GÖZÜMÜN ÖNÜNDE KADINI DÖVDÜ...

Bugün böyle bir olaya kızım şahit olmuş bebeği kucağında bir kadını kocası dövüyormuş hastane bahçesinde
Anne diyor kızım kimse yardım etmedi güvenlik falan hepsi oradaydı kadın ağlamadı bile sadece bebeğimi korumaya çalışıyordu ve çok utanıyordu diye anlattı
Bu hakkı bu adama orada duran insanlar veriyor kocasıdır döver
Aciz hissediyor bazen insan

Buna benzer bir olay yolun ortasında oldu.araba durdu kadınin kucağında çocuk vardı adam sokak ortasında kadını dövmeye başladı.polisi aradım.polis geldi konuştu geri gitti.polisi tekrar aradim neden bir şey yapmadınız diye.aile meselesi b4iz karışamayız dediler ben şok tabi

Bazı polislerimiz kendi vazifeleri olmayan her şeye karışırlar mesela kocasının odunla dövdüğü ve dava açmak isteyen kadına adeta bir "aile terapisti" rolü üstlenerek barıştırıp (!) evine gönderir ama kadın dayak yese, ölse falan bu konuda aile meselesi kocasıdır döver de söver de der karışmaz.

Hadım..! Üreyemesin böyleleri... Sosyal hizmetlere söyleseniz belki çocuk içim bir şey yapılabilir mi acaba?

Çok üzüldüm bebeğe kıyamam .. kadınada çok uzuldum umarım o gitmiştir polise .
Birgün eşim ben ve bebeğim küçük gece saat 1 gibi yatağımiza yattık facede geziniyoduk eşimle.
Geçen ramazandı. O saatte zil nasıl çalıyor korktum actirmadim eşime .
Başkasının ziline basıp actirmislar kapıyı. Yukarı koşarak çıkan sesler duyduk odum koptu kapı çalıyor dan dan dan. Bi baktık Polis.
Sahte Polis sandım. Acmayacaktim eşim açtı tabi. Ben içeri girdim üstün musait değildi.
Beyefendi şikayet var eşine şiddetten dolayı eşini gormemiz gerek dediler.
Eşim şaşırdı yok öyle birşey dedi olurmu hiç öyle şey biz kavga bile çok nadir ederiz dedi.illa görücem dediler. Üstüm musait değildi giyindim ettim falan çıktım karşılarına. Nasıl incelediler yüzümü Vs. Darp varmı diye . Ve bana birsürü soru sordular. Sonra bugün bu 3.yalan ihbar deyip gittiler.kusura bakmayın iyi geceler dediler.ben o gün polislere çok üzülmuştum nefes nefese koşarak geldiler.
Komşulara dahi sormuşlar . Tabİ bizim komşular eşime bayılır övmüsler de övmüşler. Ben gerçek polismi diye teyit te ettim aradım karakolu. Gerçekten eşim bişey yapsa ki önce onu ben döverim yapamaz zaten eşim çok naif kibar beyefendi. Polisi direk ararım okadar gurur duydumki onlarla.Allâh böyle polisleri eksik etmesin

Yanı her meslekte kötüler oluyor ancak her Polis böyle ihmalKar değil.
Siz ise en doğru olanı yapmişsiniz tebrik ederim.

polisi aramak illaki gerekir ama polis gelene kadar adama balkondan napıyorsun sen ayıptır diye bağırsanız belki bir kendini toparlardı adam

Yapacağınız tek şey polis geliyorr bırak kadını diye bagırmak. Polis gelmesi için de öldürüyor kadını diye durumu abartın. Yoksa gelmezler

Balkondan bakan tüm kadınlar birleşip adamı bir güzel dövselerdi keşke...

Geçmişte buna benzer bir olay yürürken önüm de cereyan etti.. Kadının kucağın da bebek yanın da insan kılıklı canavar kocası tartışarak yürüyorlardı.. Sonra başladı kadını sarsmaya kadın annelik iç güdüsüyle sadece bebeğini koruyor hiç birşey yapmadan... Ben bağırarak yanlarına gittim sesimi ve manzarayı duyan diğer kadınlar da geldi ama sadece kadınlar, erkekler uzaktan izlediler.. Adam ilk başta höt möt yaptı bizlere sonra parmak sallayarak topukladı... Unutamadıklarımdandır çok üzülmüştüm...

Yaşadığınız muhit pek iyi bi yere benzemiyor. Çocuğunuz doğduğunda daha iyi bir yere taşınmanızı öneririm. Bir de böyle dayakçı, primat gelişmişliğinde adamların soyunu doğal seleksiyona bırakmayan, gidip onlarla evlenip (hatta bazen dini nikah altında aslen nikahsız) çocuk yapan kadınlara da Allah akıl fikir versin diyorum.

İşte burası türkiye...ab bizi alıp ne yapsın a a dostlar

Polisin gelmemesi de tabi var .Adaletin olduğu bir ülkemiz var Allahtan nasıl olucak bilmiyorum .Allah kadına yardim etsin.

İşte burası türkiye...ab bizi alıp ne yapsın a a dostlar
Dimi dimi. Çok değerli,insancil;sevgi dolu ab ülkelerine layık değiliz (!) Hatta bi ara alır gibi olmuşlar bakmislar ki onlara kölelik, siyahileri dışlama ve mazlumlara kapıyı da kulagida kapama birakmisiz hemencik vazgecmisler

Son düzenleme:
Bir de bu modeller var tabii. Yalan ihbar eden. Polisi, ambulansı, itfaiyeyi yok yere meşgul eden.

Ya arkadaşlar kadına balkondan bağırsaydınız falan demişsinizde adam çekinmeden karısını sokakta döven biri ya kadınıda kafaya takıp bi gün bi yerde sıkıştırsa ozaman o kadın napacak tanıdığı biri olur araya girer ayırır ama napacağını bılmediği bi adamı neden üstüne salsın asıl olaya müdahale etmesi gereken polis gelmemiş görevlerini yerine getirmemişler en azından polisi aramış daha napsın

Sende pek birşey yapmış sayilmazsin. Ben olsam bağırıp çağırırım. Bırak kadını polisi arıyorum derdim. Cani adam ya kadını gözünün önünde vursaydi oldurseydi. Yine korktum ben üstüme düşeni yaptım polisi aradım mi diyecektiniz. Kusura bakmayın elinizden gelen sadece bu olmamaliydi

Cok kotu bir durum.Malesef duyarli olanlarin suclu ciktigi bir donemdeyiz.Bir cok insan ee be yapabiliriz demis?
Ayni durumda ya bizler olsaydik durum nasil olurdu?
Boyle rahat olur muyduk acaba?

Hanımlar konuya din ve siyaset karıştırmayın lütfen.

Her kavgaya da dalınmıyor maalesef, birkaç sene önce birbirine bıçak çeken eşlerin arasına giren eşim az kalsın o bıçaktan nasibini alıyordu, polisi de aradık, kavgayı ayırmaya da çalıştık, sonuç neden polisi aradınız diye azarlayan bir karı koca ve eşimin sol omzundan sıyırıp geçen bıçak yanımıza kar kaldı.

Geçen günde bir apartmanda komşular arası kavgaya şahit olduk, silah çıktı ortaya, gel de ayır, müdahale et, yine polise havale edildi mecburen.
Yani anlayacağınız her kavgaya müdahil olamıyorsunuz, bıçak veya kör kurşunların hedefi haline gelebiliyorsunuz, maalesef böyle kavgalarda canı yanan taraf hep ayırmaya çalışan taraf oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…