• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözümü mü boyamaya çalışıyor yoksa kendini yüksek mi görüyor?

Ay bu ne ayol evlat olsa sevilmez. Kaç kurtar kendini ablacım. Böyle evlat yetistirdiklerine göre ailesiin de muhtemelen değer yargilari paraya endekslidir. Tevazu ailede öğrenilir. Sakın evlenme bununla kendini yakarsın. Bir ortam içinde rezil eder kendini de seni de. :KK76:

Herkes cok negatif yorumda bulunmus..

Evlenmeyi dusundugunuzu yazmissiniz. Demekki onceden dikkatinizi cekmedi bu huyu. Yada yeni huylar edinmeye basladi.
Lcw begenmez tavir sergilediginde sormaliydiniz nedenini. Verdigi tepkilerde sessiz kalmamaliydiniz.

Hediye konusunda alin bi hediye, herhangi gonlunuzden kopan hediye ve tepkisini olcun.

Tek kelimeyle iğrenç.

İğrenç çünkü parasıyla kendine kalite biçmeye çalışan kadın/erkek hiç fark etmez, insanlardan nefret ederim. Hayır, ne kadardır berabersiniz? Yeniyse dikkat edin, evlenmek için samimi diyorum acele etmeyin. Bu insanla evlilik şaka gibi. Hediye için falan da bekleyin, önce bu durumun detayına inip olayın aslını yakalamaya çalışın. Her şeye 'ay bu mu?' diye bakan insana kalem bile alınmaz zira. Manevi değerleri olacağını zannetmiyorum kendisinde.
Bir dahaki görüşmede bir yerden girin konuya, ilk imada detaya inin. Ona göre de yol çizin.

Bir insanın marka takıntısı olabilir. Marka giyinmeyi seviyor da olabolir.ama sürekli para konuşmak ne yaaaa. İğrenç... Kendini çok yükseltmeye çalışmış ama ayaklar altında bence şuan :kusmuk:

"30 bin e saat alabilen memur" bu kısma takıldım,
eğer palavra değilse ben olsam bana hava mı atıyor diye düşünmek yerine bu adam yasadışı işlere falan mı bulaşmış diye düşünürüm...

sen ailesiyle tanış yavrum gerçekleri o zaman görürsün genellikle fos oluyor
ayrıca kıyafet kiralama diye bir şey var.
Madem parası var sende onu aşağıla niye buraya getiriyosun bizi başka yere gidelim bilmem ne falan de.

Bu sana da ne biçim kadın diyomu nurella gibi?ayyy valla bunlar hikaye bence. Daha çok parası varsa şeyma subaşı standardında birini bulsun madem senın gıbı mutevazı ınsanla nıye bırlıkte

Igrencccccc:kusmuk:asla saygi duyamayacagim adam sifati.yeni aldigi arabasini sana makam arabasi yaparim dedigi icin sutladigim olmustur.esim ise issizken tanismistim.iyi ki tanimisim.yemeyin su numaralari.:olamaz:

Back
X