gözüme birşey olurmu yalvarı yorum yardım edin

Bende takmadan yaptırdım. Korkma bir şey olmaz

2 yıl lazer yaptırdım. bir kere gözlük takmadılar :) hiçbirşey olmaz canım merak etme. sadece ışık yandığında gözünü kapa yeter.

gozun icine icine tutmadiysa, sizde bakmadiysaniz sorun olacagini sanmiyorum ama birdahaki sefere dikkat edin.

Kızlar doktora gitsem mi acaba cok kafama takıldı bisey olmus mudr gözümee

Bir şey olmaz korkma. Aşırı pinpiriklenmişsin. Bana gözlük taktırdılar ama operatörler takmıyordu. Olsa onlara olur. Günde kaç kişiye yapıyorlar.
Ayrıca olmuş olsaydı şimdiden yanma kızarma falan olurdu. Kaynak değil ya bu.

Iki seanstir basladim bende gitmeye ikisindede ne ben nede yapan bayan takti takiliyormuymus yahu,korkma ben kör olmadim gozlerimde ileri derecede bozuk hemde ....

O gözlük bir önlem niteliğinde sadece.zaten ışın vucüduna giriyor:) eminim aklın sürekli gözündedir ve aynada bakıyorsundur.kız kardesımde takmıştı kafasına.ben ilaç mumessıliyim hemen yakın doktorları aradık,dedi ki bize;hava hafif çiseleyince bana yıldırım düşer mi diye panik olmuşsun resmen:) o sebepten içini rahat tut.kurcalama gözünü

ben de 2 sene lazere gittim bazı seanslar gözlük kullanmadığım olmuştu. bir şey olmaz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…