Gözümü mü boyamaya çalışıyor yoksa kendini yüksek mi görüyor?

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Merhaba,
Erkek arkadaşımın son zamanlarda söylediği şeyler beni biraz düşündürüyor kızlar acaba mı diye. Size de danişmak istiyorum.
Örneğin dün üstünde bir tşört vardi bir markanın modeli. Nasil bir tşört güzel mi diye fikrimi aldi. Güzel biliyorum bu markayi bayanlar için de ayni formatta tişortü var dedim. Bilemezsin imkan yok dedi. Neden bilemiycekmişim dedim bozuldum. Turkiyede 1 tane mağazasi var çünkü dedi. Ben de internette görduğumu soyledim. Yok ya olmaz falan dedi. Ama ben acayip bozuldum sanki sen nerden biliceksin der gibi.
Neyse ondan önce sayisal loto konusu vardi bilmem kac trilyon neler yapilir muhabbetti oldu benim zaten o kadar param var dedi.
Ondan önce sosyal medyada dolaniyoruz şeyma subaşnin kiyafetlerine verdiği parayla ilgili bir haber vardi. Ben de 2 binr mont aldim ne var bunda falan dedi. Ondan önce saatini sormuş biri de sen memur maasiyla nasil aldin bu saati muhabbeti yapmis 30 bin verdim ama pismanim diye bana anlatiyor.
Ne gerek var ki bunlara.gozumu mu boyamaya çalisiyor. Ben para muhabbetinden nefret ediyorum. Diycek bir sey bulamiyorum boyle yapinca uzaklasiyorum nedense.
Ondan önce bir avmye gittik. Lcwa ya girdi yanimizdaki arkadaşlar. Biz de girdik dolanalim bari burda dedim onlari beklerken. Lcwa da mi dolancaz dedi kucumsedi sanki.
Ustelik bana çok hediye alir jest yapar. Altinda kalmamak icin ona bir hediye almak istiyorum. Ama boyle olunca almak gelmiyo içimden ne alsam beğenmiycek kücük görcek sanki. Yaninda da ayni sekilde bir sey almak istemiyorum alisveris yapamiyorum.
Sizce kendini yüksekte mi görüyor yoksa bana hava atma peşinde mi nedir yani
Evlenmeyi düşünyoruz acaba ben böyleyim böyle bir hayat yaşıycaz diye beni memnun etmeye mi çalısıyor. Çünkü nazik ince biri yakistiramiyorum

Son düzenleme:

Hepsini okuyamadım çok sinir bozucu göz boyamaya çalışıyor kendini de yüksek görüyor

Hepsini okuyamadım çok sinir bozucu göz boyamaya çalışıyor kendini de yüksek görüyor

Kız olsa hadi neyse diycem de bir erkeğin böyle davranışlar sergilemesi çok daha iğrenç bildiğin görgüsüz. Hediye falan alınmaz böyle bir adama hediyeni de küçümser.

Çok itici ya üstelik memurmuş sanırım muhtemelen okadar parasıda yoktur sallıyor sanırım olsa bile ne çirkin muhabbetler görgüsüzce

Çok itici ya üstelik memurmuş sanırım muhtemelen okadar parasıda yoktur sallıyor sanırım olsa bile ne çirkin muhabbetler görgüsüzce
Muhtemelen cevreinde bikac kisi boyle bu da eli uc bes kurus para gorunce heves etri. Tek memur maaisyla bir saate 30 binlira vermekte ne kadar şuursuz oldugunun gostergesi. Acisi sonra sonra cikar.

Kendini yüksekte görüyor. Sonradan görme insanlar gibi davranıyor. Çok çirkin...
Yanınızda bu şekilde davrandığında "Böyle konuştuğun ve düşündüğün zamanlar tam bir sonradan görme gibi oluyorsun, nasıl desem yani görgüsüz gibi" diyin. Utansın biraz.

Sonra dan görme sanırım ....ayrıca küçümseme halleride mevcut ne demek lwc ya mı gircez böyle insanları küçük gören biri ile yaşarsanız sizde onun gibi olabilirsiniz üzüm üzüme baka baka kararır ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…