• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖZÜMÜN ÖNÜNDE KADINI DÖVDÜ...

Ben karistiriyorum sanirim uyeleri , sizzin aileniz sizi evlendirmemek icin cok caba harciyordu , dayak yiyordunuz , kapinin onune cikamiyordunuz? Yaniliyor muyum ? Hep sizin konularinizi gorunce bunlar geliyor aklima , uyeleri karistirdiysam da kusura bakmayin lutfen
Benim ailem sevdigime vermemk için çabaladı. Ama hic dayak yemedim.
Cikiyordum ama tek cikamiyordum.
Benzer yanlarimiz var ama karistirdiniz herhalde

Şuna adam demesek?
Cinsiyeti erkek olmus ama kendisi insan bile olamamis yaratık işte..hayır niye sizi görmesinden çekindininiz ki?Tam tersine ne halt ediyorsun sen bırak kadını polisi arıyorum diye bagirsaydiniz belki bırakırdı kadını..hem polis niye gelmedi geri aradinizmi niye gelmediler diye??
Yok aramadim bende saf saf bekledim ..çünkü polis bana gelince sizi tekrar arayacagiz dedi. Hatta tl yi sarja takip yanında oturdum ararsa bu sıkıntı olmasin diye. Balkona çıktım dışarıyı dinledim. Gelmedi. Kadin ordan gitti diye de aramadim. Adam geri kadını binaya soksaydi beklemezdim .

Niye korktunuz ki adamdan? Balkona çıkıp "bırak kadını, polisi aradım geliyor" diye bağırmalıydınız. Ben olsam kafasına elime geçeni bile fırlatırdım. Bir gün sokakta böyle dayak atan bir adama bağırdığım için karısı "kocam o, sana ne" diye azarlamıştı beni ama olsun susmam yine de. Polis gelmiyor genelde. Geçen sene aramıştım yeni evlendiğimde, gelmediler. O aileden sürekli şikayet geldiği için gelmiyorlarmış artık. Bahane de buydu yani.
Korktum. Hani bazı insanlarin şerligi veya temizliği yüzüne vurur ya , bu adamin da yüzüne vurmuştu. Görür görmez korktum. Ve ben daha 2 buçuk aylık evliyim evde tekim . Adama bagirmayi birak beni görecek diye korktum. Yan binamda oturan biri sonucda.
Ya bana takıp bana zarar verirse diye korktum.
Aslında bunu yazmak üzücü . Kadının yerinde olmak da vardi Allah korusun o kadinin halini düşünemiyorum ama zaman o kadar kötü ki şu anda polisi aramak bile cesaret bence.
Insanlar artık çok psikopat. Bulasmaya gelmiyor

Sizi anlıyorum arkadaşımda forumda millet birbirine ayar verme çabasında devamlı onu anlamıyorum .

Herkes sizin gibi duyarlı olsa keşke . bir polisi aramaktan çekinmeseler. Sesimizi çıkarabilsek. Ezilen kadınlar olmasa..
Duyar lazım işte
Ben elimden bu geldiği için bunu yaptım. Ama kadina sonra ne oldu bilmek istiyorum

Ben yapabileceğiniz şeyi söyleyim. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın yardım hattını arıyorsunuz, tarihiyle saatiyle şahit olduğunuz olayı, polisi aradığınız saati ve gelmediklerini ilgilenmediklerini belirtiyorsunuz. Onlar ilgileneceklerdir konuyla. Hatta bence BİMER'e bile yazabilirsiniz e-devletten. Polis gelmek zorundaydı.

Ben olsam ser...siz diye bagirirdim adama.hic sakin olamam o tur durumlarda.ahlaksiz herif sokakta kadin dovmekmi erkeklik

Ben yapabileceğiniz şeyi söyleyim. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın yardım hattını arıyorsunuz, tarihiyle saatiyle şahit olduğunuz olayı, polisi aradığınız saati ve gelmediklerini ilgilenmediklerini belirtiyorsunuz. Onlar ilgileneceklerdir konuyla. Hatta bence BİMER'e bile yazabilirsiniz e-devletten. Polis gelmek zorundaydı.
Peki benim ifade mi falan alırlar mi. Çünkü yukarıda yazdığım gibi evde tek olduğum için korkuyorum

Polis nasil gelmez ya kadin öldukten sonra mi gelecekti acaba? Demekki korumasi olmasina ragmen öldurulen kadinlar boyle katlediliyor. Ulkede guvenlik gucleri gorevini yapmayacaksa acaba kim yapacak ? Veya vatandaslar kendileri mi adalet saglamaya calisacak ? Pis adam keske boyle iri yari uc bes adam oradan gecerken sahit olup o adami dövseydi

Şaka gibi
Konu sahibi ciddi üzücü bı olaya şahit olmuş anlatisindan bile belli oluyor tedirginliği

Gelmiş burda niye böyle konu açtın diyorlar

Şimdi desem ki ... Neyse banlanmaya değmez.

Konu sahibi insanın gerçekten sınırı bozuluyor bende tanık olmuştum... adamı parçalamaya giderken eşim durdurdu beni napiyosun sen diye hemen polisi aradık

Döven erkeğe kadınlar meydan dayağı çekmeli

Utanmaz adam

Konu sahibi adama tepki vermemekle ve polisi aramakla iyi etmiş. Yok adama bağıracakmış oldu, bu ülke sirf kavgayi ayirmaya çalıştı diye öldürülenlerin olduğu bir ülke, sanki adam hidayete erip özür dileyecekti. Ucuz kahramanlıklara hiç gerek yok. Polisin gelmeyeşine şaşırdım. Acaba o aile ile sürekli şikayet geliyor da kadin kocasından şikayetçi olmuyor diye falan mı gelmediler.

Polis nasil gelmez ya kadin öldukten sonra mi gelecekti acaba? Demekki korumasi olmasina ragmen öldurulen kadinlar boyle katlediliyor. Ulkede guvenlik gucleri gorevini yapmayacaksa acaba kim yapacak ? Veya vatandaslar kendileri mi adalet saglamaya calisacak ? Pis adam keske boyle iri yari uc bes adam oradan gecerken sahit olup o adami dövseydi
Gelmedi hemde 3 -5 dakkada gelirdi istese çünkü yakinim.

Hepsini geçtim kadına ne oldu bilmek istiyorum.

Bazıları çıkıp bağırsaydın demiş polisin gelmediği bir yerde kadın nasıl balkona çıkıp bağıracaktı ? Sonra kadın sanane demeyecek mi ? ya da adam bi pislik yapmayacak mı ?
Ben artık şaşırmıyorum polisin gelmemesine , zamanında oturduğum yerde olaylar çıkmıştı polisi arıyorum ve meşgul çalıyordu siz düşünün artık .

Konu sahibi adama tepki vermemekle ve polisi aramakla iyi etmiş. Yok adama bağıracakmış oldu, bu ülke sirf kavgayi ayirmaya çalıştı diye öldürülenlerin olduğu bir ülke, sanki adam hidayete erip özür dileyecekti. Ucuz kahramanlıklara hiç gerek yok. Polisin gelmeyeşine şaşırdım. Acaba o aile ile sürekli şikayet geliyor da kadin kocasından şikayetçi olmuyor diye falan mı gelmediler.
Katılıyorum. Bagirmak falan yürek işi.
Evde tek basima hamile halimle ne nane yiyeceğim. Ha basima bişey gelemeyecegini bilsem yukardan hem bağırır hem elime ne gecerse firlatirdim.
Ama insanlar o kadar psikopat ki kimse ye bulasmaya gelmiyor.
En azindan diğer kadınlar gibi elimi ceneme dayayıp bakmadım

Ben evimin hemen önünde oradan geçerken kavgaya tutuşan bir çift gördüm geçenlerde, herif kadını dövüyordu. Ben de uyardım, ev değil ki polis çağırayım... Hani belki bırakır dövmeyi diye. Kadın bana küfürler savurdu karıştım diye, ne anam ne sülalem kaldı. O yüzden ben bu konularda bişey diyemiyorum, iyilik yapayım diyorsun küfür yiyorsun, suçlu sen oluyorsun anlamadım gitti bu kadınları.

Agzini burnunu dagitican o herifin sokak ortasinda dovecen kadina yaptigi gibi
Cnm sen en dogrusunu yapmissin boyle pisliklere bulasilmaz ve malesef polis bazen gelmiyo
Sakin olmaya calis hamilesin bebegini dusun

Back
X