gözüm kaydi kusura bakma:(((

Yorumların bir kısmını okudum. Öncelikle boyu kısa şişman vs. gibi şeyler söylemeniz hiç hoş değil. Evet uzun boylu olabilirsiniz ve fiziğiniz güzel olabilir ama bu şekilde konuşmanız yanlış olmuş. Her neyse.. Bende aşırı aşırı kıskanç biri olarak şunu söylemeliyim biraz abartmışsınız. Haklısınız evet bakması moral bozmuş olabilir ama bakıpta dalmamış ki bu adam. Sevgilimle konuştuğumda ona bir soru sormuştum. "Mini etekli birini görsen bakar mısın?" (amacım neydi bilmiyorum ama eski çalıştığım plazada mini etekli kızlar çok oluyordu sanırım bu yüzden sormuştum ) "bakmam" dedi, inanmadım tabi 2.kez sordum ve "anlık bakılır sonuçta göz önünde duruyosa ama sonra kendimi toplarım ve bir daha bakmam, çeviririm kafamı" demişti. Bozulmuştum ama bişey demedim. Hatta şunu söyleyim. Dün yürüyorum bir kız gördüm poposu bir garipti ve penye bir şalvar tarzı bişey giymiş. Herkese dikkat ettim millet bakıyo. Kızın yanında sevgilisi var ama ne biliyim ya değişik görünüyodu ve gerçekten hoş görünmüyodu.Kızlar fısır fısır konuşuyo falan ve kız önümden gidene kadar gözüm sürekli kaydı.
Bence çok abartma arayada soğukluk sokma. Arkadaşların dediği gibi bakmadımda diyebilirdi. Ayrıca cevabını da çok beğendim. Çok kızdıysan bir gün sende bakarsın hemde belli ederek olur biter. Biraz sakinleşmen lazım. Bir bakıma seni anlayabiliyorum bende kıskanırdım ve tavır alırdım ama uzatma, iğrenilecek ve nefret edilecek bir durum yok ortada

Ego degil sadece sapikca baktigini düşünüyorum
Ayrica kendim 175 boyunda 64 kilo bi bayanim dikkat ederim her zaman
ALLAH KORUSUN

senden 1 cm uzun 2 kilo zayıfım senden de büyüğümdür eminim bu yaşa geldim asla böyle böbürlenmedim. hormon dengen bir bozulur bir tiroid çıkar bir şeker çıkar görürüsün fiziğinle övünmeyi bayan taşşş

Sanırım topikleri iyice gözden geçirmem gerekiyor....

Son düzenleme:
adam lömbür lömbür döt seviyor demekki..

bızımkı o poponun altında ezıldı,onun hıncını bızden çıkarıyor..

süpersin canımmm.

Bende kocamla Ian somerhalder mı yoksa Wentworth Miller mi yakışıklı kavgası edıyoruz.. Anammmmm
giitti benim koca kanımca:18::18:
Bildiğin karısıyla adam kavgası edıyor benim ki.. Abowwwwwww

Aa kısa kilolu olup da seksi olan var mı diye sorulmuş var Kim Kardashian mesela :))
Kadın benden kısa evet ama imreniyorum vücut hatlarına ne yalan söyliyim :))
Boşuna squat yapmıyorum ya.
Konu sahibi kibrinden arın tavsiyem budur.
Her şey boy zayıflık olsaydı ohoo.

Banada cok abartmışsınız gibi geldi. Dikkat cekene herkes bakar. Ben sevgilimle yolda yürürken böyle inanılmaz dikkat cekici yürüyen ,kısacık giymiş hatun görünce dönüp ikimizde birbirimize bakmıştık. Öyle sallana sallana yürüyordu ki..Hem güldük hem şaşırdık.
Onu sürekli böyle sıkıştırırsan cazip hale getirirsin. Sende bakıp gülüp gecmeliydiniz.. Aldatmış kadar kızmışsınız.
Tvde ne hatunlar cıkıyor neyapıyorsunuz. Tv yi mi kapatıyorsunuz?

hayatı sadece cinsellik olanherşeyden cinsellik arayan insan böyle düşünür.:)
bunada diyecek sözüm yok. düşünceyi değiştiremem.
ama bütün erkekler sapık değil. bunu anlyın. garip olan herşşeye dikkat çekene şununla sevişsem diye her erkek bakmaz.
garibine gitmiştir . bu neden böyle şanzımanlı çamaşır makinesi gibi biir o yana bir bu yana sallıyor allaalla diye bakmıştır.

biraz düzgün bir hatuna her erkek ve kadın bakar,ben eşim kime bakıyor takip etmiyorum vallahi saçma bana göre,

vay seni sapık vay. bende sapığım, bakarım çünkü

Biz sapığız ama arkadaş değil...
Eşinin yeğenine bile ilgi duyabileceğini düşünmüştü ya...

Konu sahibi şu yeğen meselesi çözüldü mü merak ettim..
Burda forumcak birbirimizi yemiştik eşinizin yeğeni yüzünden.
Konuyu açıklığa kavuşturursak bizde rahatlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…