- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
Buna benzer bir olay yolun ortasında oldu.araba durdu kadınin kucağında çocuk vardı adam sokak ortasında kadını dövmeye başladı.polisi aradım.polis geldi konuştu geri gitti.polisi tekrar aradim neden bir şey yapmadınız diye.aile meselesi b4iz karışamayız dediler ben şok tabiEvet bunu diyorum ama sen ne yaptın ?
Diyeceksiniz...
Mutfaktaydim. Bir anda yan binadan bir kapı açıldı ve bir kadin ağlayarak bağırarak çıktı binadan.
Ardından bebek arabasinda küçük çocuk ve adam cikti.
Sesleri duyup balkona çıktım ama bakamadim çünkü balkonumda ne perde ne cam balkon var.
Geriden bakıp bakip geri cekildim. Adam gözümün önünde kadını DÖVDÜ.
Dovdukce daha çok bağırdı. Ve bebek olanlara şahit oldu oda sürekli çığlıklar attı. Elim ayagim titredi bayilacak gibi oldum
Hemen telefonu aldim polisi aradım. Çünkü üst komsumdan ses gelince aramadim diye vicdan yapmistim.
O kadar korktum ki. Adam gözümün önünde kadına tekmeler attı.
Polisi aradim durumu anlattim adres verdim sizi ararız gelince dediler ve gelmediler.
Sonra ne oldu bilmiyorum kadin birden daha çok bağırmaya başladı .
Adam Aglayan çocuğu alip binaya girdi.
Kadın pesinden koştu. Sonra ne oldu bilmiyorum kadin gitti.
Gitmiyor gözümün önünden kadinin o halleri.
Polisle konuşurken elim ayağım titriyordu. Polis bile anlayıp sen neden böyle korktun falan dedi. Dedim ben ömrümde görmedim böyle bişey gözümün önünde kadini dövdü dedim.
En çok da camlara balkonlara çıkan kadinlara sinir oldum.
Ellerini cenelerine koyup izlediler. Biri bile eline telefonu alip telaş yapmadi. Ortalık sakinlesince de dedikodusunu yaptilar resmen.
Keşke herkez bilinçli olsa...
Keske her haksızlığa dur desek hemen.
Keşke ellerini çenelerine dayayip affedersiniz it dalaşı izler gibi izleyen kadınları da ihbar etmek gibi şansım olsaydı...
Buna benzer bir olay yolun ortasında du.araba durdu kadınin kucağında çocuk vardı adam sokak ortasında kadını dövneye başladı.polisi aradım.polis geldi konuştu geri gitti.polisi tekrar aradim neden bir şey yapmadınız diye.aile meselesi biz karışamayız dediler ben şok tabi
İşte burası türkiye...ab bizi alıp ne yapsın a a dostlarBazı polislerimiz kendi vazifeleri olmayan her şeye karışırlar mesela kocasının odunla dövdüğü ve dava açmak isteyen kadına adeta bir "aile terapisti" rolü üstlenerek barıştırıp (!) evine gönderir ama kadın dayak yese, ölse falan bu konuda aile meselesi kocasıdır döver de söver de der karışmaz.
Dimi dimi. Çok değerli,insancil;sevgi dolu ab ülkelerine layık değiliz (!) Hatta bi ara alır gibi olmuşlar bakmislar ki onlara kölelik, siyahileri dışlama ve mazlumlara kapıyı da kulagida kapama birakmisiz hemencik vazgecmislerİşte burası türkiye...ab bizi alıp ne yapsın a a dostlar
Bir de bu modeller var tabii. Yalan ihbar eden. Polisi, ambulansı, itfaiyeyi yok yere meşgul eden.Çok üzüldüm bebeğe kıyamam .. kadınada çok uzuldum umarım o gitmiştir polise .
Birgün eşim ben ve bebeğim küçük gece saat 1 gibi yatağımiza yattık facede geziniyoduk eşimle.
Geçen ramazandı. O saatte zil nasıl çalıyor korktum actirmadim eşime .
Başkasının ziline basıp actirmislar kapıyı. Yukarı koşarak çıkan sesler duyduk odum koptu kapı çalıyor dan dan dan. Bi baktık Polis.
Sahte Polis sandım. Acmayacaktim eşim açtı tabi. Ben içeri girdim üstün musait değildi.
Beyefendi şikayet var eşine şiddetten dolayı eşini gormemiz gerek dediler.
Eşim şaşırdı yok öyle birşey dedi olurmu hiç öyle şey biz kavga bile çok nadir ederiz dedi.illa görücem dediler. Üstüm musait değildi giyindim ettim falan çıktım karşılarına. Nasıl incelediler yüzümü Vs. Darp varmı diye . Ve bana birsürü soru sordular. Sonra bugün bu 3.yalan ihbar deyip gittiler.kusura bakmayın iyi geceler dediler.ben o gün polislere çok üzülmuştum nefes nefese koşarak geldiler.
Komşulara dahi sormuşlar . Tabİ bizim komşular eşime bayılır övmüsler de övmüşler. Ben gerçek polismi diye teyit te ettim aradım karakolu. Gerçekten eşim bişey yapsa ki önce onu ben döverim yapamaz zaten eşim çok naif kibar beyefendi. Polisi direk ararım okadar gurur duydumki onlarla.Allâh böyle polisleri eksik etmesin
Yanı her meslekte kötüler oluyor ancak her Polis böyle ihmalKar değil.
Siz ise en doğru olanı yapmişsiniz tebrik ederim.
Sende pek birşey yapmış sayilmazsin. Ben olsam bağırıp çağırırım. Bırak kadını polisi arıyorum derdim. Cani adam ya kadını gözünün önünde vursaydi oldurseydi. Yine korktum ben üstüme düşeni yaptım polisi aradım mi diyecektiniz. Kusura bakmayın elinizden gelen sadece bu olmamaliydiEvet bunu diyorum ama sen ne yaptın ?
Diyeceksiniz...
Mutfaktaydim. Bir anda yan binadan bir kapı açıldı ve bir kadin ağlayarak bağırarak çıktı binadan.
Ardından bebek arabasinda küçük çocuk ve adam cikti.
Sesleri duyup balkona çıktım ama bakamadim çünkü balkonumda ne perde ne cam balkon var.
Geriden bakıp bakip geri cekildim. Adam gözümün önünde kadını DÖVDÜ.
Dovdukce daha çok bağırdı. Ve bebek olanlara şahit oldu oda sürekli çığlıklar attı. Elim ayagim titredi bayilacak gibi oldum
Hemen telefonu aldim polisi aradım. Çünkü üst komsumdan ses gelince aramadim diye vicdan yapmistim.
O kadar korktum ki. Adam gözümün önünde kadına tekmeler attı.
Polisi aradim durumu anlattim adres verdim sizi ararız gelince dediler ve gelmediler.
Sonra ne oldu bilmiyorum kadin birden daha çok bağırmaya başladı .
Adam Aglayan çocuğu alip binaya girdi.
Kadın pesinden koştu. Sonra ne oldu bilmiyorum kadin gitti.
Gitmiyor gözümün önünden kadinin o halleri.
Polisle konuşurken elim ayağım titriyordu. Polis bile anlayıp sen neden böyle korktun falan dedi. Dedim ben ömrümde görmedim böyle bişey gözümün önünde kadini dövdü dedim.
En çok da camlara balkonlara çıkan kadinlara sinir oldum.
Ellerini cenelerine koyup izlediler. Biri bile eline telefonu alip telaş yapmadi. Ortalık sakinlesince de dedikodusunu yaptilar resmen.
Keşke herkez bilinçli olsa...
Keske her haksızlığa dur desek hemen.
Keşke ellerini çenelerine dayayip affedersiniz it dalaşı izler gibi izleyen kadınları da ihbar etmek gibi şansım olsaydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?