• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözümun onunde sevgılısının evet demesını ızledi....

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
bugun arkdşımla moda terasın yanında ufak bı çay bahcesınde oturup sohbet edelım dedık...moda terastada dugun varmış....yanımızda ıkı kız arada cıkıp sandalyenın ustune bakıolar ...sonra öğrendıkkı sevgilisi evlenıyormuş...o kadar ıcım acıdıki....cunku bı zamanlar aynı şeyı ben yaşadım belkı gözumun onunde değil ama ....gittim yanına cekınmeden destek olmak ıstedım aynı şeyı bnde yaşadım hayatta herşey olabılır bı bakarsın gerı doner hıç beklemedıgın bıanda dedim ....cunku bana da aynısı oldu evlendı ve cekıp gidip yıllar sonra tekrar karşıma çıkıp senı unutmadım boşandım dedi....dedım....gözleri açıldı gerçekten mı dedı...evet dedım ...hayata kusme hayırlısını ıste gercekten sev dedım.bana bu benım için belkıde bi işaret dedi...gerçekten bi işarettı benm orda olup aynı şeyı yaşamış olmam...o kızın yanında olmak ona destek olmak öyle ısterdımkı şimdi ona destek olmak acısını paylaşmak ....cunku bıan aynı yaşadıgım duygular gözumde belırdı....keşke onu tekrar görebılıp ona destek olabılsem ama ne yazıkkı o cesaretı bulamadım kendımde....umarım cok mutlu olur cunku o kadar uzuldumkı halıne...bugunkı duygularımı paylaşmak ıstedım sızlerle aşkın peşini bırakmayın....sevgıler

Nasıl ayrılmışlar ki o da önemli bir mevzu. Belki üstünden epey zaman geçmiştir. Çok acı vermiyordur.
Çünkü bir insan hala aşık olduğu bir insanın evlenmesini görmeye nasıl katlanır ki?
Bir de sandalyeye çıkıp bakıyorsa o kız bir şeyleri halletmiştir kafasında herhalde.

icim sizladi resmen.. hayat bu hersey yasaniyor. Arkadaslar ben sevgilimden ayrildim hemde dügüne az bi vakit kala kötü olan kimseye güvenemeyisim artik. Tanismaktanda kaciyorum ne olacak böyle bilmiyorum.. bi yandan birisi olsun hayatimda cok istiyorum bi yandanda kaciyorum tanismak istiyenden. :43: cokmu zor cidden sadece mutlu olmak arkadaslarim coluk cocuga karisti. Dalga gecenler bile var bende gülüyorum ama icimdeki depremi kimse bilemez o an.

icim sizladi resmen.. Hayat bu hersey yasaniyor. Arkadaslar ben sevgilimden ayrildim hemde dügüne az bi vakit kala kötü olan kimseye güvenemeyisim artik. Tanismaktanda kaciyorum ne olacak böyle bilmiyorum.. Bi yandan birisi olsun hayatimda cok istiyorum bi yandanda kaciyorum tanismak istiyenden. :43: Cokmu zor cidden sadece mutlu olmak arkadaslarim coluk cocuga karisti. Dalga gecenler bile var bende gülüyorum ama icimdeki depremi kimse bilemez o an.

canım herseyde vardır bır hayır cıdden vardır evlenseydın belkı cok mutsuz olacaktın cok uzulecek hayal kırklıgına ugrayacak bosanacaktın belkıde boyle olması cok ıyı olmustur belkıde evlenseydın basını taslara vurup keske evlenmeden once anlasaydım ne mal oldugunu evlenmezdım dıyecegın seylerle karsılasacaktın? Senı hakeden bır ınsanla karsılasacaksın cok mutlu olacaksın hayırlısı neyse o olsun hayırlı degılmıs demekkı.gec olsun guc olmasın canım mutsuz bır evlılıgın olsaydı dahamı ıyıdı o evlenen arkadaslarının ne faydası olacaktı sana?

Nasıl ayrılmışlar ki o da önemli bir mevzu. Belki üstünden epey zaman geçmiştir. Çok acı vermiyordur.
Çünkü bir insan hala aşık olduğu bir insanın evlenmesini görmeye nasıl katlanır ki?
Bir de sandalyeye çıkıp bakıyorsa o kız bir şeyleri halletmiştir kafasında herhalde.
merakından bakıodu bnce ama dık durmayı başarabılıosa ne ala...ben onun kadr guclu olamazdım

Cok zor bır durum bende uzuldum sımdı allah sabır versın o bayana cok zor cok cok zor bır durum:43:
ınşallah jnm bnde cok uzuldumm ağlıcktım nerdeyse

simdi senin yazdiginda bana mi isaret demeden gecemiyecem....yani benim eski esime olan askim:31:
:))et et bakalım:)))

icim sizladi resmen.. hayat bu hersey yasaniyor. Arkadaslar ben sevgilimden ayrildim hemde dügüne az bi vakit kala kötü olan kimseye güvenemeyisim artik. Tanismaktanda kaciyorum ne olacak böyle bilmiyorum.. bi yandan birisi olsun hayatimda cok istiyorum bi yandanda kaciyorum tanismak istiyenden. :43: cokmu zor cidden sadece mutlu olmak arkadaslarim coluk cocuga karisti. Dalga gecenler bile var bende gülüyorum ama icimdeki depremi kimse bilemez o an.
hayırlısı olsun jnm acı çok acı...çok ıı anlıorum

canım herseyde vardır bır hayır cıdden vardır evlenseydın belkı cok mutsuz olacaktın cok uzulecek hayal kırklıgına ugrayacak bosanacaktın belkıde boyle olması cok ıyı olmustur belkıde evlenseydın basını taslara vurup keske evlenmeden once anlasaydım ne mal oldugunu evlenmezdım dıyecegın seylerle karsılasacaktın? Senı hakeden bır ınsanla karsılasacaksın cok mutlu olacaksın hayırlısı neyse o olsun hayırlı degılmıs demekkı.gec olsun guc olmasın canım mutsuz bır evlılıgın olsaydı dahamı ıyıdı o evlenen arkadaslarının ne faydası olacaktı sana?
cok dogru söluosun bnde aynen öyle söledım keşke bişeyler daha paylaşp yardımcı olabılseydım hatta ıcım ıcımı yıyıo keşke gıdıp dertleşsem dıye keşke burda uye olsa da konuşsk:(((

mrb, benimde icim acidi, ne kdr kotu sevgilinin gozu onunde baska biri ile evlenmesi, evet demesi. Fakat dusuncemi soylemek isterim. Senin onun icin bir isik oldugunu yazmissin, ama umarim ona bos umit vermessindir cunku belki senin sevgilinin sana geri donmus olabilir, ayni ise o gorudugun kiz icinde gecerli olacagini nasil garanti verebilirsin ki? tmm hayirlisi olmasini dilemissin, oyle dierek destek vermissin, umarim da hayirlisi olur ama belki o kiz icin o cocuk ona nasip dgl, birde bu gozden bakmak lazim. Belki o anlik ona moral olsun diye oyle soylemis olabilirsin bilemiyrm..

o kadar acı verseydi kız izlemezdi bence.
kolay mı canım insan zamnında öpüşüp koklaştığı adamı başkasıyla evlenirken görmek.

mrb, benimde icim acidi, ne kdr kotu sevgilinin gozu onunde baska biri ile evlenmesi, evet demesi. Fakat dusuncemi soylemek isterim. Senin onun icin bir isik oldugunu yazmissin, ama umarim ona bos umit vermessindir cunku belki senin sevgilinin sana geri donmus olabilir, ayni ise o gorudugun kiz icinde gecerli olacagini nasil garanti verebilirsin ki? tmm hayirlisi olmasini dilemissin, oyle dierek destek vermissin, umarim da hayirlisi olur ama belki o kiz icin o cocuk ona nasip dgl, birde bu gozden bakmak lazim. Belki o anlik ona moral olsun diye oyle soylemis olabilirsin bilemiyrm..
yok jnm aslında detay yazmadım ama kendımden örnek vererek çok sevdık çok mutluyuz gerı dondude demedım:)her evlılıkte oldugu gıbı sorunlarımızın da olabılecegını bıgun aşkın sevgiye dönuşebılecegını de söledım yanı dupe duz bak bana gerı dondu sana da doner demedım aksıne biz onca şeyden sora bırlıkte olabıldık ama herşey ılk gunku gıbı de olmuyor dedım:)))asla umut vermedım ama yınede pozitif dusunup pozitif olma ıhtımalıne hep guvenmışımdır:)

o kadar acı verseydi kız izlemezdi bence.
kolay mı canım insan zamnında öpüşüp koklaştığı adamı başkasıyla evlenirken görmek.
onu arkdşımda söledı...bnce garıp gelıpte oraya ızlemesı dedi...ama bnce guclu bı kız bana öyle geldı...gerceklerle yuzleşebılme cesaretı varmış bnm yoktu...

Back
X