- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Olayi ozet gececegimm . Bir bucuk yildir evliyiz. Bugune kadar esimin bi yanlisini gormemistim. Geçmiş zaman kullaniyorum farkindaysaniz. Lakin bu oglen isten ciktik ikimizde . Yolu ters oldugu icin arabayi birakip metroya bindik. Duraga gelince onumuzden kisa boylu kilolu bi kiz indi. Kalcasini kivira kivira yurudu. O sira şeytan durttu esime baktim . Gozleri kizin kalcasinda((
Nereye bakiyorsun dedim. Kusura bakma sana yalan soyleyecrk degilim gozum kaydi dedi(( ama fark edince bakmadim çevirdim kafami dedi evet cevirdigini bende gördüm ama ondan şu an sadece tiksiniyorumm . Yataga girmek bana dokunmasina tahammulum yok. Cok dil döktü filan ama cok sogudum.
Güvenemiyorum. Yanimdayken sürekli birilerine bakarmi korkusu yaşıyorum(
Bana bunu yasattigi icin ondan da nefret ediyorum(((
Cevap olarak kusura bakma kemal benimde her an gozum birilerine kayabilir dedim. Ayrica.
Ego degil sadece sapikca baktigini düşünüyorum
Ayrica kendim 175 boyunda 64 kilo bi bayanim dikkat ederim her zaman
ALLAH KORUSUN
Ya karistirdim galiba bunun kocasi fakir olduklari halde yegenine para gonderendi, supheleniyodu aralarinda bisey mi var diye
Olayi ozet gececegimm . Bir bucuk yildir evliyiz. Bugune kadar esimin bi yanlisini gormemistim. Geçmiş zaman kullaniyorum farkindaysaniz. Lakin bu oglen isten ciktik ikimizde . Yolu ters oldugu icin arabayi birakip metroya bindik. Duraga gelince onumuzden kisa boylu kilolu bi kiz indi. Kalcasini kivira kivira yurudu. O sira şeytan durttu esime baktim . Gozleri kizin kalcasinda((
Nereye bakiyorsun dedim. Kusura bakma sana yalan soyleyecrk degilim gozum kaydi dedi(( ama fark edince bakmadim çevirdim kafami dedi evet cevirdigini bende gördüm ama ondan şu an sadece tiksiniyorumm . Yataga girmek bana dokunmasina tahammulum yok. Cok dil döktü filan ama cok sogudum.
Cevap olarak kusura bakma kemal benimde her an gozum birilerine kayabilir dedim. Ayrica.
vay seni sapık vay. bende sapığım, bakarım çünkü
ta kendisi........
adam lömbür lömbür döt seviyor demekki..
bızımkı o poponun altında ezıldı,onun hıncını bızden çıkarıyor..
tamam tamam sen daha seksisin
ovvvv feci ya... ben de basta bu adam cok temiz diye yorum yazmistim, dogru demek ki. yalniz bu manken teyze elinden kaciricak gul gibi adami, valla cekilmez.
hayatı sadece cinsellik olanherşeyden cinsellik arayan insan böyle düşünür.:)erkektemi öyle bakıyormuş :) ''öyle kıvırırsa kadın olarak ne bu Allahaşkına diye'' erkek bir popoya cinsellik dışında neden bakar. çok merak ettim. bir örnek verirmisiniz?
bu arada konu sahibi eşinizi tanımıyorum belki ömründe bi kere bakmıştır kim bilir. sizin eşinize hitaben sormuyorum bu soruyu
65 kiloda manken mi olur ayol, bi 10 kilo fazlasi var bunun
victoria secret'a başvur konu sahibimiranda kerr ayrılmıştı yerine seni alsınlar.
vay seni sapık vay. bende sapığım, bakarım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?