- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
bugun arkdşımla moda terasın yanında ufak bı çay bahcesınde oturup sohbet edelım dedık...moda terastada dugun varmış....yanımızda ıkı kız arada cıkıp sandalyenın ustune bakıolar ...sonra öğrendıkkı sevgilisi evlenıyormuş...o kadar ıcım acıdıki....cunku bı zamanlar aynı şeyı ben yaşadım belkı gözumun onunde değil ama ....gittim yanına cekınmeden destek olmak ıstedım aynı şeyı bnde yaşadım hayatta herşey olabılır bı bakarsın gerı doner hıç beklemedıgın bıanda dedim ....cunku bana da aynısı oldu evlendı ve cekıp gidip yıllar sonra tekrar karşıma çıkıp senı unutmadım boşandım dedi....dedım....gözleri açıldı gerçekten mı dedı...evet dedım ...hayata kusme hayırlısını ıste gercekten sev dedım.bana bu benım için belkıde bi işaret dedi...gerçekten bi işarettı benm orda olup aynı şeyı yaşamış olmam...o kızın yanında olmak ona destek olmak öyle ısterdımkı şimdi ona destek olmak acısını paylaşmak ....cunku bıan aynı yaşadıgım duygular gözumde belırdı....keşke onu tekrar görebılıp ona destek olabılsem ama ne yazıkkı o cesaretı bulamadım kendımde....umarım cok mutlu olur cunku o kadar uzuldumkı halıne...bugunkı duygularımı paylaşmak ıstedım sızlerle aşkın peşini bırakmayın....sevgıler