankı..

ay asude iyi ki geldin, dok ortaya hepsini.

e adamin zaten ucan kusta gozu varmis, metrodaki begenmedigin kadindan mi kiskaniyorsun, dunya guzeli bulunmaz hint kumasi hanim?
evet kocan sapikmis cidden ama metrodaki popoya baktigi icin degil.

Ya karistirdim galiba bunun kocasi fakir olduklari halde yegenine para gonderendi, supheleniyodu aralarinda bisey mi var diye

Kıskançlık adamı öldürürde vallahii...
Eşinizz hala yeğenine ilgilimi sizin gözünüzde,
ben daha çok bu konuyu merak ettimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…