• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖZÜMÜN ÖNÜNDE KADINI DÖVDÜ...

Bazıları çıkıp bağırsaydın demiş polisin gelmediği bir yerde kadın nasıl balkona çıkıp bağıracaktı ? Sonra kadın sanane demeyecek mi ? ya da adam bi pislik yapmayacak mı ?
Ben artık şaşırmıyorum polisin gelmemesine , zamanında oturduğum yerde olaylar çıkmıştı polisi arıyorum ve meşgul çalıyordu siz düşünün artık .
Acaba gerçekten bu yerden sürekli ihbar mi aliyorlar ki. Bilemedim. 2 buçuk aydır burdayim polis sesi duymadım.
Bende korktum. Ama binanin altında kalabalik birikmiş şu anda

Aşağı ya birikmisler zaten erkekler .

Inşallah o adami iyi bir doverler

Benimde dudağımin kenarinda uçuk cikti. Sağ yumurtligima bicak sokup çıkarıyorlar sanki. Korktuğum için olabilir mi

ben de kızın birini yol ortasında çekiştirip duran adama bağırmıştım, bırak yoksa polis çağırıyorum diye
kız bırak beni diye bağırıp duruyordu çünkü, etrafta da mısırcılar falan gırla olduğu halde gık dememişlerdi
ben bağırınca da "abla bırah, garı gocadır belki" diye güldu mısırcı ama en azından kızın ayrılıp gitmesine sebep olmuştum
sonra çekiştiren adam da peşinden gitti ama en azından bi daha o kadar zorlayamamıştır diye düşünüyorum
inşallah yani...

bağırmak da bir çözüm olabiliyor bazen onu demek istedim
en azından adam belki dayağı yarım bırakırdı ne bileyim
ama konu sahibinin durumu biraz farklı
evi yurdu belli, tek başınaymış, küçük ilçeymiş de, adam ona sarabilir
ya ne diyim, olmayan gücümüzle bişey yapmaya çalışıyoz işte

Malesef çoğu insan artık duyarsız .
Oturduğum apartmandada bir adam adam bile demek istemiyorum ki neyse eşine sürekli çevre gözetmeksizin vuran ve hakaret eden biri
Gecenın yarısı kadını 3. Kattan merdivenlerden sürükleyıp kapıya atan ınsan ve kapılarjndan bakıp kapı kapayan komsular .
Yarısı oturup çay ıctıgı ınsanlar , bu kadının komsuları .
Kadın basıma adama engel olmaya calıstım bana senınde kafanı koparırım demıstı
Karakolda nasıl kafa koparılır gösterdiler .

İnsanlar korkmaktan cok umursamıyor hatta keyıfle ızlıyor , yazık

Videoya çekip ihbar hattına gonderseydiniz keşke.
Elleri kırılsın .

Hiç bi zaman susmam bu konularda. Her seferınde polisi ararım. Gecen bende sahıt oldum. Once polisi aradım. Sonra camdan bakan adamlardan biriniz yardım edin, cocuk var yanında diye rica ettim oyle ortaya seslendim. Biri onculuk ettimi dayanamadılar sırf bizim apartmandan 3 4 kısı cıktı. Adamı bi guzel sıkıştırdılar tam döveceklermiş. Bilin bakalım ne oldu? Bingo! Kadın bizim aramızda yapmayın abi demiş. Bi daha da karışanın. Neyse ben yıne dayanamam.

Ben bu duyar kasma amaçlı konuları anlamıyorum. Giderek de çoğalıyor forumda. Evet çok üzüldünüz kızdınız vs. ama burada konu açmanın manası yok. "Ne yapabirim?" içerikli bir konu olsa yine neyse...
Hay ağzına sağlık ya. Hislerime tercüman oldun. Hiç hoşlanmıyorum ben bu konulardan ve inanın duyarsız biri değilim. Konu sahibinden özür diliyorum ama şovmenlik gibi geliyo.

Evet o adamın Allah bin türlü belasını versin de bu koca manyağı kadınlarımızi ne yapacağız?
Bu öldürülen kadın hikayelerinde genelde hep bi geri dönme hep bi barışma durumu var en sonunda adam öldürüyor işte.
Burada bile kadın konu açıyor kocam beni dövüyor diye ayrıl diyoruz ayrılmıyor inadına çocuk yapıyor.
Celladina aşık olma durumu var galiba çıkarmıyorlar bu adamları hayatlarından.
Işte bu yüzden hep diyoruz ilk şiddet uygulandığında arkana bakma kaç devamı gelir diye.
Ya geçen bi mühendis hanım konu açmış kocam beni dövüyor diye bir de ailesinden filan gizliyordu bi de üniversite mezunu bu kadın düşünün artık.

Hay ağzına sağlık ya. Hislerime tercüman oldun. Hiç hoşlanmıyorum ben bu konulardan ve inanın duyarsız biri değilim. Konu sahibinden özür diliyorum ama şovmenlik gibi geliyo.

Çok teşekkür ederim. İnan ben de duyarsız biri değilim hatta bu tarz olaylarda polisi ilk ben ararım, direkt komşumun yardımına koşarım. Ama buraya konusunu açmam. Üstelik büyük harfle başlık atılması ve hikaye gibi işlenen olay örgüsü bana bahsettiğin durumu hissettirdi. Herhangi bir telaş geçmedi yazılanlardan ne bileyim... Yine de saygı duyuyorum. Dilediğimiz gibi yorum yapma hakkımıza da saygı duyulmasını bekliyorum tabii :)

Komşulara kızıyorsunuz da siz ne yaptınız

155 i aradığınıza emin misiniz ? Hem polis gelmemiş hem SEN neden korktun ki demiş
Sanki sucuyu aradınız

Aslında demek istediğim sizin hiç bir şey yapmamış olmanız değil yaptıklarınızın bir anlam ifade etmediği

Belki o an bağırıp adamın dikkatini dağıtsaydınız daha etkili olabilirdi.
Ne yazık ki polis ülkemizde çare değil
Polise bildirmemiz de Duyarlılık göstergesi değil

Neyse sonuç olarak kadın dayağı yemiş çocukcağız korkmuş siz korkmuşsunuz geçmiş olsun..

Ben o anda polisi aramazdin elimde tavayla savasa cikardim :sinirli: polis sonra
Valla bende o cesaret yok. Aslında haksızlığa gelemem ama evde tekim hamileyim 20 yasindayim .
Dışarda nasıl adamlar var bilmiyorum.
Hani sokak ortası olsa illa bişey yapardım ama evimin balkonundan yapamam.
Adam psikopat da olabilir

Valla bende o cesaret yok. Aslında haksızlığa gelemem ama evde tekim hamileyim 20 yasindayim .
Dışarda nasıl adamlar var bilmiyorum.
Hani sokak ortası olsa illa bişey yapardım ama evimin balkonundan yapamam.
Adam psikopat da olabilir

Acı duyuyorsan canlısın Başkasının acısını hissediyorsan İNSANSIN

HELAL olsun arkadaşım polisi aramış üzerine düşeni yapmışsın Allah bayanın ve çocugun yardımcısı olsun

Onların gelmemesi de ne tuhaf gayet normal boşver der gibi Yazık

Buarada ne saçma yorumlar yok niye buraya yazdın, polisi aramadın belki yalancısın, aşagıya niye inmedin Hakikaten ilginç bir toplum olduk

Yan komşumun kavga seslerini duydum kadın çığlık atıyor vurma diyor ve ben dışarı çıkmak için hazırlanıyordum hiç düşünmeden kapılarına dayandım açmadılar ısrarla çaldım kocası olcak pislik çıktı ne yapıyorsun sen karını mı dövüyorsun utanmadan dedim ki normalde tanışmıyoruz daha yeni taşınmışlar ve yeni evli bi.çift inkar etti çağır karını dedim adam afalladı bildiğiniz şok bana bakıyor karısı çıktı kapıya bana düştüm dedi bide kadına kızdım dayak yiyorsun bide bu adamı savunuyorsun yazık ya dedim kendini düşürdüğün duruma bak adam atarlanmaya başladı sen kimsinlere getirdi ben apartmanı inlettim tabi adamın üzerine yürüdüm kıyamam babam araya girdi ama o adama az da olsa ders oldu bidaha yaparmı yapar kadın yine her dayak yediğinde düştüm diyecek ha ben yine kapıya dayanırmıyım dayanmam çünkü böyle sessiz kalan kadınları durumlarından memnun görüyorum artık

Hayır ben balkondaydim ve bakan hiç bir kadin istifini bozmadi bile ilk ben çıktım zaten sesi duyunca.

Ayrıca meselemiz bu mu ?
Dayak yiyen bir kadın ve bunlara şahit olan bir bebek var !
Iyi de sen onlardan şikayetlenmis, mesele yapmissin, millet yorum yapinca "meselemiz bu mu" demen cok sacma..

Ablam sen polisi salla. Adresi net olarak biliyorsan 183 u ara olayı olduğu gibi anlat. Adın gizli kalır. Görevli gönderecekler. En kötü bebeğe uygun bir çözüm bulunur

Evet bunu diyorum ama sen ne yaptın ?
Diyeceksiniz...

Mutfaktaydim. Bir anda yan binadan bir kapı açıldı ve bir kadin ağlayarak bağırarak çıktı binadan.
Ardından bebek arabasinda küçük çocuk ve adam cikti.
Sesleri duyup balkona çıktım ama bakamadim çünkü balkonumda ne perde ne cam balkon var.
Geriden bakıp bakip geri cekildim. Adam gözümün önünde kadını DÖVDÜ.
Dovdukce daha çok bağırdı. Ve bebek olanlara şahit oldu oda sürekli çığlıklar attı. Elim ayagim titredi bayilacak gibi oldum
Hemen telefonu aldim polisi aradım. Çünkü üst komsumdan ses gelince aramadim diye vicdan yapmistim.
O kadar korktum ki. Adam gözümün önünde kadına tekmeler attı.
Polisi aradim durumu anlattim adres verdim sizi ararız gelince dediler ve gelmediler.
Sonra ne oldu bilmiyorum kadin birden daha çok bağırmaya başladı .
Adam Aglayan çocuğu alip binaya girdi.
Kadın pesinden koştu. Sonra ne oldu bilmiyorum kadin gitti.

Gitmiyor gözümün önünden kadinin o halleri.
Polisle konuşurken elim ayağım titriyordu. Polis bile anlayıp sen neden böyle korktun falan dedi. Dedim ben ömrümde görmedim böyle bişey gözümün önünde kadini dövdü dedim.

En çok da camlara balkonlara çıkan kadinlara sinir oldum.
Ellerini cenelerine koyup izlediler. Biri bile eline telefonu alip telaş yapmadi. Ortalık sakinlesince de dedikodusunu yaptilar resmen.

Keşke herkez bilinçli olsa...
Keske her haksızlığa dur desek hemen.
Keşke ellerini çenelerine dayayip affedersiniz it dalaşı izler gibi izleyen kadınları da ihbar etmek gibi şansım olsaydı...
benzer birşey oldu aradım polisi yarım saat sonra beni aradılar geri kavga bitti mi emin misiniz gelelim mi dedi
ben de gelmeyin boşa bitti dedim
iyiki aramışım dedi :KK51:
yarım saate kavga mı kalır...kalmamıştı yani..

Back
X