Ama fincanımı açar açmaz bana bu konudan girdi arkadaşım da vardı ona hiç cinsel muhabbet açmadı benimkinde sana o yönelimi de var dedi her şey sana bağlı izin vermiceksşn dedi hiç ipucu da vermemiştim.Maşallah dokunmadan sevmekten bahseden insan zorla kucağına oturtuyor öpüşüyor.falcılara felan da inanmayın.
Amacı bu mu ne yapmaya çalışıyorAma fincanımı açar açmaz bana bu konudan girdi arkadaşım da vardı ona hiç cinsel muhabbet açmadı benimkinde sana o yönelimi de var dedi her şey sana bağlı izin vermiceksşn dedi hiç ipucu da vermemiştim.
Buradan sonrasını okumadım. Falcıya gitmek, bir de onu konuda referans göstermek... Hangi devirdeyiz ya hu.Falcıya gitmiştim falcı teyze seni o yönde de diğer yönde de denicek sakın düşme sakın diye sıkı sıkı uyardı beni.
İnandığımı söylemedim yorumunu belirttim sadeceBuradan sonrasını okumadım. Falcıya gitmek, bir de onu konuda referans göstermek... Hangi devirdeyiz ya hu.
TeşekkürlerÖncelikle falcı ile ilişki yaşamayın. Sonrasında bu adam iş yerinden anladığım kadarıyla ve aklı sevgide falan da değil.
Oluyordu aslındaÖncelikle falcı ile ilişki yaşamayın. Sonrasında bu adam iş yerinden anladığım kadarıyla ve aklı sevgide falan da değil.
Dip not:Aynı iş yerinden sevgili de olmaz.
Olduğunu sanarsınız en ufak krizde iş yeri dedikodu kazanı oluverir ve bundan en çok siz rahatsız olup ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.Oluyordu aslında
Daha başlardayız diye tolerans gösteriyorum o kadar ama onu bile yapamıyorum işte bu gece kafamda bitmesini istiyorum doğru biri değil diyeİlişkinizde bariz bir şekilde sizin zorlamanız var. Pazartesi netleştir demek bile ben seninle ilişki yaşamaya hazırım sende bir düşün demek. Sizi sevse zaten bu konuşmaları yapmazsınız. Erkekler basit düşünüyor çok severse söyler sevmezse söylemez oyalanır gider. Sonra sepet havası çalar
İnsanların bunu etkilemesini istemiyorum amaOlduğunu sanarsınız en ufak krizde iş yeri dedikodu kazanı oluverir ve bundan en çok siz rahatsız olup ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.
Yürümezse sonrası sıkıntı olur, ki bu kişiyle yürümeyecek bence.Oluyordu aslında
Beni bırakmadı. Tutup sarılıyor sensiz de olmaz içimden bir parça kopar dedi. Yine sarıldık ettik. Sonra öpüşmeye başladık. Bana dokunmaya başladı. Sonra kucağıma otur dedi kabul etmedim. Zorladı ısrar etti oturdum geri kalktım hayır istemiyorum dedim. Hala ısrar ediyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?