Gözüme batan bir huyu daha siz ne derdiniz?

Sadece kadınlara da değil tarihi bilgisi iyi rehberlere de sallıyor:))
Rehber diye iyi bilecek diye şart mı var? Ne güzel, bilgili biriymiş. Sevdim bu yönünü.

Ayrıca dediği de doğru. Bazı kalıplarda eş anlamlısını kullanamazsınız. Mesela kara geceler yerine siyah geceler bir tuhaf durur. Sizinki birebir çeviri gibi olmuştur ama ruhu yoktur belki de. Ona da dile hakimseniz yapabilirsiniz. Bu ifadeler için bir kalıp vardı ama unuttum 🤣 ondan işte.

Bence kompleksli olan siz gibisiniz, adam mükemmelliyetçi gibi.

Adamı sevmeyi bırakın hoşlanmıyorsunuz bile ama zengin diye bırakamıyorsunuz da. Bari umursuyor gibi konu açmayın

Rehber diye iyi bilecek diye şart mı var? Ne güzel, bilgili biriymiş. Sevdim bu yönünü.

Ayrıca dediği de doğru. Bazı kalıplarda eş anlamlısını kullanamazsınız. Mesela kara geceler yerine siyah geceler bir tuhaf durur. Sizinki birebir çeviri gibi olmuştur ama ruhu yoktur belki de. Ona da dile hakimseniz yapabilirsiniz. Bu ifadeler için bir kalıp vardı ama unuttum 🤣 ondan işte.

Bence kompleksli olan siz gibisiniz, adam mükemmelliyetçi gibi.
Rehber iyi bilecek diye bişey yok ama iyi biledebilir. Ben kendim otör değilsem yada çok iyi bir rehber değilsem bu kadar sallayamam erbabı olmadığım bir meslek grubuyla ilgili. Pekala ondan iyi bilen bir dünya rehber vardır.
Evet çok bilgili ve kültürlü bir sürü dil biliyor ama üsluptan dolayo rahatsız edici gelmiş olabilir bana hani söyleme şekli de önemliya.
Bende de kompleks olabilir evet ama o yüzde yüz mükemmelliyetçi. Mesela instadan bişey gösteriyorum öylesine yani hemen diyoki doğrumu bunu bu mu söylemiş kaynağını araştırmak gerek. Bazen çok bilgili olması yorucu geliyor. Ama onun gibisi de azdır çok entellektüel.

Peki size sorsaymışım keşke benden iyi biliyosunuz beni
Buradaki herkes sizi sizden iyi biliyor. Adam cimri mi diye konu açtınız herkes evet cimri dedi. Yeni açtığınız konuda "biraz cimri gibi" diyorsunuz. Yeni bi zorunlualan vakasısınız

Buradaki herkes sizi sizden iyi biliyor. Adam cimri mi diye konu açtınız herkes evet cimri dedi. Yeni açtığınız konuda "biraz cimri gibi" diyorsunuz. Yeni bi zorunlualan vakasısınız
Valla herkesin beni benden iyi bildiğini iddaa etmek ne derece özgüvenli bir söz beni en iyi tanıyan biri bile söyleyemez herhalde böyle

Mesela instadan bişey gösteriyorum öylesine yani hemen diyoki doğrumu bunu bu mu söylemiş kaynağını araştırmak gerek.
Ben de böyleyim. Yakınlarım buna mı takıldın diyor ama alıştılar onlar da. Bana alışmayan da yanıma yaklaşmasın. Huyumu değiştiremem ya.

Rachel böyle bir tip zenginde olsa, entelnektüelde olsa çekilmez kardeşim ileride çok sorun yaşarsın bence hiç vakit kaybetme önündeki maçlara bak derim. Aynı böyle kafa ütüleyen bir adamdan boşandım (başaktı) entelnektüelim diye geçinen, en ufak birşeyi cümlenin öğelerine kadar incelerdi narsist. neyseki kurtuldum, geçendede birtanesini başlamadan bitirdim (akrepti). o da çok dil bilen yurt dışında uzun süre yaşamış biriydi, gizli hava atanlardandı, ama onunda alınganlıklarından gereksiz hikayelerinden bıkmıştım. Bu modeller olmuyor çekilmiyorlar, insan ömürü kısa, yolver gitsin

Rachel böyle bir tip zenginde olsa, entelnektüelde olsa çekilmez kardeşim ileride çok sorun yaşarsın bence hiç vakit kaybetme önündeki maçlara bak derim. Aynı böyle kafa ütüleyen bir adamdan boşandım (başaktı) entelnektüelim diye geçinen, en ufak birşeyi cümlenin öğelerine kadar incelerdi narsist. neyseki kurtuldum, geçendede birtanesini başlamadan bitirdim (akrepti). o da çok dil bilen yurt dışında uzun süre yaşamış biriydi, gizli hava atanlardandı, ama onunda alınganlıklarından gereksiz hikayelerinden bıkmıştım. Bu modeller olmuyor çekilmiyorlar, insan ömürü kısa, yolver gitsin
Hımm direkt böyle biri gibi düşünmemiştim ama gizlilerden olabilir dediğin gibi.

Üzüm üzme baka baka siyahlasir demissindir belki adamda düzeltmistir .

Back
X